302

Анонимен

преди 2 години

Не били компютри, а компоти. Дезинформационна агенця "МВР-то на Рашков" пак пресоли манджата.

301

Анонимен

преди 2 години

Тоя на снимката,вече то отписване.Слоро може да катастрофира тежко и да е в изкуствена кома докато се уредят отношенията помежду заинтересованите страни.И после,като Каролев.Много се взеха на сериозно,тия и не се сещаха,че ги използват.Сега вече им е ясно,но е безвъзвратно късно.Не им се вярваше,че един ден ще им пристигне сметката и на тях.

300

Анонимен

преди 2 години

333 ХХахахаха да да

299

Анонимен

преди 2 години

Какво толкова е станало? На всеки от нас му се е случвало да го хванат с чужда издирвана кола и да си се прибере до вкъщи да я остави, за да си вземе някоя друга чужда и да мине границата с нея.

298

Анонимен

преди 2 години

До 327.Ха.Точно те се занимаваха със съпорти за милиард лева.Точно Горанов нарече,фалиралите дребни търговци"маргинали"Точно той не плащаше и една стотинка данъци на Държавата на която беше Финансов министърТочно с негов подпис се откраднаха от бюджета 700 милиона лева,които още висят като недоборТочно затова и Спецов го заплашватЯвно дължи нещо на руската мафия и сега му търсят цаката.Вероятно и се крие,затова не се появява на публични места.Явно всички вече се спасяват по отделно.

297

Анонимен

преди 2 години

До 324. Глу.пак, лизингът нали също се плаща. Значи е купен.

296

Реалист

преди 2 години

До 329. Цялата ситуация е елементарна. Някой е дублиран номерата върху друг краден автомобил.

295

Анонимен

преди 2 години

Цялата ситуация е скандална , затова и има такава дезинформация

294

Пир по време на чума

преди 2 години

БМВ Х7 купено през март 2020 г.е направо гавра с хората които тогава ги оставиха без препитание крадливите сподвижници на тоя,тук има и черна реклама за МОТО ПФОЕ,то не е оторизиран представител за България на БМВ и няма как от там да се купи чисто нова ама чисто нова.

293

Анонимен

преди 2 години

До 319. Абсолютни глу.пости си написал. Точно те да се занимават с такива кокошкарски истории? Виж, ти с твоето разбиране би го направил.

292

Анонимен

преди 2 години

До 324. Може, може, за разлика от оххлюв като теб.

291

Анонимен

преди 2 години

КИРЕЕ ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА БЕ ЕЕЕЙ

290

Анонимен

преди 2 години

Този е толкова пpocт, че нарича отдаден под лизинг автомобил "закупен". И този е бил финансов министър?! Той не може на две магарета сламата да раздели!

289

Анонимен

преди 2 години

Дори и бедните братята роми не пътуват с кола към Сърбия и нататък вече, камо ли бивш министър паралия. Самолета е по евтин и бърз. Има нещо много гнило в цялата работа.

288

Анонимен

преди 2 години

319 Скрит е рри някой руски "бизнесмен" у нас. Защото Русия е подала сигнала в Интерпол.

287

Анонимен

преди 2 години

Това са димките на Рашков. Важно е, медиите да гръмнат, с "Горанов с издирвана кола от Интерпол, избягал в Сърбия"?! Рашков и тъмносин, деберски фейк. Кой ти пита, дали е вярно, дори и ако след това се окаже, че не е вярно

286

Анонимен

преди 2 години

Някои сини медии, сред които ***, побързаха да пишат, че Горанов бил избягал в Сърбия. А там се крие любимецът на Иван Костов, синият гуру от началото на прехода. Освен това, за да се пътува с автомобил към Средна и Западна Европа, се минава през Сърбия, авкоз.

285

Анонимен

преди 2 години

Явно има два еднакви автомобила.Крадения е с пренабити номера на новия.Така изнасяш стария в чужбина и го продаваш,като нов.После с парите от стария изплащаш лизинга на новия и имаш нов автомобил,който не се издирва.Стара схема.Вероятно е по указания на крадеца на автомобили,лежал в Чешки затвор и с помощ от КАТ за да се заличат следите.Но не е случил на точния полицай и е станала засечка.Трябва да се издири,къде е скрит другия автомобил и е готов за централния.А по каква работа излиза в чужбина

284

Реалист

преди 2 години

Хайде ,поспрете се малко с помията! Автомобилът се оказа, че е купен чисто нов, и всичко ще се окаже напълно законно! Въпросът е първосигналният Рашков дали ще се извини, че веднага обяви автомобилът за краден ? От комунист извинение, и от умрял писмо...има да чакаме !

283

Анонимен

преди 2 години

Горанов взема коли на лизинг от реномирани автокъщи като Капитолия! Лятото се разказваше с един майбах по Ексиновград, а Портних беше с Бентли! След 2 години така ше са Асан и Киро лъжецо! У бе бАлАци