215

Ангел

преди 2 години

Във висшия съдебен съвет преобладават хора на Тиквун , все пак той ги е назначавал повечето. Президентската квота е само от 4-*** магистрати които са крайно недостатъчни за промени. Да очакваме, че те ще махнат Гешев е наивно. Трябва да го разкараме чрез протести, ако се наложи народа ,гражданите трябва да употребят и груба сила .Тоя човек не трябжа да няма грам покой. трябва да бъде атакуван дори в дома му, трябва да се уплаши за семейството си .

214

Новите дават зор

преди 2 години

Да махнат Гешев щото олигарсите са им приготвили едни дебели, плоски подаръчни торбички! Ще играят дървета по гърбовете умно-красиви и почтени май

213

Сатир

преди 2 години

Защо Гешев пречи и на кого?

212

Цоко

преди 2 години

Надеждата ми беше Шенген, Европейците да ни мушнат малко закони, ред, култура, и пр. Не съм харесвал толкова Борисов, а това че държеше посоката. Слави ни уреди с машинно гласуване, и даже социолозите си захапаха палците. Идват грозни времена, гответе се.

211

Sекси

преди 2 години

Тоа божката ка натиска, иска а се враща.

210

Диана

преди 2 години

До Анонимен240 Такива ли игри играете в детската градина? Те БСП не си поплюват - още от раждането започва обучение във вярност към партията..БКП бяха прибавили и едно "и към народа", но то отпадна сега при промените - нали нещо трябва да се промени, значи..

209

Зевзек

преди 2 години

Бесните Страшни Пенсии няма да мирясат докато не докарат Божков на бяла камила от Дубай.

208

Анонимен

преди 2 години

Е какво като махнем Гешев?Ще назначим наш послушко и правосъдието ни ще цъфне.А съдиите които пускат убийци с условни присъди?Там какво правим?

207

Анонимен

преди 2 години

Поръчковите "прокурорчетата" ще станат затворници, до един, като започнеш от Гешев. Това са калинките, един по един всеки областен прокурор ще бъде разгледан от специална комисия да видим мяркали ли да се на лекции или като Яни Янев по телефона да му издали дипломата. Ще намерим всеки един служител на прокуратурата, който вместо да си върши работата, пише като безделник по форумите в работно време и ще го изхвърлим направи през прозореца. А днес ще арестуваме Гешев

206

Диана

преди 2 години

До Физиономист А на мен ми прилича на розово прасенце! Глупаво и самодоволно, като целия кабинет Петков...

205

Госпожо министър,

преди 2 години

да ти подарят цветя и да не кажеш поне едно "благодаря" е признак на лошо възпитание и простащина. Вие като лице на промяната демонстрирате, че сте просто една новоизлюпена КАЛИНКА, спусната с парашут за да изпълни една задача на ясно кой.

204

Физиономист

преди 2 години

Погледнете новата правосъдна министърка - прилича на руска матрона и сигурно е такава! Но най-вече е абсолютно сигурно, че изпълнява указанията на Москва !!! Москва е заповядала на Фуражков да овладее държавата и да я насочи към Евразия !!! Това ни чака ! А също и замяна на лева с рубли !!! Чакайте като на празна ясла еврото !! Рубли ще дойдат у нас !!!

203

Анонимен

преди 2 години

ще арестуват геша с белезници и качулка, не се хабете "прокурорчета"

202

Диана

преди 2 години

До Анонимен233 Разбира се, че не е БДСП /прчатна грешка!/ - просто се отвращавам отдавна от БСП и дори не мога да им напиша правилно името, явно..За което се извинявам, разбира се! Името ми е Диана, значи..Нищо лошо няма с БСП, значи-те само прогониха 2млн. българи, съсипаха морала на народа,съсипаха страната, направиха преврат и на всичко отгоре изкарват Бойко и Гешев виновни за своите вини!Бойко и Гешев са ГЕРОИ -успяха да вържат двата края на Държавата!Хич не им пука за народа, а за кокала

201

Отговор

преди 2 години

От това ,че нямал "ценз", до сериозното обвинение, че жена му е играла върху "пилон", говори че основанията за оставка са ... "сериозни"! Аман от ***!

200

Диана

преди 2 години

До Анонимен231 Каквото и да се е случило, то е реална последица на прехода към пазарна икономика на БСП! НО! Каквото и да е направил Гешев, то е в рамките на закона - не е важно да пъхнеш престъпник в затвора, важното е да промениш човека, да го вкараш в правия път, а след тази национална катастрофа, която съсипа народа, Гешев и да иска не може да вкара всички в затвора!Аз мисля, че никой в България не осъзнава действителната престъпност на мафията БСП!БСП воюва с хора, които са никой за тях

199

Анонимен

преди 2 години

До Диана //// Диди, май имаш фиксация към БСП, което не би било проблем ако не ни го натрапваше тук с всеки пост. И какво общо имат БСП в управлението на ГЕРБ последните 10-12 години? И аз не ги харесвам, още повече факта, че Нинова е министър, но според теб едва ли не БСП са виновни и за ковида. Колкото до прокуратурата, тя е овладяна от ДПС-ГЕРБ, а не от БСП.

198

Диана

преди 2 години

Има един вечен проблем с БСП - тяхната бюрокрация! Тези хора правят такава каша от думите, че да не повярваш..Преди всичко БДСП трябва да даде определение какво точно според нея е корупция-нарушение на буквата на закона, нарушение на духа на закона или и двете заедно /с каква тежест?/..Има огромна разлика между трите положения!..После прокуратурата не може да отказва да се занимава с отделни случаи ако това нарушава закона-не може да прехвърлят законодателните вини на прокуратурата!..БСП ВЪН!

197

Анонимен

преди 2 години

Първо Гешев няма ценза, за да бъде прокурор, а още повече главен такъв. Второ, като прокурор няма нито едно обвинение, всичко са споразумения с престъпници. Даже го има на запис как се пазари за едно споразумение. Бе пратен в КТБ, за да изпере Пеевски. Изнудвал е и съдружник на "Жоси" за дялове, които взел баща му. Жена му, танцьорка на пилон, сега вече адвокат, била такъв на Трейс за инцидента при Своге, това не е ли конфликт? И още много неща, които рано или късно ще излязат наяве.

196

иска

преди 2 години

ама..трябва да тропне с краче, чак тогава може да се пшомисли по въпроса