96

Политик

преди 2 години

Те да си сложат мораториум на заплатите и на броя депутати. За нищо друго не стават. Колко бяха парламентите през настоящата 2021 г. ? Според мен, колкото и правителствата. Стакива политици и депутати, г-н Румен Радев ще го заболят ръцете и главата да връчва мандати ! Честита да е Новата 2022 г. на негласувалите българи. Нека да е по-успешна и по-богата за тези 70 % от българския народ !

95

Анонимен

преди 2 години

ХАХАХАХАХА, новите ги лъзнаха и тия взеха, че се хванаха! Поне да си бяха вързали гащите с обещание за компенсация.....МОРАТОРИУМ, без компенсация, ТОВА да не е КОМУНИЗЪМ БЕ??? Кире, пич....така ли привличаш чуждестранни инвестиции???

94

Малчу от Факултету

преди 2 години

Саму Бат Бойча ша упрай целата рабта.

93

SHEFA

преди 2 години

ОТ ТРЪН ТА НА ГЛОГ СМЕ-НЕМА ДЕН НЕЩО ДА Е В РЕД-САМО РАЗРУХА КОВИД-ВАКСИНИ-ИНФЛАЦИЯ.ТРЕБЕ ДА СТЕ НЕПУКИСИ И С ТВРЪДИ ГЛАВИ КАО МЕНЕ-ПА ЩА Е ОВА БЕ ЛУГЕ? АЙДЕ СИТЕ БЪЛГАРИ ЗАЕДНО-LIKE SUBSFCRIBE.ЧЕКАТ САМО ДОНАЦИИ ОТ НАС.

92

SHEFA

преди 2 години

До Анонимен-103-И ГЕРМАНИЯ КАТО ЗАКРИВА АЕЦ-ОВЕ-НИЕ ЛИ ТРЕБЕ ДА ПАТИМЕ?

91

анонимен

преди 2 години

Мораториум за парното на софиянци, а за нас в провинцията, отопляващи се на газ, от различни газоразпределителни дружества някой помисли ли? Половината радиатори сме изключили, мръзнем и пак плащаме високи сметки! Ето ви зелена енергия и чист въздух!

90

Анонимен

преди 2 години

Германия закрива 3 АЕЦ, едни от последите.

89

отново ни излъгаха!

преди 2 години

НЯМА ДА ГО БЪДЕ!

88

Анонимен

преди 2 години

А в Германия Аналена Бербок, зелените които спечелиха голям процент на изборите и са втори в коалицията ще затварят заводите защото вятърните мелници и соларните панели не могат да осигурят дори и 12% от необходимата енергия. Аналена Бербок, втора в коалицията, заяви, че ако не минат на зелена енергия, малките германчета няма да доживеят до 40 години заради климатичните промени. Освен това Аналена се закани да ожесточи санкциите срещу Русия, сега тя е новият външен министър на Германия.

87

Анонимен

преди 2 години

"В новините слушам,че Радев и Макрон ще убеждават ЕК,че тока от атомна централа е зелен,и не замърсява?" - - - ЕС никога няма да признае АЕЦ за зелени, защото изведнъж Русия ще се окаже най-зелената страна и ЕС трябва да плаща въглеродни квоти на Русия. ЕС похарчи трилиони за вятърни перки и соларни панели което доведе до жестока енергийна криза, а сега да признае, че Русия почти е изпълнила зелената сделка без никакви разходи имайки топ енергетика - никога няма да стане.

86

банда от тъпаци!

преди 2 години

- ето какви ще ни управляват- Ние ли си ги избрахме тези 30% от народа- или те се самоизбраха?Бог да пази България!

85

SHEFA

преди 2 години

АБЕ УДЪРЖАВЕТЕ ГИ ТИЕ ЕРПЕТА БЕ-ЗАЩО СМУЧАТ ХОРАТА А ВИЕ ИМ СЛАГАТЕ МОРАТОРИУМ-А?-КАКВИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ ВЗИМАТ 80% ОТ ГРАЖДАНИТЕ НА Р.БЪЛГАРИЯ ?

84

Анонимен

преди 2 години

В новините слушам,че Радев и Макрон ще убеждават ЕК,че тока от атомна централа е зелен,и не замърсява?! Те искат и АЕЦ-овете да ликвидират със зелената си сделка,тогава наистина всички сме в средните векове без ток,производство,работа.

83

Бойко Борисов

преди 2 години

Поздрави от Банкя. Продължавайте промяната.

82

Анонимен

преди 2 години

За да противодейства срещу спекулативното покачване на цената на газта от Русия, ЕК може да въведе режим на ветрилообразен режим на тока през зимата с цел намаляване зависимостта от руска газ. Режимът на ветрилообразна оптимизация на тока в ЕС ще доведе до намаляване на количествата газ закупени от Русия, и до разрушаване на руската икономика и ще принуди Русия да върне Крим на демократична Украйна.

81

Анонимен

преди 2 години

герб = ***

80

Анонимен

преди 2 години

Мораториум на цените за сметка на какво? На пенсиите? Или ще се въведат високи данъци?

79

Анонимен

преди 2 години

В Естония цената на газта стигна 1050$. Естония заяви, че Северен поток трябва да се спре защото ще послужи на Русия като геополитически инструмент срещу ЕС.

78

Анонимен

преди 2 години

След дъжд качулка. Първо ги вдигнаха рекордно сега ги замразяват. Що не ги замразихте по рано?

77

Реалист

преди 2 години

Аз съм неочаквано добра комбинация !