89

Анонимен

преди 2 години

Разбира се че е страхът, хич не си помислям , че некадърността , алчността и отношението на белите престилки имат пръст в отказа от ваксинация.

88

Анонимен

преди 2 години

Все някога ще си сложите последната ваксьонъчка а аз никога няма да съм си сложил първата това е като на маратон да излезна от некой храст и да мина първи ха ха ха

87

Анонимен

преди 2 години

Аз не гледам телевизия, може би и заради това.

86

Анонимен

преди 2 години

Само като им видя лицета физиономите ми став аясно какви са .. тов ане са хора от които струи любов светлина ..подли манипулативни слуги на сатаните. Страхът и ваксините са едно защото едното и другото са негативни за здравето тялото мисълта на човека. И двете вибрират на ниско ниво. Тизи нямат никаква свян вяра чистота и познания за живота защото ако познаваш живота ще познаваш и смъртта. На ковид вирус пандемия каквато няма може да се вържат само хора които не мислят и са материални.

85

Анонимен

преди 2 години

До А безащото така са им наредили, иначе няма да изпълнят петилетката за три години. Че всеки бръщолеви квото му падне - вече и децата знаят и не вярват на никой, още по-малко на некви "експерти" в медиите. Квото е нивото - такова, повече доброволно едва ли ще стане. Ако стане задължително ще има безредици. Трудно им е.. както каза някой днеска - са трябва да убеждават боцканите, че ваксината не работи, че да потретят, в същото време трябва да убедят останалите, че ваксината е ефективна хахаха

84

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 104 Първо, здравият ми разум ми казва, че нещо не е в ред, след като всички лидери говорят мотамо дума по дума преведо на родния им език едно и също, второ "ваксината" изниква за 5 минути. Трето, правя паралел с Библията. Четвърто, минаха 2 години. Друго?

83

Анонимен

преди 2 години

А ако се разболееш Господ ли ти казва да влезеш в болницата :)

82

Анонимен

преди 2 години

Аз съм почти на 50 и отказвам да се инжектирам. Каквото е рекъл Господ за мен - това.

81

А бе

преди 2 години

Алоу, насочете усилията си в правилната посока и ще има резултати! Защо не се акцентира върху хората над 50 годишна възраст, които дават над 95% от смъртността, а се натиска за ваксиниране на младежи и деца, които не са в риск, както и на преболедували. Как да ви вярват хората при това положение!? Защо искате да принудите преболедувалите да се ваксинират и поемат необосновано риск, след като имат имунитет по-силен и траен от ваксинационния в пъти(може би доживотен, според най-нови изследвания).

80

Анонимен

преди 2 години

Тоя бръмбар що не ми обясни що на преболедувалите няма доживотен сертификат? Къв е тоя зор да бодат с експерименталки? То се вижда че сега мрът набодените и обвиняват за това омикрон а не бозата дето им биха.

79

Анонимен

преди 2 години

Астра Зенека осигурява имунитет за 3 месеца. Зеления сертификат е валиден вече само за 9 месеца. Догодина ще са 6 месеца. Модерна трябваше да осигурява имунитет с двете си дози. Наложи се трета доза - бустерна. И това само за колко месеца ще важи? В Израел си бият 4та доза само за тази година. Т.е. срока е 3 месеца и може би по-малко - 2 месеца.

78

Д-р Брънзалов,

преди 2 години

уж се водите умен човек, ама гоУеми глупости дрънкате. То лошо нЕма де и глупости да говорите,ама ако ги и мислите, стрАшнО е!!!Май много хора мислят с главите си, а не с телевизора, че от там какво се лее, майкомила

77

Анонимен

преди 2 години

Така както е тръгнало след половин година без инжекция няма да може да живеете.

76

Анонимен

преди 2 години

Разбира се,че страхът пречи. Лично мен ме е страх да сложа тези Факсини в тялото си, и то не веднъж или дваж. Страх ме е, освен това е доказано безполезно.

75

Мико

преди 2 години

Не е страхът, 80-те процента е причината!

74

Анонимен

преди 2 години

Добре би било да се помисли срокът между втората и третата бустерна доза да бъде намален", добави зам.-председателят.====Що направо не ги биете наведнъж???Да не се разкарват хората само.

73

Урсилота клаудия

преди 2 години

А по времето на римската империя вместо - ваксиниране за забавление на властелите и императора са се водили гладиаторски битки между робите , все пак там шанса да отцелееш е -50/50

72

Анонимен

преди 2 години

При министър като Кацаров...няма как да не зкъса ваксинацията!

71

Me

преди 2 години

Страхът до кога ще ни ebaватe. Шефа на Пфайзер каза, четвъртата игла е неизбежна. Поне да ни дадат карти като у Кауфланд, след 15 стикера да си вземем тиган на -50%

70

Стат

преди 2 години

Има и далеч по ранни документи: например немско изследване за пораженията при епидемия от вирус подобен на короната от 2011 г. в което се цитира цифрата от 65 % загуба на население. След неправилно и/или неточно лечение. От друга страна Китай и техния челен опит в "социалния статус" в зависимост от послушанието. Ама това са конспирации както знаете...нищо че А1 вече го предлага като услуга на корпоративния пазар.