242

Случаен минувач

преди 2 години

Бил Гейтс ще си организира с приятелчетата си ново събитие 202. Ще ги покани пак хора от клановете Рокфелер, Ротшилд, Морган, от ФБР, от ЦРУ, от фармацевтичните фирми, някой и друг пиар-експерт. Можеш, Бил, да поканиш пак и Анита Сисроу (Anita Cicero) от институт "Джон Хопкинс" за модераторка, красива жена е. Па си пийнете и си хапнете и си симулирайте "пандемия",ама този път да умрат не 50 милиона, а 500 милиона за 1 година. Само не знам едно: Докога останалия свят ще ви гледа безучастно?

241

Случаен минувач

преди 2 години

Отдавна се чудят как да направят пандемия, така че да намалят световното население. В края на 20 век опитаха със СПИН. Не се получи. От началото на 21 век са много по-активни. През 2006 - луда крава - не стана. През 2010 - свински грип - не се получи. През 2012 - птичи грип - не стана. През 2014 - Ебола. Ахаа да се получи. Пак не стана, ограничи се само в Африка. А и измислиха Ремдесивир за нея. Е най-сетне през 2020 успяха!

240

EVENT201

преди 2 години

Не бе НИЩО не е планирано.... За противниците на всякакви конспирации ПРЕПОРЪЧВАМ да потърсят официалния сайт ... повтарям, ОФИЦИАЛНИЯ САЙТ на EVENT201 провел се на 18 Окт. 2019г. в Ню Йорк .... ДВА МЕСЕЦА преди първия заразен в Ухан където в ТРИ ЧАСОВА ДЕМОНСТРАЦИЯ запознават държавната администрация на САЩ и бизнеса С ПОСЛЕДИЦИТЕ ПРИ ИЗБУХВАНЕ НА ПАНДЕМИЯ ОТ КОРОНАВИРУС. Събитието е организирано от Фондация Бил и Мелинда Гейтс, университета Джон Хопкинс със съдействието на СЗО. Случайно....

239

Случаен минувач

преди 2 години

Трябва населението на света да се намали, прекалено много е. Така разсъждават "господарите", хората, притежаващи повече от 100 милиарда $ всеки. Човешкото въображение е твърде бедно, за да си представи такава сума. Но ние, простосмъртните, им дишаме въздуха, замърсяваме им водата, произвеждаме много много боклyци... Затова трябва да намалеем... Ако може до 1 милиард. Те могат без нас, имат си технологии за всичко. Искат освободена от "плебса" планета.

238

Qanon

преди 2 години

На този вирус биха му били нужни около 800 години, за да стане това, което е в момента. В него са открити около 6-7 протеина на различни други известни и опасни вируси, между които и ХИВ. Четете, интересувайте се и спрете да се заблуждавате. Много от т. нар. конспирации отдавна се сбъднаха, но никоя официална медия не пише и не говори за това!

237

Реалист

преди 2 години

"В това нямало нищо вярно" Dnes.bg чуйте се Ха-ха

236

Pro- staka

преди 2 години

*** не ве, няма такова нещо . Пандемията не е планувана.Просто Ранди бащата на Стан Марш от Саут Парк като ходил в Китай да продава своята трева се запознал Мики Маус и двамата правели се/// кс с прилеп и после панголин и така когато се върнал в САЩ от Ранди започнала пандемията.

235

Mopcku_

преди 2 години

DNES.BG да ви подам ролка тоалетна хартия? Окъкакхте се :) пак

234

БОЙКОТ НА ЗЕЛЕН СЕРТ

преди 2 години

Хора присъеденете се на страницата във Фейсбук на БАДЖ ( Български алианс за достоен живот)!Заедно ще се преборим срещу ширещия се глобално сатанизъм и фашизъм имащ за цел да изтръгне всичко човешко и свято от нас.Искат децата ни.Искат да наложат освен тотален контрол чрез следене, също така трансхуманизъм който след няколко десетилетия да сложи край на човешките същества такива каквито сме сега.Сигурен съм че всеки ще го осъзнае рано или късно НО моментът за СЪПРОТИВА е СЕГА И ДНЕС

233

БРЦК

преди 2 години

Естествено че е планировка от римския клуб на световния икономически форум в Завос РЕД 21. ДОЙЧЕ ВЕЛЕ Е ДЮНЕР ВЕЛЕ ИЗМАМНИЦИ ПЛАТЕНИ КАТО ВСИЧКИ МЕДИИ

232

Древни Мъдри БЪЛГАРИ

преди 2 години

Ахахахахахаха вижте колко са нисши и отчаяни пропагандаторите ахаха ..пишат статия с цел манипулация, а ние пишем коментари, които ги оплюват плюс бонуса, че си обменяме доста истинска и фактологично доказана информация, която същите тези медии се опитват да покрият..по жалки от това няма на къде..Не само, че нямате ефект и на никого не сте способни да му промените мирогледа, ами даже обратното вие лъжци долни и продажни спомагате най-много за нашето обединение!

231

Анонимен

преди 2 години

ДА. ВЯРНО Е! План за намаляване на населениетои нов световен ред.

230

анонимен

преди 2 години

Бях привърженик на ваксинирането , (макар да не съм ваксиниран) докато не прочетох научни публикации , мнения на вирусолози , бивши производители на ваксини в световни лаборатории , видеа от пресконференции в щатите , публикации в различни държави. Всичко това в гугал :д-р Чарлз Хоф: К19

229

Анархия

преди 2 години

До ГанчоМилярд и 500 милиона или около 30% от населението на земята в момента. Да не се окаже, че целта е да останат трийсетте процента мислещи.

228

Иван

преди 2 години

Статия от Дойче Веле - дезинформация. Това е закон. Нищо не им вярвайте, там само пропаганда и лъжи има!

227

Дълбоко Запознат

преди 2 години

Ето я веригата: "Vanguard" и "Blackrock" са двете НАЙ компании в света, които поглъщат 90% от световната икономика.Собственост на Рокфелер и Ротшийлд.Те са собственици на Давос и СИФ ( КЛАУС ШВАБ - "няма да притежавате нищо и ще бъдете щастливи").Те са собственици и на СЗО(БИЛ ГЕЙТС И ТЕДРОС ЕТИОПЕЦА).СЗО РАБОТЯТ В/У "ПАНДЕМИЧНО СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ПОЕМАНЕ КОНТРОЛА ВЪРХУ ВСИЧКИ НАЦИОНАЛНИ ДЪРЖАВИ..ТОЕСТ ГЛОБАЛНО НАДНАЦИОНАЛНО УПРАВЛЕНИЕ!СОРОС Е ПИОНКАТА ОТГОВОРНА ЗА ДЖЕНДЪРИЗМА, МЕДИИТЕ, BLM, ANTIFA

226

Аз да попитам..

преди 2 години

.. ако беше наистина вирус-убиец, дали нямаше хората сами да се нареждат на опашки за ваксини ?? Та дори да се бият, за това кой първи да си я сложи !! Тук не става въпрос за здраве, а контрол !!

225

Анонимен

преди 2 години

Целта е била да се унищожи българския макак, но не са познали.

224

Анонимен

преди 2 години

ZASCHTO TORMOZITE NAI MNOGO BELITE I EVROPA KATO SME NAI MALKO????????????

223

анонимен

преди 2 години

Отговор на всичките ви въпроси в GOOGLE : напишете "д-р Чарлз Хоф: К19"