9

Маке-ариец

преди 2 години

Ами то на Бугаропитека освен да му продаваш санитарен фаянс пригоден за инсталация под открито небе, какво друго? Хигиенни продукти ли - ползва катранените сапуни в обществената баня веднъж седмично <~ ФАКТ!

8

Анонимен

преди 2 години

До Питащ Македонец е в паспортите, защото не се променя Ниойския договор и Тито прави република Македония със съгласие на Англия и САЩ Франция. Ако се промени сега следва да признаят велкиките сили че са ощетили България и че са помогнали на геноцида на българите от Сърбия и Гърция и Англия които са помогали във войната срещу България и откъсването на Македония или обезбългаряването и етническо прочистване. Как ще признаят ЕС и НАТО като те са помагали на Тито и Гърция.

7

Питащ

преди 2 години

Как (според този професор) до 1944 година сме били един един народ с един език?!?Какви мутации е претърпял този език? Как са били провокирани? Защо непосредствено след 9 септември 1944 година в паспортите е имало националност "Македонец"?Припомнете си преименуването на българо-мохамеданите през седемдесетте години и на турците през осемдесетте! Докога "професори", "политици" и други подобни с комунистически манталитет ще ни "облъчват" с подобни тези? Кой е девиза на ЕС?

6

Анонимен

преди 2 години

Македония е била окупирана от Сърбия под името Югославия и сърбите са ги потурчили на македонци с терор, геноцид и асимилация както опитаха с албанците и турците в Босна. Това е истината и трябва да се признае. Всичко друго са игри и хитрувания.

5

Асан

преди 2 години

Набучи договора на копие.... и атака на Македонската империя :))))

4

Анонимен

преди 2 години

Топалов хем ги приема че са фалшива държава, хем иска да не фалшифицират историята си. Няма как да ни разберат с такава двойствена политика.

3

Анонимен

преди 2 години

Добър ден! Макетата ни мразят в дъното на червата си!

2

Фашизоиди от Перник

преди 2 години

Защо полицаи от Перник и Бобов дол насъскват РОМИ срещу Българи в град Бобов дол!? Полицаи като Мирчев, Мишо-Гъ.зо и др. от град Перник!

1

Анонимен

преди 2 години

Топалов не е никакъв професор. Няма държава Македония в 1944 г. Има Югославия създадена през 1919 г. а Македония е подчинена на Югославия. Държава независима Македония има чак след 1991 г. като бивша Югославия република и след 2019 г. Северна Македония.