72

Анонимен

преди 2 години

А проверихте ли ги преди ковид дали имаха проблеми с паметта? Науката върви назад....

71

бабче

преди 2 години

Бабо Радке, какво гето ще стане българия? Това лято хората си отживяха по българските курорти!?! Ковида беше само в главата ти изкуфяла!

70

до 48 от реалист

преди 2 години

Точно това имам в предвид, защотто в момента тя е с две заплати. Нека поне едната да е пенсия!

69

Анонимен

преди 2 години

Бабче, не се занимавай с глупости, а беж бързо вкъщи да въртиш сърми и да вариш бобец. Гледай си внуците, алчността е за младите.

68

Анонимен

преди 2 години

Аз се чудех що хората си избраха да ги управляват чедата на комунистите, а то щото имали проблем с паметта!

67

Истина

преди 2 години

Сигорен съм че сте били болни от Омикрона защото имате проблеми с паметта. Премиера какво обещаваше че всичко ю щр бъде на светло Тогава защо държите на тъмно броя на населението на България за да не излезе на светло че ваксинацията е пп голяма от тазо която давате К Петков да си държи на думата или започна като хунтата с лъжи Тогава ще видите че несме гетото и как си лъже нагло

66

Анонимен

преди 2 години

Баба Радка е от тях - не си спомня имената на авторите, които уж твърдели подобна лъжа :)

65

Док

преди 2 години

Някой да каже на жената на Джаба Хайтянина да прочете статията най-горе в сайта - "Проф. Ботев: Няма нужда от нова ваксина, епидемията изчезва до 2 месеца" и да не ни приказва глупости.

64

Demonaz

преди 2 години

ДС агент си бабко спряла. Нормално да имаш мозъчна мъгла като другия ДС петрунов. Хайде отивайте бодете внуците си,а чуждите ги оставете намира. Като е толкова страшно тия пенций за какво излизат. Да се карантинират до края на живота си.

63

До 63

преди 2 години

И Миката не е много с акъла си, ама и стига дотолкова, ще да си вдигне пенсията и да ла-па пари като безценен икономист.Важното е хората да се дъвчат.помежду, си а тоя ушатия...........да пълни гушата.

62

Бабушкера Омикрон

преди 2 години

Аз па, не помня дали имам проблеми с паметта;)))

61

АнонимеН

преди 2 години

ВАКСИНИТЕ МИНИМАЛНО НАМАЛЯВАТ НАТИСКА ВЪРХУ БОЛНИЦИТЕ, И ЗА ДА НЕ СЕ РУШИ ИМИДЖА НА ФАЛШИФИКАТОРА РУМЕН РАДЕВ, ЧЕ БОЛНИЦИТЕ СА ПРЕПЪЛНЕНИ, ЩЕ ИМА ДОСТА ПЛАТЕНИ ИЗКАЗВАНИЯ КОЛКО СА БЕЗВРЕДНИ И КАК ДА СЕ СМЕСВАТ И КАК ДА СЕ СЛАГАТ ПО 10 ДОЗИ!

60

Анонимен

преди 2 години

Да, имат проблем с паметта - забравят, че са го прекарали и тичат да се "ваксинират" с неработещите ваксини.

59

Шах

преди 2 години

Две години слушам само Може би !

58

ДаАаА

преди 2 години

Имат проблеми с паметта всички екранни пропагндатори.Днес кажат едно, утре обратното и "ваксинирайте се". И Асанка министерката. надмина всички с наглостта си за препаратизация. на децата. Това лакомото няма ли най-после да го изритате като вредител за физическото и психическото здраве на хората.

57

Анонимен

преди 2 години

На 77 години е. На тази възраст човек не е с толкова бистър ум.

56

Преболедувал

преди 2 години

Не се притеснявайте! ЗАПОМНИХМЕ ВИ ! ЩЕ СИ ПЛАТИТЕ НЯКОЙ ДЕН !

55

Анонимен

преди 2 години

Някои са го изкарали преди да дойде в България.....

54

Анонимен

преди 2 години

По-добре сложете на нейно място д-р Петринка от "Последния Печели". И тя е над 70 години ама печели вече 6-ти път над младите, умът и е бръснач.

53

Анонимен

преди 2 години

Скрийте го това политкоректно изкопаемо! Защо не припомните как заразиха невинни хора със СПИН в зората на демокрацията, когато тая беше зам.министър? Защо не е в затвора тая дърта костенурка?