162

Анонимен

преди 2 години

Абе мустакат мошеник, нали слс две дози ваксини щеше да има пак свобода и вирусът щеше да изчезне?! Защо лъжете хората?! Ама знае тоя мустакатия кога точно ще дойде, медиум направо! Защо в Нидерландия, Англия и Франция затварят, нали са ваксинирани?! Лъжец и мошеник!

161

фжжщггожо

преди 2 години

тебе те е хванал още през декември ти просто мислиш каква работа да си намираш затова дрънкаш глупости за пари и аз ще дрънкам глупости спри да дрънкаш дядка с дядка

160

Перниканец

преди 2 години

"И ваксинираните, и преболедувалите не са достатъчно добре защитени срещу този вариант на коронавируса" Прогледна и професора...

159

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен- "Около 11800 човека ги регистрираха като починали от Ковид-19 при сегашната вълна на неваксинираните и Делта варианта, но реално са 2-3 пъти повече. Не се бойте, при варианта Омикрон ще са само 4-5 пъти повече." - недей така бе, човече, изпотих се от притеснение, стига, моля те...

158

преди 2 години

Епа, да почерпи като стѝгне !

157

Анонимен

преди 2 години

Около 11800 човека ги регистрираха като починали от Ковид-19 при сегашната вълна на неваксинираните и Делта варианта, но реално са 2-3 пъти повече. Не се бойте, при варианта Омикрон ще са само 4-5 пъти повече.

156

Анонимен

преди 2 години

Ами като идва Микрона след празниците посрещнете го г-н професоре с пита с мед за добре дошъл. Стига те сте плашили народа, достатъчно е наплашен и обеднял. Вижте болниците в какво дередже са, да не даде бог човек да влезе там, лекарства няма, храната като за военно време, внимание къде го има къде не.

155

Кучето Янтра

преди 2 години

Вие наясно ли сте, че кръчмите са пълни и се играят зверски кючеци, пие се ракия и никой не го интересува омикрон?

154

Анонимен

преди 2 години

Никой няма да задължава никого да си ваксинира детето, увери той.=========== Те така разправяха за маските, за 1-ва ижекция, за 2-ра ижекция, сега искат задължително 3-та, а в Израел 4-та. Даже бил обявили тия с 3 инжекции за антиваксъри.

153

Анонимен

преди 2 години

Пропагандаторът Кантарджиев дано добре да му плащат за рекламата на експерименталните препарати. Този продажник за Коледа заслужава единствено трупов чувал.

152

истината

преди 2 години

Аз гледах по нета как разследващ журналист в две лаборатории в В.Търново разследва оплаквания на хора правили тестове.В едната е положителен в другата теста направен веднага след първия е отрицателен.Клопнаха му вратите!Извода всеки да си прави!

151

Анонимен

преди 2 години

Бустер, бустер, истината е във бустерът.

150

Стига с този

преди 2 години

На този му плащат да говори едно и също,неща които всеки грамотен човек знае.Малограмотните и простите и с хрема и скашлица пак ще се събират,бъдете сигурни!

149

До 161

преди 2 години

Този "вирус", особенно тежката му "форма" не се разпространява лесно, а явно по "особен" начин!!!! Много кавички сложих, ама то и цялата "пандемия" е в кавички :)

148

Анонимен

преди 2 години

Ох добре. Че за момент се притесних че пак последни ще получим новите неща. Айде да идва, че се притеснявам, че няма да остане за нас.

147

Гогана

преди 2 години

Изключително елементарно, според набедения професор бустера повишавал защита, ама при две дози от Същия(!!!!) Препарат с 37 мутации в шипчето Омикронът ( явно син на Волтрон) заобиколя защитата?! Та с какво в състава си третата доза е различна от втората? Като се прави агитация замислят ли се шефовете на Бай Шиле какви измислици се представят като довод!?

146

подозрителното

преди 2 години

Внука ми е б шести клас и е с корона вирус.Майка му и баща му с писиари са отрицателни.Те нямат никакви симптоми вече седмица след заболяването на внука.Питам се,нали е много заразно,защо те са отрицателни,или тези тестове са ала-бала?Всичко около този вирус е необяснимо странно-разби всички знания за вируси на пух и прах,науката на 180 градуса.

145

Анонимен

преди 2 години

Защо маската не му е на челото? Не спазва ли заповедта за носене на маска?

144

Да

преди 2 години

До *** ли еАма автоцензурата не го пуска и целия пост не минава! А ПАВ, кой знае защо минава?!

143

Анонимен

преди 2 години

Минавам само да питам - що така се объркАха нещата в Европа? Пълен локдаун в Нидерландия, отложиха всички мачове в Англия...нали са с висок процент на ваксинация... още в началото на пандемията водещи вирусолози и имунолози обясниха как масовата ваксинация ще доведе само и единствено до едно - мутация на вируса. И хоп, сега ваксинираните не били достатъчно защитени, затова ударете си бустер. Нещо почват да издишат теориите и хората се усетиха какви ла.на си инжектираха в тялото...