37

Анонимен

преди 2 години

Русия е стожера на инакомислието иносновня крепост на истинноста.

36

Herr Muller

преди 2 години

Всичко е точно казано. Русия е враг на България, на ЕС и на целия нормален свят. Всички гЪзопроводи, гЪзоотводи, атомни юзини и прочее трябва да бъдат преустановени, за да могат "бракята" да ручат дръва и ***, да пият самагонь и Тройной Одеколон и да се осеферят откъде духа вятърът. Навални е затворник за назидание на всички, обърнали се срещу ражима на Путин. Чрез антиконституционна промяна на законите джуджето се превърна във Васточен ПАПА на червената църква и доживотен вожд на Матушката.

35

Анонимен

преди 2 години

Много силни думи! Сега вероятно Шрьодеровците и Льопените ще се изчервят от срам.

34

Анонимен

преди 2 години

Някой близък на Асандж беше ли поканен? Ако ли не, пак сме свидетели на еврогейско лицемерие.

33

Анонимен

преди 2 години

Давай моме, давай, но не забравяй, че зимата идва.

32

Анонимен

преди 2 години

Някой знае ли какво точно означава "диктатор"?

31

Анонимен

преди 2 години

Омиротворяването на предателите, обаче, работи.

30

Кон

преди 2 години

Тук имали някой друг освен платени руски ***?

29

Анонимен

преди 2 години

а ще покажат ли парламентаристите в ЕП от кои партии и държави са , онези които са хванати да се друсат с кока, и онези които са изнасяли в чантите си опаковки чай, кафе и тоалетна хартия

28

SS

преди 2 години

таа "медийна звезда" много добре знае какъв е баща й - престъпник. Криминален престъпник. - Надлежно доказано

27

Анонимен

преди 2 години

Дори нацистите са растрелвали предателите в СССР след като са найчели кой в съответното село е учителят по руски, кои са евреит, комуниститеициганите.

26

Анонимен

преди 2 години

Тая изби рибата около Грета-шведката. Забелязахте ли че е объта в карирани *** чиито размери на крачолите показват веселост, игриво щастие и закачливост сякаш са откраднати от магазин за децки дрехи. Някой я е облекал така за да подскаже че и тя е крадла като баща си въпреки че прилича само на майка си и онзи кондуктор от нощните московски мотриси, майнъ филибето окепазиха детето с наградето за навлнюхето

25

Анонимен

преди 2 години

Давайки на Навални подбна награда означава че даващите одобряват подигравките, обидите и цинизма на Навални отправени към ветеран от ВСВойна. А това в сърцата на руснаците боли. Освен това Навални е изпята песен. Вече има негови замесатници които ще харчат парите на западните данакоплатци за да "навализират" видео предаванията за Хахоаналний и то по успешно от самия Навални, който все пак има нужда от лечение а не от награди.

24

Анонимен

преди 2 години

Бреиии колко много руски *** четели този форум.Путин е най-велик, няма как да е иначе, разбира се...

23

Анонимен

преди 2 години

А с алчността на запада...??С това няма преборване Дария .Тия типове за пари продават майките си.Въобще не им дреме за когото и да е,ако правят пари.Ето тук отгоре..:водещи държави от ЕС не искат нови санкции срещу империята на злото.Туй то!

22

Анонимен

преди 2 години

Това е ужасна гавра с Академик Сахаров. Човекът който не получи Нобеловата си награда, но нито за един ден не отиде да се глези на западните ***. Навални когото по Казахтанската тж случайно нарекоха Аналнъй е съден в Русия за икономическа криминалност.това е стратегията всеки подбран опозиционер да има и двете и политическа отговорност но и криминална окраса. и когато за криминалност ги вкарат в зяатвора да подплачкват шизофренически интензивно че са в затвора защото така бил иаскал Путин.

21

Обективно

преди 2 години

Предателството е престъпление във всички държави и се наказва навсякъде. Независимо колко е удобен на Соpoc и САЩ, за родината си Русия, Навални е предател.

20

Анонимен

преди 2 години

Навални е бита западна карта. Сега запада търси нов такъв, но май няма кандидати. Иначе хубаво му бе на Навални със стотиците хиляди долари помощ, от които той често се ползваше- я за почивка в Париж, я за о-в Гоа. Западната логика е такава-ако Путин освободи Навални- значи е диктатор и командва и съдебната власт, ако не освободи Навални е законно в затвора- пак е диктатор.

19

Анонимен

преди 2 години

Навални го осъдиха за откраднати 6 милиона долара, какъв "Сахаров" бе!?

18

Алко

преди 2 години

Е как дане работи, нали все още е жива??? Ако не работеше, никой нямаше да е чувал за тази фамилия!