39

Анонимен

преди 2 години

А с колко километра в час им разришават да се движат?

38

анонимна

преди 2 години

Какво е доказала историята, я стига с глууупости! Империите се разпадат поради алчност, мания за власт, корупция, изостаналост и пр., неща общо валидни за всички, а не само за жени, така че, по-кротко!

37

жена

преди 2 години

Точно най-богатите страни са с права на жените, с изключение на някои арабски, но те са богати от петрол, а не от липса на женски права. Ако отречете, не сте информиран, меко казано.

36

Анонимен

преди 2 години

Ако една нация или империя не контролира жените и им даде прекомерна свобода, следва колапс. Историята го е доказала.

35

L.

преди 2 години

До аз-ът - това някаква твоя научна разработка ли е или ти хрумна сутринта в тоалетната?

34

аз-ът

преди 2 години

Не мога да разбера ,защо талибаните изпитват такъв страх от жените,особено от високо образовани.Какво е толкова страшн_______________________________________ Ако си свуршило с либералите си глупости да обясня. Никой не го е страх от жените, просто човешката цивилизация е показала най- високи резултати, когато жените се грижат за децата и семейството вкъщи. Тия л*збаци ми-ту цървулщини не водят до нищо добро. Тва е, кое не ти е ясно?

33

Fallschirmspringer

преди 2 години

Не мога да разбера ,защо талибаните изпитват такъв страх от жените,особено от високо образовани.Какво е толкова страшно.Някога от 60-те до 90-те години жените в Афганистан са имали право да следват,имало лекарки ,огромен брой жени медицински сестри.Та това е страшно жените да нямат права.Жените са все още неизползуваният интелектуален потенциал на човечеството,това са наука,изкуство,култура,политика и т.н.

32

До ХАХАХАХХА

преди 2 години

Не те виждам да си хукнал към Афганистан и не съм видял те да искат да се върнат а само се мъчат да се докопат до запада дори с цената на живота си. Отивай там имай си 24 каратовата усмивка.

31

Анонимен

преди 2 години

Жените само бой и секс ги оправя. След време им харесва и почват сами да си слагат бурките.

30

Анонимен

преди 2 години

Tотална изолация и да се оправят.Имаха възможност да живеят нормално,но са племе промито от исляма,заслужава си съдбата...

29

Анонимен

преди 2 години

Трябва любов. Затова сме се развили а не сме пещерняци! Обичайте ближните! Майка робиня не би отгледала деца, които нямат робско мислене. Това е една спирала на мъка.

28

Анонимен

преди 2 години

Съпругата ми да ходи с придружител до магазина, за да си купи бельо? С мене? А за хляб? Пак с мене? Че аз да не съм такси? Да не може да прочете сама цената на стоката, че образованието е забранено. Да се облича в някакъв чаршаф? Че тя си е хубава, защо да го крие? Някъде еволюцията при тия хора сериозно се е объркала. Те са по-зле и от Средновековието. Някъде четох, че сексуалните извращения в арабските страни са най-чести. Ами нормално - тоя ако види жена в бански и се побърква.

27

анонимна

преди 2 години

Какво се правите, че не разбирате - естествено раждане всеки знае какво значи, и много добре знаете какво говорят след това, че повече нищо ставало от естествено родилите. Освен това те говорят за жените си, не съм длъжна аз да им търся правата. Повечето мъже просто защитават двойния стандарт, според който един мъж с 500 жени е герой, а жената еди - каква си. Средновековно мислене.

26

Анонимен

преди 2 години

Примитивните култури са по-здрави и устойчиви. При тях няма ковид и спин, да не говорим за стрес. Европеецът е стресиран и изнежен, и постоянно болен.

25

Анонимен

преди 2 години

Какво имате предвид под естествено раждане? Да не е с цезерово сечение ? И какъв е проблема ако ако е естествено ако е възможно? Доколкото знам има микроорганизми, които детето получава при естествено раждане, които не би получило при цезерово сечение, които намаляват възможността от някои заболявания. И какви неща сте чували и защо сте работили 38 години без да се оплачите и да си търсите правата? Не искам да ви обвинявам просто ми е интересно и може да помогнете на други .

24

Анонимен

преди 2 години

По-добре талибани, отколкото комунизъм. По-лошо от комунизма няма!

23

анонимен

преди 2 години

Целият свят живее в различни векове. На някои места има и племена все още. Нищо, нека историята е жива вечно.

22

АНОНИМНА

преди 2 години

Аз също съм мислила по повод за естественото раждане, защото работя от 38 години с мъже и какво са ми слушали ушите, не е за разправяне. Подобно мислене като на тези във форума е меко казано, робовладелско, но обикновено такива си получават заслуженото. Освен това на доста мъже им е мнооооооого мъчно, че се оправяме и без тях и пищят срещу каквито и да е права.

21

Анонимен

преди 2 години

Ще трябва сами да си направят революцията ако искат някаква промяна ако не искат ще си останат така неразвити и пещерняци.

20

анонимна

преди 2 години

Тези с гнусните коментари за жените са същите тези роболаделци на жени /на други не могат да са/, дето са твърдо за естествено раждане, а после какви ги говорят за раждали жени, не мога да напиша по обясними причини. Така че си затваряйте устите и гледайте да не дойдат наистина тук тези талибани, защото познайте от кого ще почнат и кой ще се спомине от много бачкане. После жените не ги уважавали и пр. Ясно ли ви е, защо жените не ви искат и бягат от девет земи в десета, *** такива......