10

Анонимен

преди 2 години

До 11 - брат вие ковидпсихарите сте с много тежко и напреднало психично заболяване. Пишете такива нереални глупости че се плаша. Параноична шизофрения. Една настинка ви се вижда като чума с ебола. Съгласни сте на всякакви абсурди за да се "опазите" от тази измислица-.

9

Анонимен

преди 2 години

Ваксината ти пази сърцето и другите органи. Най-много с хрема да се прояви. Докато без ваксина сте абсолютно беззащитни. Сърцето се засяга при половината от болните.

8

Анонимен

преди 2 години

До Ковид е коваренКазваш ковид удря в сърцето и до една година и тези с леки симптоми са застрашени от инфаркт. Тоест това се отнася и за вас, Ваксинираните, защото нали според вас ваксината не ви пази от заразяване а че ще го изкарате леко.

7

Анонимен

преди 2 години

И какво от това? Някой да е умрял, или да е ужасно болен?

6

:::

преди 2 години

В парламента, фалшивите сертификати ще проверява ли някой?

5

Анонимен

преди 2 години

До Ковид е коварен ...инжекцията удря в сърцето... Научно доказано... Прилежно ценцурирано... Празните глави пак не чули и не разбрали... Отивай за бустар

4

Анонимен

преди 2 години

Та колко процента бяха ваксинирани във Великобритания? Или вакса психарите пак ще излязат с опората за фалшивите сертификати? Фактите са си факти, в най ваксинираните страни бележат абсолютни рекорди по брой заразени от началото на пандемията.

3

Ковид е коварен

преди 2 години

Ковид инфекцията удря в сърцето, да! Дори тези с "леки симптоми" до 1 година след това са застрашени от инфаркт, спиране на сърцето и др.

2

Анонимен

преди 2 години

Четвърта доза ще ги оправи.

1

Майстора

преди 2 години

Ммм а колко умряха от сърдечни заболявания тази година... Не пишете... А колко професионални спортисти умряха тази година от сърдечни заболявания... Не пишете... Ей това е рекорд, десетки пъти повече спортисти умрели от сърце тази година, отколкото през която и да е друга... Ама за това не може да се пише нали... Щото е МИСТЕРИЯ