86

Анонимен

преди 2 години

До От БАННикой не се хвали миз...ик такъв просто дадох пример ,за малки покупки ,хората си спестяват много повече защото перманентно пазаруват от там

85

До Дедо ви

преди 2 години

*** верно ли ни чака и нас това? Ами като не ти харесва България и новото правителство - прав ти път - кеф ти Турция, кеф ти Русия, кеф ти Македония.

84

Дедо ви

преди 2 години

И вас ви чака скоро същото братя бугаре със управниците които си избрахте. Корнито начело на партията столетница, която е отговорна за всички национални катастрофи през последните 80 години. Честито, и умната другия път!

83

От БАН

преди 2 години

Тука някакви заклети фенове на трансконтиненталната куфарна търговия с фъстъци тръгнали да се хвалят, че спестили 50 точки от тътренето до Анадола. Егати жалкия и дребен дебелочервест ***

82

Щерю

преди 2 години

Икономиката е подвластна на голямата гео-политика...

81

или

преди 2 години

проблемът се решава лесно - лирата се връзва за златото и "богатият" българин увисва

80

Анонимен

преди 2 години

В България инфлацията е като средната за европа,инфлация е това във Турция,и който мисли,че в Бг. е зле да отиде да живее в Турция,аз лично съжелявам хората там на които всеки ден им се топят парите.И има един бг.лаф икономията майка на мизерията

79

Анонимен

преди 2 години

Преди 2 дни се върнах от там -разходите ми бяха 35 лева за транспорта /с автобус/и 10 лева за такси -тръгнах със 130 лева в лири -около 1100 лири при курс 0,12 стотинки беше -изхарчих всичко почти-теглих калема и без да се изхвърлям съм спестил ей така едни 50 лева от разликите в цените .50 лева спестени като имате в предвид че съм сметнал и разходите ,които съм извадил от отстъпките .И да се вдигне лирата цените ще паднат защото сега ги вдигат заради инфлацията ,И ПАК ще е по изгодно за пазар

78

До 87

преди 2 години

Да са същите, същите ама не съвсем. Едни Найк от Турция за 26 лева се скъсаха за точно една седмица. Колко да са същите?

77

Анонимен

преди 2 години

Турчина да идва на гурбет бачкатор в Бг. Да мие кинийефи и да гледа болни ора или да мия джамове

76

Анонимен

преди 2 години

До арСкъсва се русофилския отпа-дък да плюе по България и да хвали Турция.

75

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 87 Нали се сещаш, че нашите търговци са го взели от същото място, откъдето ти го взимаш - от Турция. Освен това плащат транспорт и наем в мола и заплата на продавачка. И как могат да ти го прлодадат на цена на която ти искаш? Напиши ми го аритметика. Щом ти е по-евтино - ходи до Турция, кой те е спрял? Ама да искаш някой да ти продава на загуба.

74

Анонимен

преди 2 години

Юруш на евтината баклава.

73

Анонимен

преди 2 години

Вземам маркови маратонки за 30 лева , които са същите като в мола .Друго си мисля обаче .Защо да не оставя тези пари в България , вместо да ги харча при съседите ? Просто в България цените са толкова надути , че дори няма смисъл човек да разгледа дадена стока , още повече пук да я купи .Няма да е лошо на нашите търговци да им светне червената лампичка , че всички които пазаруват в Турция са техни клиенти , ако обаче ги устроива цената

72

ДДРОнег

преди 2 години

Браво на ердоганя, значи благодарение на него купувам през зимата по-евтини розови домати, отколкото лятото :) ...Ми всеки народ като си избира проЗДИ диктаторида го управляват - това го чака !!!___И ние с тулупа сме последнми ЕС, дано да започнем да излизаме от дъното и поне да настигнем Румъния !!!

71

Анонимен

преди 2 години

Турската лира е по зле и от коин палиш колата отиваш на границата и можеш да бъдеш доста изненадан може 1 лев да бъде 10 лири но може и 6.

70

ар

преди 2 години

140 0 !ОТГОВОРИarпреди 2 минутиБГ лъжи пак! Колкото и лошо да изглежда последния месец Турция пак покупателната им способност е 2-3 пъти над нашата. Супер производство си имат и ще се оправят рано или късно. Едроган каза, че стремежа им е към топ 10. Казвал съм и го преди - ако Америка не ги натиска с терористи и санкции те вече щяха да са близко до развитие като една Франция. Запада и Америка ги мрази и ги натиска, защото знаят с какъв потенциал разполагат.

69

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 67 "В Турция се провежда наказателна акция в момента от страна на САЩ и финансовите спекуланти близки до Белия дом," Брех, и какво ТОЧНО прави САЩ, я обясни.

68

Анонимен

преди 2 години

"Ние бяхме в подобна ситуация може би преди 10, 11, 12 години", казва Мирчева, визирайки световната финансова криза от 2008 г. "Много е трудно."" Да не се притеснява. С ДС на власт до няколко години ПАК ще бъдем така.

67

Мефистофел

преди 2 години

Му-ха-ха, света се движи в посока инфлация от стотици години, но еничарите в България не виждат по-далеч от носа(Газа) си, както винаги!