29

Върбан

преди 2 години

Точа брадвите, мисля за здравето на тези които ще ме ваксинират

28

Алекс

преди 2 години

Проф.Гетов да обясни защо най-наваксаните държави станаха гнездо на Омикрон.Задължителните сертификати са фашизъм.Ако правителството въведе задължителна ваксинация,ще бъде свалено моментално.Дано не са толкова глупави.

27

Анонимен

преди 2 години

Предстедател на агенция по лекарствата ви казва, че трябва да им използвате продукта. Хо-хо-хо. Със сигурностъ няма конфликт на интереси. Не е като да спечели повече.

26

Върбан

преди 2 години

Освен че омикрон ще е край на театъра, друго вярно няма в тая публикация, но и то може да се окаже лъжа

25

noema c kumapama

преди 2 години

цитат: "Но е добре разумно да израходим количествата за България, защото пак ще трябва да изхвърляме и даряваме.'". а няма ли да е по-добре да ги изсипете направо в мuвkama. но ако са кофти за околната среда ги сложете в контейнери за б.о.в.

24

Анонимен

преди 2 години

Наивник. Толкова ваксини са поръчали мафиотите, да не очаква да ги изхвърлят.

23

Един Българин

преди 2 години

Антиваксърите всъщност са 0,0001%, а хората, които не желаят да бъдат опитни мишки са около 90% (включително изн***силените да се набодат). Видя се за 2г че нищо страшно няма и няма и как да се случи така че изхвърляйте ваксините, казвайте на ЕС , че сте ни наболи всичките и да приключваме. Вярно с ограниченията по границите върнахте България в Комунизма, че дори и по-назад, но по-добре свободен в България отколкото затворник където и да е по света.

22

ЕЕЕЕЕ излагате се

преди 2 години

А в чужбина има нови заразени при много голям процент ваксинирани, но това е вълната на неваксиниранитеДа се смееш ли да плачеш какви ли глупости не изприказваха само и само да вземат едни пари ,Господ май няма да ви прости

21

Анонимен

преди 2 години

О този професор не го бяхме виждали. Само нови и нови вадите, но всеки от тях е като абсолютен клонинг на предходния и говори същите простотии. Няма. Да. Се. Набода. Просто няма. Знам, много са "ефективни" ваксините, както и изключително, доказано "безопасни". Мноооого помагат, ограничават разпространението, не влизаш в болница, не умираш. Знам. Ясно. Ок. Разбирам. Хубаво. Просто няма да го направя. Няма да се ваксинирам. Вървете на .... си.

20

Анонимен

преди 2 години

Като очаквате Омикрон да е опашката на пландемията догодина, какъв е тоя зор да бодете децата?

19

Анонимен

преди 2 години

Напротив, има доста деца с миокардит след ваксина. Това разбира се няма да го споделят, за да не "хвърлят ваксини". Това им в най- важното. ПарАта

18

Анонимен

преди 2 години

Е до сега защо не станахме гнездо на нов вариант? Аман от ПРОдажници

17

Анонимен

преди 2 години

"А в чужбина има нови заразени при много голям процент ваксинирани, но това е вълната на неваксинираните", не. Не върви да имаш 80-90% ваксинирано население, а да имаш посече заразени и хоспитализирани. Няма логика. Биопродукта явно издиша. Но е важно да се поставя. Глупост след глупост. Децата нямат нужда от ваксина, защото много, ама много рядко боледуват. Няма доказателства, че разпространят вируса. Партийни дейци.

16

Антония

преди 2 години

Искам да попитам защо не се препоръчва използването на антивирусни препарати, както беше в началото на 2020 г?Те не са ли същата превенция като ваксините?

15

Гиб Мелсън

преди 2 години

А ако не станем гнездо на нов вариант на вируса, предлагам на професора да му бъде отнето званието "професор", да бъде лишен от пенсия и да го направят чистач в БАН.

14

Анонимен

преди 2 години

Браво! Всички опорки, събрани в една статия! Лъжи, лъжи и пак лъжи!

13

Анонимен

преди 2 години

Нов професор възникна да ръси акъл. Верно имаме недостиг от лекари-ми те всичките ги направили професори и телевизионни водещи.

12

Анонимен

преди 2 години

Сега всички доктори, които разбират нещо от вируси или пък нищо не разбират от вирусология - ще се изредят да си представят алегориите за оми-вируса.... Айде, давайте по-бързо, нема само вас да ви четеме!

11

Анонимен

преди 2 години

Ами, че ние имаме разработена "пан-короновиросна" ваксина, но Гетов като генетично тъ-п разбира се не знае и не е чувал!

10

Случаен

преди 2 години

СЗО каза да не се ваксинират децата! Ще ги слушаме ли или пак ще си правим каквото решим ...