142

Ами, правилно...

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ Е С НАТО И ЕС!!!!!РУСИЯ ВИНАГИ Е ИСКАЛА ДА НИ ВЛАДЕЕ. И ДА ТУРИ РЪКА НА БАЛКАНИТЕ И БОСФОРА!!!

141

Ами, правилно...

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ Е С НАТО И ЕС!!!!!РУСИЯ ВИНАГИ Е ИСКАЛА ДА НИ ВЛАДЕЕ. И ДА ТУРИ РЪКА НА БАЛКАНИТЕ И БОСФОРА!!!

140

Точен

преди 2 години

Откакто сме в НАТО и ЕС, станахме най-бедната страна в Европа. Не играем ли умно, не просто свали-*** на крадливия Запад, ще станем още по-бедни. Никаква страна не бива да вземаме.

139

Анонимен

преди 2 години

До Who Cares Типичен отгор на русофил в червата. Когато му кажеш че Русия ни е враг той веднага сочи Турция че ни е по-голям враг и затова трябва да лижем задниците на руснаците. Което между впрочем е глупост тиражирана единствено от руската пета колона в България.

138

Who Cares

преди 2 години

До АнонименКакто бе казал някой: вселената и глупостта са безбрежни, но се съмнявам в първото! А какво ще правиш с руските пенсионери или с турските оставям на твоя цивилизован избор.

137

Who Cares

преди 2 години

До ЩирлицНай-простичкия отговор на западния натиск върху България за конфронтация с Русия би бил - след като вече нямаме армия заради вас и се налага да купуваме съмнително въоръжение от вас прескъпо, дори и да искаме не бихме могли да участвуваме във вашите авантюри.

136

Анонимен

преди 2 години

До Who Cares Конфликта Русия НАТО никак не е чужд с 300 хиляди руски военни пенсионери по българското черноморие за часове може да стане безкрайно наш. Те и украинците разсъждаваха така когато Русия нападна Грузия, но сега мислят съвсем иначе.

135

Who Cares

преди 2 години

До до щирлицВинаги губим войните със съседите си??? С такива съседи, врагове не ти трябват.

134

Who Cares

преди 2 години

България няма никакво място в чужди конфликти! Единственото, което България може да получи е да опере пешкире заради дури и да бъде използувана в конфликта. Какво въбще зависи от България в такъв конфликт. Нищо, освен да бъде се пожервувана. Защо Бъ;гария трябва да взема страна след като дори в спора с македония, т.н. съюзници са против България? Обаче от България се очкава да даде всичко в името на... какво?

133

Стига русофилщини

преди 2 години

Щяхме да имаме място на първия ред ако Янев беше изразил лично мнение че ще осигурим две натовски бази в България в отговор на наглите руски агресии срещу Украйна, Грузия, Молдова и България която безсрамно използва македонската азбука. Но това място беше продадено за жалки копейки от така наречения министър на отбраната на България от така нареченото правителство на Кирил Петков.

132

До Антиваксарий :

преди 2 години

"... при които загубихме половината си територия ...." - За съжаление България загуби Всичко още с идването на Османската империя. Нататък Историята я знаем - на Подарена Свобода и Подарен кон зъби се не броят. Пак имаме предостатъчно , та чак пустее.

131

Анонимен

преди 2 години

Мястото и е на зрителската скамейка!

130

Анонимен

преди 2 години

онзи Янев пък излиза с коментар,че първото му изказване било лична позиция,а не на България ,ами личната ти позиция като се разминава с тази на България,какво търсиш в това управление,нагли и безочливи???

129

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

След 3-те национални катастрофи при които загубихме половината си територия и станахме незначителен фактор -- дали със Русия или със САЩ или някой друг хегемон винаги ще бъдем КОСВЕНИ ЖЕРТВИ ! За нас няма искам не искам ,колкото доброволно на времето влезнахме във Варшавския договор и някой ни пита толкова доброволно сега пък ще застанем срещу Русия на първа линия доброволно -- не е нужно да ми го казва ни Чуков ни Петков ни Тодоров филма е ясен ние сме слаба ракия, едно дреееебно нищо !

128

От страни

преди 2 години

Респект на Боян Чуков. Той е много умен мъж.

127

Анонимен

преди 2 години

Да си махат базите и да се бият на чужди територии!

126

До Анонимен 140

преди 2 години

"....ние сме мишена на руснаците още от 10 век, откакто унижощиха плиска и изклаха 60.000 българи...." - Така е. БГ овчето сиренье и опинците на баба ти са Цел N1 на "зловещите" руснаци. Невиждано, нечувано богатсво, заслужаващо да се изминат хиляди километри и избият стотици хиляди души. Следващаия "пострадал" явно ще да е Македония.И тя горката "важна мишена". Явно да ревеш че си "застрашен" или бил "малтретиран" е единствения начин да се чувсташ значим, важен, уникален "фактор" някъв.

125

до щирлиц

преди 2 години

казваш, след 80 години България е пак съюзник на запада. ами нормално, западът победи изтока, и всеки от изток бяга на запад. ние освен да си траем и да не заемаме страна ктивно, нямаме полезен ход. исторически сме скарани и с всичките си съседи, и винаги губим воийните с тях.

124

Анонимен

преди 2 години

ние сме мишена на руснаците още от 10 век, откакто унижощиха плиска и изклаха 60.000 българи. заради тях губим държавата си, макар че последният удар е нанесен от византия на самуил няколко години по-късно. и с, и без сащ и нато, за русия това тук е територия, която те просто смятат за своя. българите не са им важни. вижте и първата световна като ни нападат без причина, за втората световна е ясно - дали сме повод да ни окупират. ами първата, 1878, 1885, 1913?

123

Щирлиц

преди 2 години

Въпросното преформатиране започна когато на власт дойде Путин.Че това беше неизбежно,стана ясно още след неспазените обещания,дадени на Горбачов и Елцин,че НАТО няма да се доближава до руските граници,капак на всичко беше нападението над Сърбия.След 80 години България пак е съюзник на запада,лошото е ,че няма никаква армия,та затова родните политици нека да я карат по-леко.