16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Защо ги ограничават? Да играят, но с облекло като в Ковид отделение." - явно не знаеш с какво облекло ходят медицинските лица в кромид отделенията... шефът на това в Пирогов и маска не слага! Хайде сега ходи крий се под леглото, че Омикрон иде, а вълшебната отвара нещо не го лови... и не забравяй, че неваксинираните дебнем отвсякъде! БУ!

15

Анонимен

преди 2 години

Да си здрав в днешно време означава да имаш отрицателен тест... или тескере за набоден със вълшебна отвара. Дори и да си авокадо, но ако имаш положителен тест - ти си опасност за всичките набодени, но пък ако ще и дроба да си влачиш по асфалта, но имаш тескере - ти си примерен гражданин.

14

Прост човек

преди 2 години

За пореден път не разбирам тая дивотия... Неваксинираните са опасни за ваксинираните... защо ?! Защото могат да заразят ваксинираните които между другото са ваксинирани за да не могат да се разболяват?!? Или може би пазят неваксинираните от ваксинираните които могат да ги заразят с нещо за което са ваксинирани?!? Някой "учен" ще обясни ли на простия човек , моля !

13

Колко още

преди 2 години

футболисти трябва да припадат на терена от сърдечен пристъп. Чета, че до сега били около 300 човека. Явно са малко, още трябва.

12

Анонимен

преди 2 години

Има и умни футболости. Време е на шофьорите и полицаите да се противопоставят. И да опровергаят градацията пр.ост, по-пр.ост, най- пр.ост, шофьор, полицай, футболист. В името на истината!

11

Анонимен

преди 2 години

Защо ги ограничават? Да играят, но с облекло като в Ковид отделение.

10

Анонимен

преди 2 години

Ти да видиш... на ритнитопковците не им се мре??? От къде на къде?? айде всички под иглата, че бизнесът е по-важен.

9

АнонимеН

преди 2 години

ВЯРНО Е ! ДОСТА МАЧОВЕ ВЪВ ВИСША ЛИГА АНГЛИЯ СА ОТМЕНЕНИ ОТ КОИТО 3 ОТ СПОРТ ТОТО 1 ОТ 13 И СЕГА БАЯ НАРОД ЩЕ СИ ИЗГУБИ ПАРИТЕ ЗАРАДИ ТОВА! НО ОТКАЗ ОТ СВЕТАТА ВАКСИНА Е НЕДОПУСТИМ!

8

Анонимен

преди 2 години

На фона на вълната от омикрон при която имат по 100 хиляди на ден заразени да ми твърди, че неваксинираните били опасност тоя е или пълен или са му платили много яко за пропаганда. Тия новозаразените да не са случайно само неваксинирани бе? Що за демагогия и пропаганда?! Опасност били ваксинираните, в най-лошия случай само за себе си са опасност. Нали тия ваксинираните били пазени от бустърите...

7

Пепи Костов

преди 2 години

Безумието на фарма мафията взема чудовищни размери! Все едно ваксинираните не се разболяват и не заразяват! Абсолютно противозаконни и несправедливи мерки. Впрочем Джошуа Кимих след преболедуване е вече 100 пъти по-безопасен и сигурен за бъдещи мачове отколкото са всички набодени барабар с бустерите им!

6

Сталин го нема

преди 2 години

Имайки впредвид изказванията на Клоп около боцкането, този човек щеше да има доста висок ранг в германската армия през 40-те години. Разбира се, в същия момент той щеше да има много кратка кариера, защото чичкото с мустачките отмени всички задължителни ваксини.

5

Анонимен

преди 2 години

Най-смешното е че тези, които ги е страх от ковис са се ваксинирали и защитили(по техни думи), но после неваксинираните, които не ги е страх от ковид са им криви, че не са се ваксинирали да ги пазят.

4

Анонимен

преди 2 години

Тези расисти понеже не могат да торможят черните и сега си го изкарват на неваксинираните, след време пак ще клечатт и извиняват, но този път на неваксинираните.

3

Анонимен

преди 2 години

Щом пише, че 25% няма да го направят никога, значи са минимум 50% . Поклон пред тези футболисти!

2

bad

преди 2 години

Много важно .

1

Анонимен

преди 2 години

Знаете ли защо само половината във Висшата лига са ваксинирани? Защото другата половина са черни, мюсюлмани и източноевропейци, а те са по-умни от зомбираните англичани.