98

Анонимен

преди 2 години

И как само са го удебелили браво задобряват в манипулазията но няма вече кой да им вярва......Не е манипулация а предпазливост! Да, проучванията за Омикрона са обнадеждаващи но трябва все пак да бъдем внимателни!

97

Анонимен

преди 2 години

"Собственикът на голяма верига лаборатории Недялко Калъчев съобщи, че вариантът Омикрон е вече в България.В петък имахме една положителна проба, вчера имахме пет положителни проби Омикрон. " - - - Ей тия PCR-и станали много точни ,даже и варианта вече отчитат .!!!

96

Най-после

преди 2 години

Ох, най-после! Отдъхнах си. Откога го чакам!

95

Мислещ

преди 2 години

"По думите му ситуацията е България със създаването на групов имунитет, направен от ваксина, а не чрез преболедуване, е изключително назад."И как само са го удебелили браво задобряват в манипулазията но няма вече кой да им вярва

94

Анонимен

преди 2 години

Епидемията започва да затихва....Не е затихнала а вируса се е нагодил към по дълъг живот в човешкия организъм без да го съсипе от което човека да загине. Това е натурална еволюция. Все пак трябва да се внимава с оптимизма и да се наблегне на ваксините и новата на витамин Д3 и К2 в организма!

93

ПРОСТО КИРО

преди 2 години

ЩЕ СЕ ВАКСИНИРАМЕ С ОМИКРОН БЕЗПЛАТНО!

92

Бизнес-за-милиарди

преди 2 години

"България със създаването на групов имунитет, направен от ваксина, а не чрез преболедуване, е изключително назад" .... Стига сте прецаквали далаверата с този траен, отвратителен естествен имунитет, от който никой не печели! Докато от нерабогещите препарати вече ще печелят на всеки три месеца! Не ви е срам!

91

Про-восък

преди 2 години

3-та бустерна доза. Ами аз като не съм ваксиниран, и трите дози накуп ли ще ми набодат? Страх ме е.

90

ddd

преди 2 години

.....По думите му ситуацията е България със създаването на групов имунитет, направен от ваксина, а не чрез преболедуване, е изключително назад.....Това изречение е срамота просто. ....

89

Алекс

преди 2 години

Епидемията започва да затихва.

88

до 90

преди 2 години

Алоуу образования ***.Първо такова нещо като антиваксър няма.,това го измислиха тези които пуснаха гнустотията,но това кухътъ ти тарамбука няма как да разбере.Второ хората са против суспензията в акция.Не против ваксинирането като процес.Трето далеч не са неуки...ако всеки си донесе дипломата и ги стоварим върху теб ,няма да можем да те намерим изпод тях.Тъй ,е ходи да заработваш стотинки другаде а не пред компа...кухар.

87

д-р Албан

преди 2 години

Ами те и иглениците ако си направят тестове 50% няма да вземат сертификат за антитела.

86

Анонимен

преди 2 години

Почна се!!

85

555

преди 2 години

А бе то Sars Cov 2 още не е изолиран(изчистен) за да се видят и анализират истинските му параметри , те започнаха да ни представят разни негови щамове (копия) ,които без да е наличен (доказан) оригинала се явяват като фикция.

84

Муахаха

преди 2 години

най-сетне от кога я чакам С0поливата Хрема да дойде и тук!

83

Анонимен

преди 2 години

До колегата обикновен грип няма и той тежко преминава и ковида.

82

aa

преди 2 години

ама то регистриран, ама ще доде след нова година, ама нема да доде, ама не бил регистриран, ама се съмняваме ама, ама - аллл на 4-ти километър има специалити по шизофрения породена от взимане на комисионни

81

Анонимен

преди 2 години

Коронавируса не е толкова опасен вирус колкото го изкарват. Пускат вариантите за да слагат още инжекции.

80

Бay

преди 2 години

дано наистина се по-лек както казват.

79

Анонимен

преди 2 години

антиваксър=необразован, гaщник, лузър <-> Такива хора печелят шестици от тотото. Сега със сигурност!