15

Тодор Живков

преди 2 години

А бананите вдигат ли се?

14

22

преди 2 години

Тогава да разрешат изплащането на работните заплати в брой! Задължително ги получаваме по сметка и после задължително и ще си плащаме като ни трябват пари в брой! Някой да ми каже кой квартален магазин. от който си купуваме хляб, приема различно плащане от това в брой? Е тогава как да си купим хляба. Не става упраляващите да измислят правилата и после да ни дерат с такси!

13

До 6

преди 2 години

Виждам, че са те низвергнали, но моите са още по- малко годишните такси. Имам Спестовна сметка без такси в една банка. Имам дебитна карта, със сметка, по която получавам заплата към една финтех компания без такси и теглене на банкомат. През нея плащам и сметките си безплатно. Имам една сметка с карта, към друга финтех за онлайн покупки със 7 лв. годишна такса, ама си мога и без нея. Та таксите ми са под 10 лв./год. Ако почетете малко, може да си спестите доста от таксите.

12

похвално, ама

преди 2 години

Как да се насоча към този страхотен инструмент след като лихвата е 30-40% !? В Испания имам кредитна и дебитна - без такси за издаване, подновяване, теглене....също и банковата ми сметка е без никакви такси - почти като в Бг.

11

До 3

преди 2 години

И лихвите по ипотеките ще вдигнат, спокойно. БНБ вече даде сигнал. Както един писа, където има шарани има и рибари.

10

Анонимен

преди 2 години

Редно е държавите в Европа малко да разхлабят каишката на не-банковите финансови институции, защото банките тотално са се ояли, лоясали и докато умират от мързел, лакомия и глупост ще повлекат със себе си цялата икономика. Затова трябва да има алтернатива на банките.

9

до 11 5ооо

преди 2 години

Е чак до там се надяваме да не се стигне.НАТО ще разположи войска,която да не участва а да възспира разширяване на конфликта.Бай Дън нали каза,че няма да прати американски момчета да загиват в Украина?!Ще подпомагат с провизии,информация Украина,но тя не е от НАТО все още за да има директен сблъсък НАТО-Русия.

8

Лекар

преди 2 години

А като спре тока, кво правим. Народа си го е казал "парите са пари, когато са в брой"

7

Банка МошеАвраам

преди 2 години

Трябва повече да вдигаме таксите при тая инфлация . Сега хората имат пари които се чудят какво да правят . Вдигнаха пенсиите , на всеки пенсионер по 75лв. за ваксинация ей го пари пари , а ние разчитаме само на тия мизерни такси . И накрая апелираме да не тръгнете да пазарувате в кеш че има много джепчии .

6

5ооо

преди 2 години

До Анонимен 8--- при евентуален конфликт на НАТО с Русия заради Украйна от нас ще остане само една дупка с епицентър с.Жълти бряг до Хасково. Когато сме си дали *** под наем няма как да се сърдим когато го ползват.

5

МП

преди 2 години

Поскъпвали им /на Банките/ офис разходите!!! Да не би да вдигнаха заплатите на служителите си или харчат много от скъпия ток за принтери и компютри.Глупости. В почти всеки банков офис има банкомат от който дневно поне 100 човека теглят пари. Дори да са с карти на същата Банка по 0,30 лева са 30 лева дневно.Е един офис ползва ли ток за 30 лв на ден?

4

Анонимен

преди 2 години

При един военен конфликт в Украина,в който България като съюзник участва да дава бази на НАТО,не се знае какъв курс ще придобият валутите.Левчето със сигурност ще падне,затова е натискът.Отделно има инфлация и хората гледат да купят имот,валута или злато.Идват трудни времена...

3

Анонимен

преди 2 години

до 6 - а на мен ми поискаха по 15 лв месечно

2

Анонимен

преди 2 години

а огромните такси за поддръжка на кредитна карта ? защо го пропуска в изказването си ????????

1

Анонимен

преди 2 години

Опитват се насилствено да ни държат парите в банките срещу нулеви лихви. Включително го правят административно, като приемат закони, уж срещу сивата икономика, за задължително плащане само по банков път над определени суми. Всъщност това е законодателен лобизъм в полза на финансовата олигархия - прави услугите на банките задължителни, а от своя страна те ще ви одерат кожите с такси.