322

''БРАВО &#

преди 2 години

До До последен валс... Последен валс е за нас българите , и все последни по всичко . Нали сме цъфналЕ , та ще оправяме другите държави , ... я си вижте заплатите и пенсиите , ц-иГа-нията и корупцията !Когато показваш с един пръст някой за нещо , другите три пръста сочат теб , за да се видиш ти какъв си ,.. пък тогава посочвай другите !Как пък все такива като нас , последната дупка на всички кавали , ВСЕ ДАВАМЕ АКЪЛ ?Засрамете се , все пак това ще е война , ВОЙНАТА Е НАЙ-ЛОШОТО НЕЩО ...

321

Анонимен

преди 2 години

Отговорът на САЩ на исканията и въжделенията на живот и смъpт на Русия за някакви гаранции е даден. В рамките на ОБСЕ незабавно да започнат преговори за деокупацията на Приднестровието, Абхазия, Южна Осетия, Крим и Донбас между Русия и засегнатите държави Молдова, Грузия и Украйна. Според Америка деокупацията на споменатите територии е най-сигурната гаранция за живот на Русия. Дано товарищ Путин най-сетне проумее какво трябва да направи щом иска живот за Русия.

320

питане !

преди 2 години

До да ама не---Аве , защо Англия НАПУСНА ЕС , да не говорим за Унгария , Словения и Полша ?България винаги е била :Всичко ще вършим обратно , затова сме на всички последни места в ЕС !

319

До ИЗБОРЪТ

преди 2 години

"....преди това да попрочете за Наполеон...." - Да прочетат , ама как като Не Могат ?

318

ИЗБОРЪТ

преди 2 години

До Анонимен..Който иска , да заминава за Украйна и да се изправи с/у Русия , преди това да попрочете за Наполеон , Хитлер , и други подобни лакомници за територия .

317

До последен валс

преди 2 години

"...Десетки народи - уйгури, татари, чеченци и други ще се откъснат от влиянието на злия Кремъл..." - И като се откъснат какво - ще "цъфнат и вържат" да купуват Кока Кола, гуменки by NIKE и Форд "като нов". България като се откъсна "цъфна та върза" и тя горката, само тропа на Европа на вратата, за просия, за пари сакън някой белгиец в Брюксел я дари. Брей...я съм пък бил Поет :)))

316

Анонимен

преди 2 години

Краят на империята на злото 2.0 е близък. Таварищ Песков правилно е разбрал че въпросът е на смъpт за Русия. Що се отнася до членството в НАТО на Украйна това са чисти лиготии на Кремъл тъй-като балтийските държави отдавна са в НАТО и при това Русия все още е жива за съжаление.

315

Анонимен

преди 2 години

По скоро смърт.

314

НАЛЕ

преди 2 години

До да ама не..Унгария, Полша и Словения защо не искат ЕС ?Я прочети нещо НОВО ?

313

последен валс

преди 2 години

Отива към смърт за скупчината от територии наречена Руска федерация. Десетки народи - уйгури, татари, чеченци и други ще се откъснат от влиянието на злия Кремъл

312

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

.....НА ПУТИН МУ СЕ Е ПРИИСКАЛО, "СТАДО БЕЗ КУЧЕТА"..В ЕВРОПА....ХА,ХА,ХААААААА..ЗА ДА МОЖЕ ДА СИ РЪФА АГЪНЦА БЕЗ ПРОБЛЕМИ ......!!!....НО ПАСАРАН--РУСНАКО ПОС РАН.....

311

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

ПРАВ Е ДА СЕ СТРАХУВА ПУТИН---"ДЕМОКРАЦИЯТА" МОЖЕ ДА МУ СРИНЕ , КАТО НИЩО "ДИКТАТУРАТА"...ХА,ХА,ХААААААААА

310

До Да ама да ))

преди 2 години

"...за тях.Путин иска те да се откажат от СУВЕРИНИТЕТ за да може имперска Русия безнаказано да ги напада и къса територии..." - Верно ли ве Вуте ? И какво да ти земат руснаците от опосканата, съсипана като от Цунами територия ? Златото ли, нефата ли, циркония ли, диамантите ли или опинците на баба ти. Територия мисля че руснаците си имат предостатъчно след като 90% от Русия пустее. А наздраве и Весели Празници пък колко "весели" са не знам. Комай николко :))))

309

да ама не

преди 2 години

Членството на Литва , Латвия ,Естония ,Полша и украйна , Бълария, Армения , Грузия , азербайджан , румъния и др.в НАТО е въпрос на живот и смърт за тях.Путин иска те да се откажат от СУВЕРИНИТЕТ за да може имперска Русия безнаказано да ги напада и къса територии от тях огато прецени че иска.

308

Анонимен

преди 2 години

По скоро... идеален момент за джуджи да търси военни конфликти, за да поддържа властта. Както знаем това е един от основните похвати в комунизма. Създаване на външен враг и постоянна психоза на обществото,че този враг, щете нападне и само вожда може да ги спре. Трагедия. Всеки руснак трябва да се запита .... кога Сащ ги е нападал в историята ? Сащ ви помага през ВСВ да не станете слуги на Хиткоо:)))

307

майката земя

преди 2 години

превърната в руски колхоз.....

306

даде свобода!

преди 2 години

- а какво и колко ни взе?Само майчината любов на майка Турция ни хранеше и бранеш векове наред.Русия ни даде Чернобил! Дано покрай това и БКП-ДС си отиде в миналото опозорена!

305

изстрадано

преди 2 години

Няма край руската алчност и бизочие. Америка винаги е била на тяхната страна. Видяхме го последните избори в България. Виждаме го и по въпроса с РСМ. Но Русия знае само да взема. Не че някой е очаквал от нея да даде нещо.

304

чернобил ви погуби!!

преди 2 години

Той срина СССР с поколеня напред да го помнят неговите внуци и правнуци! Проклятие! Какво чакаме? - български чернобил ли за да си отиде БКП-ДС в миналото?

303

Анонимен

преди 2 години

До Минаващ =====независима държава Украйна====ХАХАХАХАХХАХАХХАХАХАААААААААААААААА.......................