12

Анонимен

преди 2 години

СО, един от последните бастиони на герберастията.

11

Анонимен

преди 2 години

Ох, майко! Преди бая годинки в записан разговор "двете каки" бяха хванати да коментират точно как става женското кариерно развитие герб, ама едната се опъваше и нещеше да си го причини...Та толкова за Фандъчки, Атанасовки, Сачевки... Не е бил много високи критерии Лидерът.

10

лъже 100%

преди 2 години

До до 13 Този парк с 5 дървета няма никакво значение за чистоттата на въздуха в София. Тук се говори за десетки хиляди, за да има дори и минимален ефект за качеството на въздуха. А че вие си играете на градинари в междублоковите пространства и поите дървета неподходящи за българския климат си е ваш проблем.

9

Оставка!

преди 2 години

Вън от общината, гербаджийска крадло!

8

до 13

преди 2 години

Не говоря за тези дървета, а за съхнещите около блоковете. Ще ти дам един пример. В Манастирски ливади ни направиха прекрасен парк с чудесни дървета. Знаеш ли кой се грижи за тях? Няколко души от околните блокове самички го правим. Ние плащаме водата. Другите стоят и блеят. Така е в цяла България. Е, затова и недейните са масово бедняци.

7

лъже 100%

преди 2 години

До до 3Те ги насадиха на едно голо поле и все още плащат милиони на година за поддръжка от нашите данъци, въпреки, че дървета отдавна няма. Да не очакваш, аз като гражданин да ида с една цистерна вода за собствена сметка да поливам залените пояси на столицата?

6

Анонимен

преди 2 години

София имаме право да я коментираме само и единствено собствениците на имоти (неипотекирани) в града, родетни в него, които получават осигурителен доход над 8000лв.. Останалите изобщо не ме интересуват- провинциалисти от сивия сектор, сервитьори от Люлин и Шофьори от Обеля.

5

до 3

преди 2 години

Насадиха и не се грижат за тях, а лаячите, като тебе, ги подминават, вместо да ги полеят.

4

Фен

преди 2 години

спрете да я давате, че ми се повръща само като и видя муцуната на тоя дзвер

3

жалка картинка

преди 2 години

До А инфраструктураСофия прилича на западнал руски едномилионик от сорта на Самара и Саратов, с тая разлика, че София гълта по 1млрд EUR всяка година от ЕС, а рснаците не са видяли един евроцент подаяния.

2

лъже 100%

преди 2 години

Не думай. Нали насадихте 10000 дръвчета, дето изсъхнаха на втория месец.

1

А инфраструктура

преди 2 години

не, кал да има разбити тротоари, мизерия. София за жалост няма никаква разлика с Пакистан. Особено погледната от високо при кацане със самолет прилища на Багдад след бомбардировка! Жалка картинка