46

До 97

преди 2 години

А как ще се спаси България от *** като теб?

45

Анонимен

преди 2 години

За да се спаси България от европейския фашизъм, трябва да излезе от ЕС МОМЕНТАЛНО!

44

Бонго Бонго

преди 2 години

УК излезе.Възможно е и други да излязат, ще влязат нови, но НАТО ще се затвърди и ще бъде звеното,което ще държи Европа обединена. Турция ще си остане в НАТО. Както и УК си е в НАТО.Радев къде ще отнесе лодката?????Другите ще се справят.

43

Жоро

преди 2 години

Тия от ЕС супер-много просо сънуват!

42

Анонимен

преди 2 години

Споко, след 500г. ще ни освободят!

41

Петю

преди 2 години

Ало какви са тези изказвания на чужд език в Български Сайт,няма ли кой да ги премахне или Майчиният Език в Днес БГ вече не е Българският.Повече няма да влизам тука.

40

samba

преди 2 години

Колко жалко, че и тук си нямаме популисти на власт, по подобие на Орбан...

39

Разбирача

преди 2 години

За Киро Брейка нищо не пише.Обърках се.Не Брейка имах предвид а Киро Харвардския.Нищо не пише за него.

38

Да бе,

преди 2 години

Руски Тр*л ще ни пише за "фашизирана" Франция...Безценно!

37

Анонимен

преди 2 години

Нали се сещате ,че след няколко месеца точно тази фашизирана държава Франция ще управлява Европа. Нали се сещате какво ни чака тогава нас българите.. Трябва да бъдем задружни. Никога да не се даваме .ще се опитат напълно да унищожат нашата родина.

36

Ха-ха

преди 2 години

Някакъв атрофирал мозък молел за внимание? Свършиха ли психиатрите?

35

Глас от изток

преди 2 години

Всичките ни проблеми идват от ес. Ще се оправим като се разпадне или се махнем сами. Човек трябва да е слабоумен за да приема да го командорат някакви си там началници.

34

Мда

преди 2 години

Управлението на ЕС е заприличало на Соросово НПО...

33

До Вин

преди 2 години

"...блъскате в руски завод!..." - може да "робуваш" и в Германски завод ако искаш. Проблема не е чий е завода, а че Груйо се изприщва чуе ли за работа и почва страшно да се пеняви. Ma най-много се разпенва чуе ли за работа в БГ завод....ако има такива де :))))

32

Анонимен

преди 2 години

ЕС ще се разпадне много държави ще го напуснат и ще се присъединят към Русия западните останали в ЕС ще се молят на Пътин да ги освободи от фашистко ковид робство но той ще гледа невъзмутимо

31

Вин

преди 2 години

Здравейте, отломки нещастни от винаги подлий предателски род, вържете забрадки, навийте ръкавиидете да блъскате в руски завод!Самогончик отпийте, потта избършете и псувайте волно *** живот:)

30

Анонимен

преди 2 години

Ще видим какво ще стане. Сега да се хвърляме в крайни решения за или против ЕС е безсмислено.

29

До 33:

преди 2 години

"....България да излезе от ЕС и нато!..."- Пълен абсурд. България е с Валутен Борд, тоест все още практически Фалирала. 70% от парите които влизат в БГ са от еврофондове, 30% от гастатбайтери. Откакто махнахме правителството на Бойко са спрени всякакви европрограми и финансиране, Ковида допълнително усложни нещата и се наложи да се теглят 3.8млрд лева заем. България просто не може да съществува самостоятелно след като практически Няма Износ или по-правилното е Износа се губи на фона на Вноса.

28

мда

преди 2 години

Изумителен е начинът по който брюкселската бюрокрация и подопечните и национални правителства съсипват Европа.За кого работят тия,явно не е за собствените си народи!?Слуги на Сорос...

27

Ле-ле ,

преди 2 години

Руският Тролик продължава да ръси тролска помия в промишлени количества! Какво е унищожил ЕС бе ,***, като и земеделието и каквото имаше от промишлеността беше унищожено от сервилните на Кремъл комунисти, много преди да влезем в ЕС! Няма по-гнусни лъжи от руските таракани във форума!