81

Щерев

преди 2 години

Браво. Българите сме част от НАТО и никога няма да признаем Крим за руски. Ще помагаме на украинците срещу руските терористи и окупатори.

80

Misirka

преди 2 години

Jalko pak me podvedoha! Za posleden pat glasuvam :(

79

Анонимен

преди 2 години

Значи да купуваме оръжия? Че Боко купи едни Ф-ки, даде 2.3 млрд долара, а те не идват! Купихме и някакъв едва държащ се над водата миночистач. Или ни го подариха, не помня. Кугарите се оказаха големи боколуци - един си чукна перка във флагщока на единствения ни боен кораб, тя се счупи, кугарът се удави и загина момче, наше българче! За сравнение - перките на руските бойни хеликоптери издържат попадение на 12.7 мм и даже на 20 мм! Купувайте бойна техника! Ние няма с кого да воюваме! Искаме мир!

78

Анонимен

преди 2 години

В България имаме по-голямо бг население от Македония и не се разбра какво получаваме срещу подкрепата за Крим . Украйна е голяма и много национална държава но фашистите и НАТО не дават на другите народо автономия и ги потурчват на укрианци както македонците след 1950 г.

77

Анонимен

преди 2 години

Кирчо разтвори много рано косматите бузки.

76

Гост

преди 2 години

Кой ще оцелее тая зима? Хиперинфлация насред най тежката криза

75

Лелее СМЕХ..

преди 2 години

РУСОФИЛЧЕТАТА, СЕ НС РА ХА ВЕЧЕ ОТ КЕФ , ЧЕ КИРЕ ТРИВОЛТА ШЕ ГИ ИЗВОЗВА С НОВИТЕ. АМЕРИКАНСКИ Ф-ки.... ХАХАХААА..СПОКО БЕ, ПРЕВОЗА Е БЕЗПЛАТЕН.... НАТО ШЕ ПЛАЩА

74

Анонимен

преди 2 години

Ще си идем гладни, болни, фалирали, бездомни и съсипани.. а някой пак ще направи пачки и от това.

73

Анонимен

преди 2 години

Рекох да прочета биографията на Столтенберг. Тези с такава политическо окраска са ми ясни, мога да дам още примери. Интересно ми беше да чуя как звучи фамилията му на норвежки. Боже мой - нещо като Стлт... и следва опит за повръщане! Ужасно! Не знам на какъв норвежки говори, на бокмол или на ниношк, дано да има разлика в звученето!

72

не може да бъде!

преди 2 години

Идеята да се създаде един доброволчески батальон за подпомагане на въоръжените сили на Украйна с командир Соломон Паси ми изглежда доста привлекателна.R аз считам,че присъствието на г-жа Кремтодорова,Росен Плевнелиев,Ал.Йорданов,Иво Инджев и др.подобни на първата линия на съприкоснование в Донбас -във военни униформи-ще предизвикат небивало въодушевление!?

71

Анонимен

преди 2 години

Откопчал се и му се виждаа потен...

70

Ха-ха

преди 2 години

Ако Кире се придържа към формата "Обещаното не е като даденото" - нема да има проблеми. Ама направи ли се на хиперактивен. Иначе можем да помогнем на Украйна-ще им пратим Роско Плевнята, Мони Паси, Ленчето с кремчето и останалата сор*осоидна па*плач да се бият за тях.

69

К. Ш.

преди 2 години

Кире, каза ли на европейците, че в света са ваксиниране 8,5 милиарда човека? Или им каза, че на Дунав има 1 мост с Румъния и трябва да се построи още 1.Боже, Боже, докъде я докараме, едно недоразумение да ни представя в Европа. И некомпетентни.

68

Анонимен

преди 2 години

Rezidenta Radev e ruski agent! Pop Kire Faso mu bi cemberi-----

67

Пич

преди 2 години

Най-сетне да имаме първи министър, който да е над нивото на момчетата от село. И който да знае как да представи дадена информация и как да си поиска в замяна. Всъщност какво каза Петков? Че ако пресметнем парите дадени за гражданска инфраструктура, която се използва и за военни цели - изпълняваме напълно критериите на НАТО за 2%. И второ, просто си поиска нов мост над Дунав. Обаче пишещите по-долу не могат да схващат подобни сложни преговори. Над нивото им е просто.

66

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен....Зная!

65

Анонимен

преди 2 години

Киро и позиция, мале!

64

Анонимен

преди 2 години

Знаеш ли какво значи пълна подкрепа бе овенчо...????

63

До "украинец&qu

преди 2 години

Няма по-смешна картинка РУСНАК - Потапович да се прави на "европеец" и "наследник" на Александър Македонски.Бегайте при Путин, бийте едно чело в земята да ви "анексира", щото Зимата идва, а в разпърдяната Укропия е Глад, Студ и МИЗЕРИЯ. Смешници :)))

62

Анонимен

преди 2 години

Някой знае ли, къде е Баце?