55

Бойко Борисов

преди 2 години

Искам една, незабавно!!!

54

Анонимен

преди 2 години

До 58 - Не, просто питам що за глпсот си написал и с каква цел? Ясно е че си бездарен поет и вероятно още по-слаб китарист, така че браво за опитие да привличаш внимание. Ама и абсотната простотия си има граници. Звучиш ми като хипачетата в гимназия. Говорят глупсоти на макс и като икажаш "Пичове ... dafaq?"- Имаха поидобна реакция. Днес, 10 години по-късно, един не стана човек от тях.

53

Антиваксър

преди 2 години

Поредната атака срещу човечеството. Не на васкините. Целта е да останат само богатите.

52

noema c kumapama

преди 2 години

успокойте се 57! обършете слюнката от устата си, обадете се на джи-пито да ви измери пулса и кръвното по телефона, пуснете едно аспиринче в канала на устата си и се обосновете като човек, а не като джеднър ваксър от пп- и урсула фон дер ленин! инак знаем. и Христос е бил продаден от фарма концерните.

51

Анонимен

преди 2 години

До noema c kumapama 55 - Wut ... Wuuuuut? Ko ? ъъъъЪЪЪъ ...

50

Анонимен

преди 2 години

Колко време, доакто някой си сглоби "перфектният човек"... Не че е лошо, ама ... какво означава това з авсички нас?!

49

noema c kumapama

преди 2 години

да 48. свръх миниатюрно и свръх краткотрайно. и Слава богу!все пак, можехме още да живеем в ромската империя на нерон - ака урсула фон дер ленин. представяте ли си! те си бият япанските инжекции за хилядолетни ваксини, ние също, само и само за да сме им роби, гладиатори и слуги.провалът на фарса наречен ромската империя пакс романа 2 ек и ес е просто неизбежен и ще бъде много по тежък от рухването на ссср. защото първо не може да има мир, със зелен сертификат!

48

До Сертифициран

преди 2 години

То, на такива като теб ще я пробутат! Дето си вкарвате каквото ви падне...

47

Анонимен

преди 2 години

До АнонимеН 48 - Вскяа програма подлежи на промяна.

46

Анонимен

преди 2 години

До АнонимеН - 48 - Еха! Пак с нападките. Кои са заложените гени? Кой ги игнетифицара и доказа тази теория? И защо? Защо ще има такива гени на първо място? Каква ще е функциата на това качество, да стареееш и да умираш? Защо просто не умираш след еди колко си днеа? Безмислено е да старееш, ако просот ртрябва да умреш. Нито може да помогнеш на себе си, нито на племето си, а дори напротив.

45

Сертифициран

преди 2 години

Не си точете зъбите само за хора със зелен сертификат ще е тази ваксина повечето от вас няма да ви огрее :D

44

Анонимен

преди 2 години

tiva v bulgaria da se zabrani.che da ni e gadno

43

Анонимен

преди 2 години

И ТАЗИ ЛИ ЩЕ НАПРАВЯТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА???

42

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 43/ ГЛАВАТА ТИ Е ПРАЗНА КАТО ПУСТИНЯТА ГОБИ!!! ЧОВЕК ПЪРВОНАЧАЛНО Е ЕДНО СВРЪХ МИНИАТЮРНО СЪЩЕСТВО И В ДНК ГЕНИТЕ МУ Е ЗАЛОЖЕНО ДА РАСТЕ И ДА СТАРЕЕ СЪС ОПРЕДЕЛЕНА СКОРОСТ! ИМА ОРГАНИЗМИ КОИТО НЕ СТАРЕЯТ И ЖИВЕЯТ ВЕЧНО КАТО ХИДРА МАГНИПАПИЛАТА ТОВА Е ПРИМЕР , ЧЕ КАКВОТО Е КОДИРАНО В ДНК ТОВА И СЕ ИЗПЪЛНЯВА! ЧОВЕК ДО ГОЛЯМА СТЕПЕН Е ЕДНА ПРОГРАМА ОТ РАЖДАНЕТО СИ ДО КРАЯ !

41

noema c kumapama

преди 2 години

замислете се само! искате да живеете дълго, но в същото време и качествено не само, а смислено. погледнете нагоре или през телескопа. звезди, галактики, планети, комети, черни дупки... всичко се движи, всичко кипи, но нищо не е вечно. вие искате ли да живеете вечно на Земя, които сами унищожаваМЕ. значи ли, че трябва да се скрия като червей под земята, за да поживея малко по-дълго от едно намигане на създаването на снежна топка, защото преди това съм натиснал "червения" бутон? помислете върху..

40

Анонимен

преди 2 години

Така ще го спре, че човек млад и красив ще се отзове пред райски те порти при свети Петър.

39

Анонимен

преди 2 години

Ама с чип или без чип? А с графен? Ау, страх ме е!!!

38

Анонимен

преди 2 години

"АКО СИ ГЛЕДАЛ СТРАННИЯ СЛУЧАЙ С БЕНДЖАМИН БЪТЪН 2008, ЩЕ ЗНАЕШ , ЧЕ ЕДИН ПРОЦЕС МОЖЕ ДА БЪДЕ И ОБЪРНАТ !" - Ще припадна. Няма НИТО един ген, нито ЕДНА комбинация от гени, които казват "старей". На практиква и няма логика в това, да има.

37

Анонимен

преди 2 години

До АнонимеН 37 - Филмът ако съм гледал? Брат ... не. Честно?

36

Анонимен

преди 2 години

"Първо трябва да се върнеш в 6 клас, и да прочетеш няколко пъти учебника по биология!"=- AHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA - Ok, обясни на другите, четящи тук. Китайски не знам, но знам малко япоснки.