27

До 29

преди 2 години

Така е, но ПП не е регистрирана, а ползват Волт или както и да се казват онези продажници. Като фалират България ще отпрашат кой от където е пристигнал и ще им видим задния номер на цървулите. ПП ПП е нелегитимна. Нямат регистрация. Кирчо е маша.

26

НСИ

преди 2 години

Някой знае ли хора с какъв умствен капацитет са гласували ПАК за Славчо?

25

Анонимен

преди 2 години

Това ли е А отбора??? Калинка до калинка.Какво са учили , какво ще работят.Вижте им CV тата.Ужас.Да ви имам и промяната.

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19Нещата не стават изведнъш, обаче Славчо се уплаши, та ДС се наложи да търси други, понеже Бокича са го отписали вече :))) Вие как мислите става, само за месеци да сформират движение или партия и те да спечелят изборите ? Това си е работа на службите :)

23

Анонимен

преди 2 години

Не разбрах, другарят Петков какви войски ще допусне на наша територия. Натовски, руски или съветски които да защитят България от външни агресори? С това русофилско правителство станахме за смях и подигравка на целия цивилизован свят и получихме единствено адмирации от посолството на агресора Русия.

22

Околоневръстното

преди 2 години

Идемееееее за секретарки! Искаме по 8000 заплата! (евро). Иначе ще се опрашвате помежду си!

21

Кака Кунка

преди 2 години

Кирчо ще прави конКур'с за секретарки. Някой знае ли изискванията какви са?

20

Анонимен

преди 2 години

i az iskam zam ministyr pri Kire golqm kupon schte stane

19

Аха

преди 2 години

Много си далече от истината ако мислиш, че с квоти за половете се постига напредък и добри резултати, *** патке заблудена.

18

Анонимен

преди 2 години

Стани да седна, стани да седна, стани да седна, стани да седна, стани да седна, стани да седна, стани да седна, стани да седна, стани да седна, стани да седна, стани да седна, стани да седна, стани да седна....

17

Анонимен

преди 2 години

Кирчо е копие на главния герой от "Опасен чар". Култовата реплика "Ще ги наредим на масата роднина милиционер- сега ще е роднина, министър, роднина, министър, а между тях агент на ДС". Абсолютна измама е лъжливата им промяна. Скоро народа с камъни ще ги свали.

16

Анонимен

преди 2 години

Леле колко безделници още ще храним. Файда дали ще има?Румбата колко от родата е назначил на хранилката?

15

Анонимен

преди 2 години

Така се намаляват чиновниците - с още чиновници на държавна хранилка. Учудвам се че 30 години и не обявяваме фалит.

14

Lora

преди 2 години

10 мъже и 3 жени. Много добре балансирано и с доверие към половете. Като са учили и живели в чужбина ръководителите на ПП можеше да прихванат малко и от добрите практики за равенопоставеност.

13

ЦДГ Калинки

преди 2 години

Много се кефя на Приказните ни герои Пинокио и Бирлибан!

12

Анонимен

преди 2 години

Уж щеше да съкращава 30 000 държавни служители, а си раздува министерските кресла. ПП Продължаваме Поскъпването си назначава агенти на ДС. Това им е промяната: СТАНИ, ДА СЕДНА! МОШЕНИЦИ!

11

Анонимен

преди 2 години

Кирчо още като го видях и си казах, тоз е джебчия :))) Познавам в 99% от случаите, тъй че "вервайте ми" :))) Да назначиш сумати непотребни заместници, да не говорим за министри и вицпремиери......нема справедливост по нашата земя :))) Щял да съкращава мисирките в държавната администрация, обаче си увеличи мисирките многократно в управлението.....това ако не е шега не знам :)))

10

Анонимен

преди 2 години

Ох хранилка, ох кеф.

9

Юруш на лапачката

преди 2 години

В последния кабинет на Борисов работеха 4 /четирима/ съветници, Петков и вицетата му си назначиха 35 !!! Как това се вписва в заявката за намаляване на администрацията ? Явно са си с ниско интелектуално ниво , щом имат нужда от толкова. Моста на Дунав го доказва.

8

Оня

преди 2 години

Има ли още столове за министри - да се наредя и аз?