116

До 145

преди 2 години

Много хора се набодоха по принуда,престъпна принуда,дано 1 ден се търси сметка на принудителите

115

Анонимен

преди 2 години

Вирусът ще мутира,докато не се спре с безсмислената ваксинация.

114

В.

преди 2 години

Ако ваксините действаха, защо ги прилагат многократно. Ако ваксините не действат защо изобщо ги прилагат. Някой може ли да отговори. Никой не говори нищо за вредите от многократното излагане на Ковид ваксина. За една опаковка, която пипаме с ръце се изискват безброй сертификати за безопасност. С тука давай, бустер след бустер

113

11

преди 2 години

Не. Това показват фактите, колкото и дойче киселото зеле да са напъва да плещи глупости.

112

Анонимен

преди 2 години

До 143 че кой говори за безполезната измама наречена "противогрипни ваксини"? Те бяха да прилъжат тук-там пенсионерите, пак с измислена микроскопична недоказуема "защита".

111

Анонимен

преди 2 години

До Др. Акула: А ти откъде си купи дипломата? Всяка противогрипна ваксина има период на действие, обикновено от около 3-4 месеца. За съжалението твоята псевдо диплома е вечна.

110

Др. Акула

преди 2 години

Ваксината - на теория- както беше някога - служи за да може при среща с вирус, имунната система да го разпознае веднага, да има готовност да се справи с него, и да го унищожи, преди да започне да се разпространява, мултиплицира, предизвиква симптоми и тн. Сега - с ГМО терапията - може да боледуваш, може да предаваш, само уж ще облекчи симптомите - и след 3-4 месеца, и този нищожен, хипотетичен микро-имунитет ще е изчезнал... Смях... Смях за милиарди долари.

109

Анонимен

преди 2 години

Че кой си мисли, че има вечни ваксини? Разбира се за неграмотните българи не изключвам тази възможност. КомунизЪМът дотолкова им е промил мозъците, че ги е лишил от възможостта да мислят.

108

ЬЬЬ

преди 2 години

Ваксините са основните причинители на мутациите на коронавируса и за това би следвало да се имунизират само хората със сериозни заболявания,а не всички. Рекламирането на ваксините и ваксинацията навяват мисълта,че комисионните за правителствата срещу изкупуването им са огромни,а веднъж закупени те трябва да се употребят без оглед на тяхната ефикасност,защото парите са "над всичко". Това граничи с престъпление срещу човечеството и защото информацията за вредите от тях се укрива,или е непълна.

107

"Бройките зараз

преди 2 години

Падат драстично много , т.к щот сме глупави 80% не смятаме да се ваксинираме !!! Та така....набиваш си ваксините с неясна химия на здрав организъм, вкарваш си доза от вируса и заразяваш други хора , вируса мутира и организма ти става податлив на различни мутации и ваксини до живот !!! Няма нищо по добро от естествения имунитет , тестовете за антитела не могат да хванат клетъчния имунитет !!!

106

Алекс

преди 2 години

Две дози от ваксина,която не е разработена да действа срещу Омикрон,не работят.Обаче трета доза от същата ваксина работи.Странна логика.

105

pronto

преди 2 години

Дано най-сетне мениджърите на пфай-зар и бион.тех най-сетне се оваксат публично! Ама да има хора антиваксъри на място, да проверят дали наистина им инжектират вакса, или просто витамин С! Те дотук само приказват , че са се вакснали, ама няма неопровержими доказателства...

104

Анонимен

преди 2 години

Нищо не защитава, това е пародия на ваксина.

103

Рептилче

преди 2 години

Израел е със огромна гъстота на населението! Ако изтърват вируса ,ще стане мазало!

102

РибонуклеотиднаРаута

преди 2 години

Тези дни открих пълното "секвентиране" на няколко от вапцините, забележителна работа от гледна точка на "биохакерски" интелект, но и съответно с доста забележки.Не, но не, благодаря, не бих си внедрил тези кодони в собствения организъм - това е информиран избор, не е антиваксърство, нито плоскоземство !Вие бихте ли се съгласили някой да изпълни програмен код на вашия сървър или компютър - не, нали ?!Честита Коледа !Прочее, повечето документи са потулени, падна бая ровене, докато ги открия.

101

ото

преди 2 години

До Англия тези 100 000 са от неваксинираните -отворко!!!

100

Анонимен

преди 2 години

Така защитават ваксините, че трябва на всеки 3 месеца да пускат томболата '1 на 70 000 шанс да гътнеш'... А и се замислят дали да не съкратят сроковете, че да не залежават количествата. Само в един истински развит кoмyнизъм биха могли да те задължат на 20 годишна възраст да се боцкаш на 3 месеца с нещо което може да те убие, за да спасиш някой 80 годишен пенсионер. Другари - честито! Построихме кoмyнизма!

99

Анонимен

преди 2 години

След 30000 измрели от ковид българи е все тая кой какво си слага.

98

Анонимен

преди 2 години

Само 1 бустер на 3 месеца си е подигравка, по-сигурно би било бустер всеки ден

97

Англия

преди 2 години

100 хиляди новозаразени на ден.."ваксините" работят