488

Joro

преди 2 години

До Свирил Сметков: Кой ви дава право да нарушавате правата на другите хора? Къде в тази толкова цитирана Конституция това ви е разрешено? Сложничко ли ви идва да го разберете!?!?! Болниците се претъпкват! Отделения се преструктурират в Ковид такива! Спират се планови операции! Кой ви дава право с безотговорно поведение да ЛИШАВАТЕ другите хора от медицинска грижа! Това е егоизъм в рафиниран вид. И липса на морал.

487

Свобода

преди 2 години

Смърт на фашизма, свобода на народа!

486

Анонимен

преди 2 години

Представете си, ако има Зелен сертификат, но производителя на ваксини беше длъжен да плаща неустойка примерно $50000 на всеки разболял се ваксиниран. Познайте дали щеше да има такъв натиск да ги въвеждат? Сега Пфайзер и Мародерна не носят абсолютно никаква отговорност, а само диплят пачки от милиарди.

485

Ваксините заразяват

преди 2 години

Никой на никого не скача - кироканадата предварително беше казал, че иска да ви жигоса - тия ко се правят на интересни. Пак ще продължават да подкрепят коалицията и това е. Вие си избрахте подмяната.

484

Свирил Сметков

преди 2 години

Зеления сертификат предполага задължително ваксиниране, което е в директно нарушение на Конституцията на Република България! Ваксинирането е право на свободен избор, а зеления сертификат също така ограничава правата на неваксинираните, което е дискриминация...

483

argamedon70

преди 2 години

До Анонимен:Значи сравняваш пикаенето навсякъде с неваксинирането..Явно си яко зомбиран с тия ваксини,пожелавам ти още двайсет бустерни дози да ти набият,където и да е!Мое е правото дали ще се ваксинирам или не!Омръзна ми да го повтарям на ***..Всички пренасят заразата,ФАКТ!

482

а до кенефа

преди 2 години

Остава мин председателя да пита онова нищожество от ИТН на снимката дали може да отиде до тоалетната

481

Бончо Кирилов Лалев

преди 2 години

До АнонименЕ, Безименнико Незнаен, колко си платил заради мен и заради другите, дето не вярват на лъжливи политици, доктори и математици? Колко човека са умрели от Ковид в твоя вход на блока?

480

Анонимен

преди 2 години

Тия съветски лъжи за Бил Гейтс и в Русия вече не ги разпространяват

479

Lucie

преди 2 години

3-та фондация, отново Теодрос Гебрейесус (дир на СЗО) има % е Jacques Parisot Foundation. Частна организация (уж неработеща) открита от съпругата на професор Джак Парисо (бивш президент на СЗО) в негова памет-apps.who.int/iris/handle/10665/144548. Фондацията финансира СЗО през 2019, Билл Гейтс също участва...то излиза че, че на запад медиците си правят частни фирми за да работят, дотирани от богати организации..В корона вирус обстановка, излиза че частни лица управляват държави, а нашите господа..които под предлог уж спасяват животи...искат да ме инжектират с ненапълно проучени субстанции, за

478

ВЛ

преди 2 години

Един от малкото нормални некорумпирани хора в тази държава! Той трябваше да е министър на здравеопазването, а не представител на фармацевтите, който естествено ще лобира за фармамафията. Никаква промяна няма и никога няма да има докато начело на Р България застават корумпирани политици, които прокарват чужди интереси без да се интересуват какво иска и от какво има нужда собственият им народ. За мен тези хора са предатели и един ден трябва да бъдат подведени под отговорност!

477

Екзекутор

преди 2 години

България може да се самоиздържа сама за което съм убеден,визов режим,народни закони и разни инвеститорчета дето ни пият кръвта вън от държавата...тези дето аргатясваш на чужди фирми в други държави да си дадат сметка че сега що годе според стандартите на по силните държави се чувстват добре,но няма да е все така,и аз самият съм бил в чужбина но се прибрах в България ,трябва да се мисли трезво а не ден за ден,който иска да си стой там някъде в чужбина и да не наддава вой без бой.

476

Анонимен

преди 2 години

Както е прието да ходиш чист/не мръсен,облечен/не гол ,да ходиш до тоалетна на определените места/не където си искаш ,така трябва и да си ваксиниран.Защото по малко вероятно е да легнеш в болница.И защото като легнеш в болница ти страдаш ,а всички ние плащаме .

475

Кон

преди 2 години

Браво на тези хора! Радев се самозабрави с незаконни ограничения заради вируса.

474

Анонимен

преди 2 години

САМО ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ МОЖЕ ДА ОГРАНИЧИ ЩЪКАНЕТО НАСАМ НАТАМ НА РАЗНИ ПРИНОСИТЕЛИ НА ЗАРАЗИ И БОЛЕСТИ.

473

Lucie

преди 2 години

напр, Теодрос Гебрейесус (дир на СЗО, родом от Еритрея) полага усилия да ваксинира половината деца на света от инфекциозни заболявания. Ваксинирането ще стане чрез оръдието на СЗО, т.нар.ваксинационен съюз Гави (gavi.org), партньори Световнта банка и фондация Бил Гейтс..тук играят много пари,и затова искат да ни наложат беззаконни инжектирания с незследвани докрай препарати..за да не изпуснат парите които се дават на фармац компании и европейския съюз.

472

Joro

преди 2 години

Защо спираме до тук, да доразвием Правото на труд по български - да ходиш когато си искаш; както си искаш - мръсен, смърдящ, може и пиян; да правиш каквото си искаш - ако те ограничат в нещо от това, значи си дискриминиран, защото ти си се самоопределил като смърдящ пияница-безделник.А, и право на придвижване, много важно - да можем спокойно да годим НА Гърция да се печем, докото докторите нямат време да отидат до тоалетната.

471

9689

преди 2 години

Чорба, Какво стана с твоята ваксина? Открадна милиони е ваксина няма...

470

Много Руски тролове

преди 2 години

Са полазили този форум

469

клоун депутат

преди 2 години

Кой гласува за тия клоуни от шоуто?? Досега направиха куп поразии и продължават с простотиите