25

АЛИ

преди 2 години

ТОЗИ Е ЗА ЗАТВОРА ДОСТА *** ПРЕЗ ГОДИНИТЕ

24

Анонимен

преди 2 години

Сега ще ни убеждават,че монополите трябва да станат по богати.Най евтиния ток от АЕЦ Козлодуй в цяла Европа се купува от няколко търговци които го препродават двойно тройно и от няколко месеца вече са милиардери , плащат си да не ги закачат.Ей от такива няма отърване и техните помагачи като Овч.ЕРП -тата може да се подпомогнат за таксите,но на ВЕИ -тата да им спрат субсидиите от държавата,е как на Прокопчо и подобни далаверата,алчност безкрайна и парици за политици

23

Щирлиц

преди 2 години

На този ..гений дължим "адекватните" цени на столичната топлофикация,неразбираемата дори за служителите й методика за изчисляване на сметките.Интересно въпросната бездънна топлофикационна яма все е на загуба, и все няма пари да плаща за природния газ.Къде ли потъват парите,и кого финансират,един Господ знае.

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25 ЕС спират да печатат евра и валутен борт. Банкови фалити за които са краднали и цените ще спаднат и ще направят нови АЕЦ за евтин ток. РЕеформи и закриване на ВЕИ както искаха от нас да се закрие АЕЦ.

21

Анонимен

преди 2 години

Тока ще има доста да се краде, както е тръгнало.

20

Анонимен

преди 2 години

Кажете на бизнесмените и на другаря Велев, че комунизмът свърши и токът ще е скъп вече. Като се появи да мрънка, трябва да му се каже: "Комунизмът свърши, Велев!"

19

Анонимен

преди 2 години

Ми да сложат режим!!! Тогава ще харчим по малко и ще плащаме по малко!!!!! Тоя филм са ни го прожектирали вече!!!

18

Анонимен

преди 2 години

В цяла западна Европа цените скачат, не само на тока, на всичко. ЕС няма енергийни източници, ЕС е енергетически нищ. Западноевропейците ще обеднеят няколко пъти, но това няма да доведе до глад и мизерия, мизерия и глад ще има в жалки държавички от третия свят като България.

17

Анонимен

преди 2 години

Бизнесмените се оплакват от цената на тока. Те са некадърни и трябва да им се каже. Демократе, правилно го каза. Евала. И аз им казвам същото на бизнесмените и на оня Велев трябва да се каже, да се предадат думите на един демократ като тебе.

16

Анонимен

преди 2 години

До Демократ Нека тогава киловат стане 5000 лева а заплати 2000 лева.

15

Анонимен

преди 2 години

НЕК ще плати дълговете си от дългите години непазарна ниска цена за българския бизнес, а АЕЦ Козлодуй ще построи 7 и 8 блок.......................Битовите абонати трябва да останат на регулиран пазар и разходопокривен пазар. Отлично.

14

Демократ

преди 2 години

При демокрацията умните и кадърните печелят добре и цената на тока не им е висока. Само пpocтите и некадърните соцаджии които още не могат да сменят дограмата на панелката от времето на Тодор Живко нямат пари да си плащат тока.

13

Анонимен

преди 2 години

Комунизмът свърши другари... Цената на тока не е висока, а доходите са ниски.. Това е истината. Рудниците от 10 години работят на загуба, заради ниската цена на тока и въглищата... Едва тази година живнаха малко...

12

Анонимен

преди 2 години

Държавата е добър стопанин и печели, а бизнесментетата реват от високите пазарни цени на държавата. Държавата не трябва да им помага и пак да става лош стопанин заради тях. Велев искаше либерализация и да си внася евтин ток от Германия. Нека да внася. Крадците искат да печелят печалбите и да печелят от държавата загубите си.

11

Анонимен

преди 2 години

Какви доходи да са високи? Европеецът ще умре от глад, ако държавата не му субсидира храната да е евтина. Така е и с тока. Токът трябва да е евтин и непазарен, както храната на европееца.

10

Анонимен

преди 2 години

НЕК отчита рекордни печалби (278+ милиона и то въпреки компенсациите)... значи има мегдан за по-ниски цени.

9

Анонимен

преди 2 години

Вече има търговия с въглеродния двуокис. Трябва да се въведе търговия с кислорода. На всеки да се сложи кислородомер на носа и устата и да плаща. Който не плаща, да му се сприра кранчето на кислородомера.

8

Анонимен

преди 2 години

Цената на тока не трябва да е ниска, а доходите трябва да са високи... Овчаров е абсолютно прав в случая...

7

Анонимен

преди 2 години

Токът и водата са човешко право и трябва да бъдат извън пазара. Да се доставят и снабдяват, а не да се продават и търгуват на борси. Търговията да се спре, да се върне снабдяването с електроенергия и построяване на държавни ядрени мощности.

6

Анонимен

преди 2 години

Р.Овч