76

Българин

преди 2 години

На българите отдавна не им пука за какви се вживяват макетата, и дали са наследници на Александър Македонски, или хан Кубер! Ако ще и за марсианци да се представят ,но да спрат нагло да крадат българска история! То не бяха братя Миладинови, не бе Вапцаров или Димитър Талев...! Наглостта им е безгранична! Признаваме ги че са марсианци, да започнат преговори с ЕС/макар че не знаят какво една преговаряш с Нидерландия, Швеция или Австрия.../, но да спрат да са такива дАбили в кражбата на история!

75

Леля Спасия

преди 2 години

"Радвам се, че този човек е член на историческата комисия. Той е гарант, че няма да се допуснат компромиси от наша страна в нея." - Ех, младежи, и аз някога бързах да вярвам на такива, които говорят умно, равно, патриотично. Вече не бързам. Ами този професор изнесе само половината истина - за Тито, за 1944 г. и т.н., но нито една дума не каза за Ньойския договор, който реално ни отне Македония, нито за великосръбския шовинизъм от преди Тито.

74

Жоро

преди 2 години

По принцип не ми пука дали макетата ще са в ЕС. Лошото е, че в един момент ще поискат "обединяването" на Македония и ще започнат претенциите за нашия Пирински район.

73

Анонимен

преди 2 години

На някои във всяко нещо им се привиждат комунисти и русофили. А истината е една - с Македония всичко приключи през 1919 г. с Ньойския договор. Дадоха я официално на Сърбия /която фактически я завзе още през 1913 година/ заедно със Западните покрайнини. И кой я даде на Сърбия, а се досетете сами, тогава Тито го нямаше, а Русия беше излязла от войната и изобщо не се занимаваше с Европа.

72

Анонимен

преди 2 години

Радвам се, че този човек е член на историческата комисия. Той е гарант, че няма да се допуснат компромиси от наша страна в нея.

71

Българин

преди 2 години

Четох коментар на македонски политик който казваше, че нямало механизъм за излизане от ЕС! Така че веднъж да са ги приели, и те щели да се откажат и от Преспанския договор, и от договорът за добросъседство с България! Те и в хода на преговорите се опитват да лъжат, както и с нашата история , така и целия ЕС! Такива нямат място там!

70

ВСЕКИ ПРОзСЕЛЯНИН ..

преди 2 години

..СЕ ИМА ЗА ВЕЛИК , НЕПОВТОРИМ И НЕПОДРАЖАЕМ.....ХА,ХА,ХАААА....

69

..В ЕС ....

преди 2 години

...С, Р.С.МАКЕДОНИЯ ЩЕ БЪДЕМ ЕДНО ЦЯЛО!!!!!!...ИЗОБЩО НЯМА ДА ИМА ГРАНИЦА И НЯМА КАКВО ДА ДЕЛИМ !...

68

Недоразбрал

преди 2 години

Бих им поставил 2 условия и им подписвам с двете ръце и с двата крака!Първо да построят жп. линията Скопие Благоевград и да я открият официално като на машината опънат плакат на български език,БЛАГОДАРИМ ВИ СКЪПИ СЪНАРОДНИЦИ,ЧЕ НИ ИЗТЪРПЯХТЕ ГЛУПОСТИТЕ И ОБИДИТЕ ВЕЧЕ 100 ГОДИНИ И НИ СПАСЯВАХТЕ ДЕСЕТКИ ПЪТИ,А НИЕ ХАПАХМЕ РЪКАТА ДЕТ НИ ГАЛЕШЕ!!Второто условие,Заев да дойде на посещение с този влак и да носи официален документ от ЕС,че австрийците говорят на австрийски,белгийците на белгийски език

67

Българин

преди 2 години

Руските се познават лесно...те винаги пишат с омраза и пренебрежение за България! Ще защитават македонци, сърби ,*** , но не и българския интерес! Докато на болните мозъци в Кремъл не им узреят мозъците ,че България е тази с която трябва да се съобразяват, тази "империя" няма да тръгне напред! И език, и духовност сме им дали, така че пътят към цивилизованите държави пак минава през нас! Иначе да продължават да помпат самочувствието колко са велики, само ще видим кога ще изгърмят!

66

Глупости

преди 2 години

...ПЪЛНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ И РУСОФИЛСКИ ПРОСТОТИИ----НЯМА КВО ДА ДЕЛИМ С МАКЕДОНИЯ !

65

Българин

преди 2 години

Проф. Кирил Топалов ..изключителен ерудит и български патриот! Сега можете да преброите руските таракани във форума! Ще бъде оплют, и ще ни обясняват, как българите сме никои, и как трябва да слушаме каквото ни кажат! Няма по-големи предатели от "русоробите", подвизаващи се като ..."патриоти"! Отдавна са продали жалките си душички за жълти копейки!

64

В МОМЕНТА

преди 2 години

...ЕС ИЗПЪЛНЯВА ЗАДАДЕНОТО ОТ СТАЛИН - МАКЕДОНИЯ ДА СТАНЕ ОТДЕЛНА ОТ БГ, за да се ОБЕЗСИЛИ НЕПОСЛУШНАТА БЪЛГАРИЯ! ИНТЕРЕСИТЕ НА РУСИЯ КЪМ ПРОТОЦИТЕ МИНАВАТ ПРЕЗ СЛАБА И РАЗПОКЪСАНА БЪЛГАРИЯ, ЗА ДА НЯМАТ СЪПРОТИВА. Самуил на практика управлява БГ от Преспа, погребан е на остров Свети Ахил в Голямо Преспанско езеро. Така става, защото настоящата тогава столица Велики Преслав пада под Византийска власт!

63

Глупости

преди 2 години

Предатели са всичките тези комунисти и русофилски изчадия , които начело с Крушовската *** , гориха знамето на ЕС на яз.Копринка , отричат ЕС и са против Р.С.Македония , за да угодят на Путиновата политика на Балканите ---А , ДНЕС *** СИ Е ГАРИРАЛА ТЛЪСТИЯ *** В ПРАВИТЕЛСТВОТО И ЧАКА ПАРИ ОТ ЕС , ЗА СРАМ И ПОЗОР НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ!--АКО ЕС , НАИСТИНА ИМ ГЛАСУВА ДОВЕРИЕ НА ТИЯ ЧЕРВЕНИ НЕГОДНИЦИ И ИМ ДАДЕ ПАРИ ---ЗНАЧИ НАИСТИНА СА ОБРЕЧЕ НИ НА РАЗПАД!!!

62

Анонимен

преди 2 години

Предателство беше да се подписва през 2017 г. договор на юнашко доверие и с лежерното подхвърляне - Историците да се разберат! Знаем кои го подписаха, те са предателите!

61

Пешо

преди 2 години

Македонците са на кяр, ако не влезат в ЕС. Ще бъдат със същия статут, като Турция. ЕС е вече кауза пертута и е въпрос на време неговият разпад. Който се хване за еврото - губи жестоко.

60

Самоубиец

преди 2 години

Някои с радост ще направят т.н. политическо самоубийство, защото са полтически Нули - Zero. За пари може и да се намери някой да го направи. Македонците явно си плащат, защото и "интелектуалци" от запада подкрепят очевидно фалшивата им кауза. Възможно е каузата им да е фалшива само за БГ-тата. Но все пак в БГ можеше да има Шопска Тракийска и Добруджанска автономна република - по заповед на Коминтерна и Сталинчо.

59

Лелее СМЕХ..

преди 2 години

ВСИЧКИ ТИЯ КОИТО, СА ПРОТИВ МАКЕДОНИЯ----ГОРИХА И ЗНАМЕТОНА ЕС, НА яз. КОПРИНКА..... ВЪПРЕКИ, ЧЕ СЕГА ЧАКАТ ПАРИ ОТСЪЩИЯ ТОЗИ ЕС.... НЕГОДНИЦИТЕ И СЕ ОБЛИЗВАТЕ, КАТО МЕСАРСКИМАЧКИ ЗА ПАРИ ОТ НЕГО... ХАХАХААА.....

58

Дедо от село

преди 2 години

До Другари от 62 пост .В този сайт е забранено за сръбски и македонски мекерет@.Нека не си разваляме коледата , вие си пиете пърцутата и кога влезете в ЕС., ще бъдета потни!

57

РУСКАТА ТАКТИКА....

преди 2 години

.... На БАЛКАНИТЕ е проста----"РАЗДЕЛЯ И ВЛАДЕЙ"..... изобщо няма КВО да делим с Македония----САМО МУХЛЯСАЛИТЕ СТРАНИЦИ ОТ ИСТОРИЯТА НИ!!!!!!