42

смех

преди 2 години

Е като са били такава "империя" що биват размазани и ги е страх да си подадат носа от държавата си стана вече 300 години то плъхове да бяха нямаше да се крият толкова.То и трудно може да се говори за шведи де там има повече кюрди и турци отколкото алжирци във Франция.

41

Анонимен

преди 2 години

През ВСВ руснаците голям зор и загуби инкасираха от малка Финландия ,а не ми се мисли какво ще правят с шведите ,ако се стигне до война.

40

Анонимен

преди 2 години

До 54 Явно историята не ти е силната страна!Шведите имат бая спечелени битки ,даже са били Империя включваща цяла Прибалтика,Финландия,Норвегия,Северозападна Русия.Освен това шведското племе ,,Варяги"основават Киевска Рус и дават името на държавата.

39

Анонимен

преди 2 години

Грипена в жалко самолетче пада от Рафал и Еврофайтър а за Ф-15 Су-35 и тн да не говорим

38

Анонимен

преди 2 години

Шведите са се сетили за "Особенности национальной рыбалки" и са се приготвили да опазят границата

37

Асан

преди 2 години

С генерал Урсула напред срещу СССР :)))

36

Анонимен

преди 2 години

Не знам отде дойде тоя мит за велика Швеция та тия г ей зери една битка спечелена няма за цялата си история не са спечелили и педя земя почти всеки натурален швед е *** д ал неслучайно са и 8 милиона с 5 милиона кюрди араби азиатци и всякакви а бе изобщо за каква сиша говорим.

35

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

Да се приведеш във готовност при заплаха от тотален ядрен удар означава да си изкопаеш дупката и да легнеш във нея ! Путин казва ,ако знаеш ,че ще те ударят по добре е да удариш пръв ! И какво правим ние тогава ? Ние означава ние точно ние, как ще се спасим или това ще ни е кяра където сме във НАТО редно е да се знае .

34

Анонимен

преди 2 години

Шведите са стабилитетни войници един стоманен шведски войник без проблем се справя с шайка водкаджии.

33

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

Па за тоя швед нямам думи --напълно е готов да отрази атака на няколко делтапланериста !

32

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

Представям си какви дразнители сме точно ние за Путин ,до оня ден искахме 17-република да ставаме сега го играеме наи --големи натовци и участваме във всякакви инициативи срещу тях . Между нас независимо от международната обстановка винаги има едно положение което е оисано от вазовите стихове които изразяват благодарност към освободителите . сега Путин може да не е прав ни за Украйна ни за Грузия ,НО нашата позиция не трябва да е на неблагодарници ,а малко по сдържана ,а ние надвикваме доста др

31

Да бе

преди 2 години

"Напротив, по-скоро охлаждаме (противниковия плам)... Охлаждате на шведките... От вас войници не стават, виж за шведска тройка - първенци сте!

30

ПХ

преди 2 години

Мдаа.., русофобията на краварските "Пуделчета" може да се превърне в искрата, която да подпали света! Само един въпрос: За къв й е притрябвал на Русия, Швеция, а???? -)))

29

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

Янев ако не е супер тайна да ни каже , като сме членове на НАТО как именно сме защитени от ядрен удар от към Русия ,защото ми се струва ,че сме със много свалени панталонки ! Знам че дадохме пари за някакви изтребители който докато доидат филма може да е свършил ,ама не съм чул да сме взели някакво ново ПВО ,може със някакви спътници да ни пазят постоянно отгоре пък Аз да не зная . Щото да дразня Путин като знам какво може да ми прати Ми се вижда много глупава идея !

28

анонимен

преди 2 години

Мисля за най-прав да им го...... нима не са от богати по-богати, нима Русия не е пещерата на Аладин, нима щатите не живеят почти безплатен живот на гърба на света? Но не, отворили едни уста и само се дебнат кой когото, едни плюят руснаците, като че ли американците момини сълзи - ами прочетете само колко виетнамци са претрепали, а да не говорим преди тях и тъй до безкрайност........

27

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

За Бг- политиците нещата винаги са стояли като във филм за мафиоти--- привиква те ПО-големия на момента брат и си държи в едната ръка пари ,а във другата пистолет и те кани уважително да си избереш , ако решиш да го играеш патриот си довиждане . Ние си бяхме свикнали със Альошата ,ама му свършиха кинтите и ни се сменига господарите сега пък сме страшно вярни на Джон ,е той малко не ни вярва защото знае за Альошата ,ама ние го убеждаваме ,че онази любов е била грешка ,,,,,,

26

Анонимен

преди 2 години

А фе бе а ти пя много ои си горд че и смартфона ти и компютъра ти и микровълновата ти все Чайна майна то други и без тва няма.да не си жълт ур?Удари си сега 5 камшика на голо.

25

По времето на Петър

преди 2 години

Първи Швеция е граничела с Украйна и крал Август заедно с хетман Мазепа се ос рали епично край Полтава. И досега си бършат газъ.

24

Анонимен

преди 2 години

То щото преди тях Гермяния не гледаше да се разширява преди тях Франция а преди тях Римската империя всеки е вълк докато не дойде по голем вълк и не го изпапка.

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 45% фенове на руснаците, а колко от тях карат руска кола? Колко от тях имат руски смартфон, руски телевизор, хладилник, печка, пералня? Колко от тях ползват руски ножчета за бръснене?М? Трябва да са по-твърди феновете...