207

Анонимен

преди 2 години

И защо сте му нашляпкали сто снимки на този хубавец???Да видим,че жив ли???Кой знае от кога са.Снимайте го с вестник от днес.:):):)

206

Анонимен

преди 2 години

Значи, последното мантрата е, че течностите предпазват от летален изход. Нали така? Т.е. не предпазват от разболяване,защото и убодени се разболяват.Не предпазват от заразяване, защото и убодени се заразяват.Даже из ваксаните държави "отличници" пак искат тестове,въпреки зеления сертификат.Пита се в задачата - защото трябва да се бодат деца, които изкарват вируса,без да разберат,след като и убодените го разнасят напред назад? И ще има ли най-после карантира за прясно убодените, защото са заразни

205

Анонимен

преди 2 години

Я ама мъртвеца се появи бе хора. Този е клонинг истинският е станал на прах в крематориума. Това нее оригинала вижте му физиономията има фрапираща разлика.

204

Анонимен

преди 2 години

Хора, онзи ден ходих да се ваксинирам. Опашка, народ... Три дена спах на опашката, ваксините свършиха преди мене точно. По 4-5 наведнъж вземат и си боцкат. Някои и в буркани затварят. Презапасяват се. Няма да стигнат за всички!!!

203

Анонимен

преди 2 години

Къде да се запиша предварително? Не съм дете, но имам връзки. Много ли се чака, за те побоцкат?

202

Анонимен

преди 2 години

Явно много се надяват на децата. Абе за пари и тиквите си ще отрежат собственоръчно.

201

Анонимен

преди 2 години

До кацата, да ама е почетен председател.!

200

Анонимен

преди 2 години

Девет месеца валидност на зеления ковид сертификат за пътуване зад граница след задължително поставен бустер, за сега. Не е фашизъм не не е. Не е и комунизъм. Не е и конспирация. Либерална демокрация е.

199

с учедване прочетох,

преди 2 години

че във форума на големите бели птици бгмама има ентусиастки да си набучкат децата, та дори и "чакали с нетърпение". Ваксинационната кампания ще се окаже най-доброто преброяване на овцeтe в глобален мащаб. Обаче жалко за дечицата!

198

Юху!

преди 2 години

Ей така се изкарват едни бързи коледни 20 хиляди лева. Евала

197

Анонимен

преди 2 години

очаквам киро брейка да е бесен :)

196

absurd

преди 2 години

В грешка си ,това вече е зомбита Кунчев от живите мъртви

195

Анонимен

преди 2 години

Я кунчев е оживял или е стара снимка от мкналата гоина

194

absurd

преди 2 години

Тоя направо ще го убия с голи ръце

193

absurd

преди 2 години

Не само предварително записване,но и връзки са нужни.Обърнете внимание на манипулациятя

192

Алооо

преди 2 години

Нали сме демокрация, свободна държава, що ми триете коментара, ми си р ки? Вожда ви нарече така, не аз. Нали се борите за свобода на словото, какво стана? Парите са до време. Колко и да триете, това е истината, че на никого не му пука за хората и тяхното здраве. От здрави хора пари не се правят, а от болни и от измислени пандемии и ваксини. Здравеопазването е на ниво 19 век, ама ти нищо не каза за толкова години, докато сгъваш държавна заплатка.

191

absurd

преди 2 години

Искат да ни сготвят на много бавен огън,на толкова бавен, че да не се усетим,обаче са сбъркали нацията,при нас не се получава

190

Анонимен

преди 2 години

Страшен наплив, та чак предварително записване. Бутаница за ваксини невероятна. Създава се фалшива тревога за нещо, което никой не ще. Че се уапете по гъзо един ден и тоа ден не е далече.

189

Т.Шак

преди 2 години

Нямало да внасят от класическата ваксина Новавакс, щото още имат на склад от залежалата на Пфайзер, пък и другите сигурно не дават комисионни.

188

Дан сан

преди 2 години

Ваксинираният Кунч е идеалната анти-реклама на Ковид-ваксините . Човекът, който сам доказа, че ваксините са напълно безмислени и дори вредни. Благодарим ти Куньо, че не умря ,но с болнавия си вид напълно отказа от ваксиниране дори и тези, които се колебаеха!