28

Напротив,

преди 2 години

Рашков побърза да обяви че автомобилът бил "краден", и сега глутницата продължава да лае след тартора си! Ще чакаме да видим , кога Рашков ще се извини! Всички му верваме!

27

Анонимен

преди 2 години

До 21В. Горанов е доказано патологичен лъжец. Отделно, не би трябвало да бяга, а да изчака проверката. Двете накуп са в полза на тезата, че Горанов СЪЗНАТЕЛНО Е ИЗНАСЯЛ КРАДЕН автомобил.

26

Ostawa

преди 2 години

До АнонименБорисов може само пожарна да окрадне

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19 "Къде е истинската кола, попита Рашков" Истинската кола е тази, която е карал Горанов. Внушението на Рашков, че те я клонинга е продължение на черния пиар, който разви с уж крадения автомобил. Истинския автомобил е в България и е лизингован на Горанов. Къде е клонинга Рашков може да пита шефовете си в Москва: тези, които са наредили спрягането на целия компромат, и които са обявили за търсене клонинг, който по една "случайност" се оказа карано от политическите опоненти на ДСарите.

24

българка

преди 2 години

Горанов е изключително нагъл и това го знаем всички. Но НЕ е проблема в Горанов, а при полицаите. Ако това се случи на някой от нас, нали се сещате,че тръгнат две патрулки да ни пресекат пътя и да ни спрат. А той спокойно се връща, взима друга кола и излиза от същия граничен пункт. И кой го пуска - ами същите полицаи, но които ние им плащаме заплатите. Нас ни гонят до дупка, а за други има друг аршин ! ПРОБЛЕМЪТ Е В ПОЛИЦАИТЕ!

23

Анонимен

преди 2 години

КОЛАТА КРАДЕНА, КРАДЕЦ НЯМА

22

Анонимен

преди 2 години

В. Горанов е доказано патологичен лъжец, също сакто е доказано, че Борисов е автокрадец.

21

Хъм...

преди 2 години

Добре де, аз също имам нов автомобил и кво, ако мина границата и се окаже с подобен проблем, аз какво съм виновен? Защо да ме задържат, че и автомобила, особенно, ако всичко с документите е наред, а някой в друга държава го е клонирал! Аз пеш без кола да де прибирам, да загубя 50000 лева и да съм виновен без вина? Що за простотия, що за глупост? Какво е виновен служителя, нали вижда че е на лизинг с пълномощно, баш лизинга към банката ще продава крадени коли?

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 15 "кой, Тойота в германия дет продава чисто нови бмв-та или набеденото Мото пфое, което отрича да е продавача?В. Горанов е доказано патологичен лъжец, също сакто е доказано, че Борисов е автокрадец." В случая, лъжците са тези, които внушават, че Горанов е карал краден автомобил (даже и Рашков не смее да твърди такова нещо, въпреки че си направи черния пиар). Шефа на Мото-Пфое вече ПУБЛИЧНО обяви, че колата е закупена чрез тях, и Горанов е изряден лизингонаемател. ТОЧКА.

19

Някой

преди 2 години

Тролчета мили, по всички телевизии дадоха интервю с Фурнаджиев, човекът който е внесъл колата, само вие продължавате да се въртите около опорките на Алкохолика, като стриптизьорки около пилон!

18

Анонимен

преди 2 години

Защо така бързо реагира онзи, който е продал въпросния автомобил и използва думата клониране. Ние се въздържахме да коментираме. Възниква въпросът откъде знаят за клонирането? Къде е истинската кола, попита Рашков и призова: нека помогнат на разследването в случая.

17

Анонимен

преди 2 години

До 13"... колата е купена съвсем легално от дистрибутор, " - ъъъ. От кой дистрибутор, че не разбрах. Тойота в германия с чисто новите бмв-та ли? Щот Мото Пфое отрекоха да са те.

16

Анонимен

преди 2 години

нищо им няма на момчетата

15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 11 "Мото Пфое лицензиран за тойота ли е?" Вече чух три различни версии на това каква е била колата (Тойота, Ленд Роувър и БМВ Х7), с която Горанов е пътувал. Знам, че ви е работа да крещите по-силно това, което Рашков иска да внуши на обществото, но за пореден път ще се окаже, че сте участвали в разпространението на скалъпени от ДС историйки.

14

Анонимен

преди 2 години

До 7"лицензираните дилъри не се занимават" - кой, Тойота в германия дет продава чисто нови бмв-та или набеденото Мото пфое, което отрича да е продавача?В. Горанов е доказано патологичен лъжец, също сакто е доказано, че Борисов е автокрадец.

13

крадеца

преди 2 години

Затвор и нищо друго не заслужава !

12

Надблюдател

преди 2 години

Цяла България разбра,че колата е купена съвсем легално от дистрибутор, само Рашков още рови в септичната яма, която сам е направил!

11

Анонимен

преди 2 години

На Вожда подаръците за добра служба са тикива, кво очакват, то някой забравен труп да няма в багажника, пак добре

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 7 Мото Пфое лицензиран за тойота ли е?

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 8 "В този случай, колата се задържа заедно с шофьора. Какъв обратен завой? В САЩ щяха да го направят на решето." Вече беше обяснено, включително и човек, който е заемал ръководен пост на тази митница, че описаната история с проверката и обръщането е невъзможна по множество причини. Жертви сте на поредния ДС компромат.