221

Анонимен

преди 2 години

Липсва само уточнението - платено съобщение! Перфектна манипулация, завършваща с призив за всеобща ваксинация и сертификация. Профа си заработи надницата и си осигури работното място - ваксиниран и срещу пенсиониране.

220

Аман от "профес

преди 2 години

Значи като преболедуваме всички, все едно че сме се ваксинирали.Естествен подбор по професорски. Който оцелее - ще живее 100 години.

219

225

преди 2 години

Аутопсии се правят отдавна. А ти си толкова неграмотен, че не ми е ясно на база на какви знания и компетенции заключи, че усложненията НЕ МОГАТ да са от Ковид, но МОГАТ да са от ваксини. Божеее, прибери си вересиите.

218

оххх

преди 2 години

От една страна казва, че естественият имунитет е толкова добър, колкото и този от ваксини, на което троловете се кефят, от друга страна казва, че в болниците е пълно само с неваксинирани, от което троловете изтръпват...сега ще изпаднат в ступор, съгласни ли са, не са ли, харесват ли го тоя професор, не го ли харесват...

217

ДО ГОСТ

преди 2 години

а моят съпруг след 2 доза полу4и задушаване на 3 пъти

216

В.

преди 2 години

Набодена Англия е пламнала. Що тъй бе?

215

Анонимен

преди 2 години

до 204 ; Как разбра , че това е истината за тромбозите ,които според теб са от усложненията на ковида , а не страничен ефект на ваксините !? Повярва на Интерет , една жена на пазара каза или участваш в международен екип за доказване страничните ефекти на ковида , предимно чрез аутосии ?! Ако е третото , то ти ще си първият , направил аутопсия на болен отковид !

214

До Зрител

преди 2 години

... и на Златена-Ужасена-Посинена-Откачена-Заразена-стрина Нена.

213

гост

преди 2 години

за 204 .. мой приятел почина след втората ваксина с тромб в червата . само за няколко часа след ваксината се опитаха да го спасят , но не стана . ако не си би ваксината , щеше още да е жив . иначе си беше здрав и нямаше никакви допълнителни болести . ТАКА , ЧЕ ТОЧНО ВАКСИНАТА ГО УБИ , А НЕ ЗАРАЗЯВАНЕ КАКТО СИ ГО НАПИСАЛ . ЯВНО СИ НЯКОЯ БЯЛА МАНТА И ЛЪЖЕШ .

212

полупроводник

преди 2 години

До Един Българин ------ Като ерОдиран човек, имаш ли представа дали съседът ти е вкарвал в организма си естествени вещества като цигарен дим и етилов алкохол?

211

ДЯДО КОЛЕДА

преди 2 години

ВЪВ ВРЪЗКА С ОСТРО ПРЕСТЪПНИ МЕДИИНИ МАНИПУЛАЦИИ ПРЕДУПРЕЖДАВАМ че провеждащи терора ползват дигитално холограмни анти човешки оръжия вградени в лични документи и смартфони з а ПОИМЕННО РАЗБОЛЯВАНЕ И УБИВАНЕ ВКЛ С ЦЕЛ РЕКЛАМА НА ВАКСИНАЦИИТЕ>НАпомням ,че БЛОКИРАХМЕ диверсиите предишни години след специални доклади .SARS причиняваха с SARS камери ..след доклад диверсията бе блокирана 2003 МАЙ>./Jordan Jordanov/Диверсия ПТИЧИ ГРИП Блокирахме на 29.02.2004 .за шест дни..Експерти да огледат видео

210

IQ 3.14

преди 2 години

да си прай ав фистулите и байпасите и да се не изказва бих рекъл. нерде съдова хирургия нерде имунология. утре некой от докторите от списъка ако не дигне телефона, ше викнете наско сираков, че той народен човек

209

До Германец

преди 2 години

""Издпаднал германецо.... обидни епитети... интелектуална неспособност и духовна нищета" -- Добре, че поне ти си интелектуално и духовно извисен :)" - х - Да ти напомня, че с епитетите стартира точно ти, живеещият у наше село "германец". Останалите ти влязоха в тона и, за разлика от теб, не държат да се пишат ни умни, ни духовно извисени. Просто на теб не ти се получи и не успя да захлебиш добре за днес. Не е ясно дали ще те оставят при тая ниска производителност и лошо качество на труда.

208

ДЯДО КОЛЕДА

преди 2 години

НОВОСТ в ГЛОБАЛНАТА АНТИ ЧОВЕШКА ДИВЕРСИЯ СА ТН"ЗЕЛЕНИ ПАСПОРТИ".Обсебени от масови убиици спец диверсионни служби следят обемно прецакващо милиарди включени като носители на "ЗЕЛЕНИ ПАСПОРТИ' вкл в САщ,Европа,РУСИЯ,КИТАЙ,Австралия..ПОяви се риск от Ядрени АВАРИИ заради обемно следене на ядрени експерти вкл водачи на ядрени комплекси..и атомни подводни лодки вкл американски,френски,руски..Включи се 16 КОННИК Преди АПОКАЛИПСИСА...

207

До 211

преди 2 години

За да не се разболееш пак . И вторият път може да не ти се размине само с остатъчни ефекти.

206

ДЯДО КОЛЕДА

преди 2 години

Относно преболедувалите НЕ Е ПРАВ ПРОФЕСОР ПЕТРОВ.Милиони поразени от ВОЕННО ТЕРОРИСТИЧНА МАФИЯ провеждаща калибриращи диверсии срещу човечеството ежегодно рекламирани като ГРИП - вижте SARS,MERS,SWIneflu,BIRDFLu ,GRIP USA ... в момента са в ТРУДНО ЛЕЧИМО СЪСТОЯНИЕ..Терористите ползват за обемни манипулации медиите чрез ИСКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ.ЗА първи път спец службите за борба с мед мафията се ПРОВАЛИХА ,въпреки че следят всеки един от мафиотите чрез лични документи и смартфони..

205

Анонимен

преди 2 години

Дядо Коледа, теб не те знам дали се бъзикаш, но имам колежка, живееща в по-змалко населено място, при която се случи точно това, което описваш. Даваха проби от водата в РЗИ. Ужасно надвишаване на нормите на хлора се установи. Съвсем реално е. Не знам там за ковид мафията, но ВиК със сигурност има пръст в тая работа.

204

ДЯдо КОледа

преди 2 години

Лично предупреждавам всички БЪлгари и гости да ползват кани за биогеохимично пречистване на води от водопроводи и извори. Водите застояват в водопроводната мрежа. Отравят се чрез хлоратори пръскащи хлорни препарати по време , а не на кубически метър питейна вода ..За българите в чужбина също е много важно.Лично се опазих от хлор токсични и медно токсични отрови в Англия с кана за 25 лева купена в БЪлгария.

203

Дядо Коледа

преди 2 години

ТЕстове на убити от мед мафията вкл мои колеги и приятели дават инфо за системно остро токсично отравяне на продавани за "Питейни" води от водопроводите..НАд 6 милиона над допустимите дози хлор токсични препарати вкл радиоактивни канцерогенни засякохме при тестване на малък град с много убити от мед мафията.Колкото по вече и по хронично болни има даден личен лекар толкова повече кървави пари влизат в джебовете на мед мафиотите.Новата дигитална техника позволяв а да се засекат всички престъпниц

202

Светозар

преди 2 години

Аз го преболедувах скоро. Дори имам още остатъчни ефекти. Защо тогава ме притискат за ваксинация ?