35

xaxsasбв

преди 2 години

На българина като му говориш за наводнения не верва. Е те и траките не са вервали, че Черно Море ще се пръкне в средата на нищото, ама те ти. :}

34

Идопопо

преди 2 години

На българина като му говориш за наводнения не верва. Е, те и траките не са вервали, че Черно Море ще се пръкне в средата на нищото, ама те ти. :}

33

Анонимен

преди 2 години

700 Хил. кв. км. Фактическа грешка

32

Анонимен

преди 2 години

Е как пък в годината, в която леда на Артика е в най-много за последните 5 години и само на 700 млн кв. км под средното за 80-те и 90-те години, решихте да на напишете тази статия. И сте дали снимка от лятна Артика, когато леда наистина е малко... Не че не са се случили тези 20 градуса, но като цяло има силни неточности в статията. Да не кажа манипулации.

31

роу

преди 2 години

АВТОРКАТА /П.СЛАВОВА/ НЕ Е ЧЕЛА ЗА КЛИМАТИЧНИТЕ ЦИКЛИ НА МИЛАНКОВИЧ..ОТ 2012г , Е ЗАПОЧНАЛО ГЛОБАЛНО ЗАСТУДЯВАНЕ...ТАЗИ ГОДИНА ПОРАДИ ПО ДЪЛГАТА ЗИМА, ЦЯЛАТА РЕКОЛТА ЗАКЪСНЯ С МЕСЕЦ /ПРИРОДАТА НЕ ЗНАЕ ЗА ЗАТОПЛЯНЕ/.. А СЕГА И ЗИМАТА И СНЕЖНИТЕ ПРЕСПИ ДОЙДОХА ПО РАНО...ЗА ТОВА И ЕНЕРГИЯТА Е ПО СКЪПА /НЕ ДОСТИГА /..СЛЕД ТАЗИ ЗИМА И ОЩЕ НЯКОЛКО ЗАСТУДЯВАНИЯ /И ПО ВИСОКИ СМЕТКИ ЗА ТОК,ПАРНИ ,ГАЗ/ЗЕЛЕНИТЕ ТАЛИБАНИ И АВТОРКАТА ЩЕ ЗАБРАВЯТ ЗА ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛЯНЕ ,А ЩЕ ГОВОРЯТ ЗА ГЛОБАЛНО ЗАСТУДЯВАНЕ

30

Анонимен

преди 2 години

Глобалното затопляне е циклично.През 16в.в Европа е имало и години със снеговалежи през лятото.Дори в с. Италия.Те знаят, какво ще се случи и използват фактите за манипулация.

29

Hoho_Boho

преди 2 години

Тия какво реват. За какви климатични промени говорят? Климатът се е променял с времето и ще се променя. Там преди 10 000 години е имало мамути... Скандинавските страни са били производители на грозде..

28

ЦИНИК

преди 2 години

Ич не ми пука ! Си *** преместя в другио крачол ! Ям ,пия ей тия три неща от с таа пандемия ,чиляк мое кът нищу да гушне чимшира !

27

Планета

преди 2 години

Смешни шимпанзета, слезли от клоните преди има-няма 100 000 години обсъждат какво се било случвало с климата ми. Това е забавно. Решавам и ви приключвам. Питайте динозаврите.

26

Анонимен

преди 2 години

И без друго яко ме щавят с парното, дано малко се позатопли.

25

Анонимен

преди 2 години

Купувайте ваканционни имоти в Сибир докато е още евтино.

24

Мишо

преди 2 години

Питам се защо не представяте температурата тази година, а представяте 2020? Много странно! Ние обикновенните хора плащаме с нашите пари за вашите откачени простотии.Защо не кажете, че ледовете тази година спряха да се топят, че зимата е ще е една от най-студените. Защото Грета Тумберг много ги разбира нещата, нали?!

23

Анонимен

преди 2 години

По времето на динозаврите в Сибир е било по-топло. Там е имало тропическа растителност. И не е имало хора, които да са виновни за топлото време.

22

Анонимен

преди 2 години

Стига с тези празни приказки, никой не може да повлияе на процеса, а само се използва. Дотегнаха вече.

21

Анонимен

преди 2 години

А да, за втората мантра също трябва да подраскате - или е грипа или измисленоте климатични ***-така-наречени-новини

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 14 Половината Ромъния потъва .Каква Гърция ?

19

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Плажа в Арктика като...заработи,ще отида да късам...билетчетата и ще стана...милионер за един сезон.Друго е да се къпеш и до теб да...цъмбурка морж;голяма...атракция.

18

Пожар 871

преди 2 години

За тва българи не палете огън на открито и на закрито даже и цигари не пушете.

17

Нюрнберг

преди 2 години

Ширлиц таме херца произвеждат не хляб те не яли хляб херца обичали.

16

Ми тогава

преди 2 години

не ни пробутвайте нито ваксини, нито застраховка "живот". Хем постоянно пишете, че ще мрем, хем се опитвате да ни убедите, че ще живеем вечно. Да оставим нещата в ръцете на майката-природа.