45

Анонимен

преди 2 години

Ама кажете и сред ваксинираните как отчитат рекорден процент на заразени! Аааааа там шефа ви е казал да мълчите, защото неговия шеф така му е заповядал. Слуга до слугата сте мила моя майно льо

44

Анонимен

преди 2 години

"Кунчев къде е бе?"=/=/=/Никъде вече не е бе Кунчев.

43

Анонимен

преди 2 години

"Престането да третирате ковид като чума понеже не е."=/=/ Те не ковид трвтират. те хората третират като лабораторни мишки.

42

Аха

преди 2 години

Само на кръглите *** все още не им е светнало, че това, което се случва няма общо със здравето на хората. Масово набгоцани държави са с рекордни пикове заразени, в болниците и ваксинирани умират. Разни платени пионки вече им промиват мозъците как ще трябва да се боцат през 3 месеца. Оня ден във Фрнация биха полицаи и ги ритаха по земята, с прътове с бутилки, въоръжени (има клипове гледайте) на хората започва да им писва сериозно...

41

до програмиста

преди 2 години

Е, ще видим кой как мисли и какво ще стане. Всеки балон рано или късно се пука. Сега, ако на теб ти се иска да бъдеш изкуствен човек с изкуствен интелект, направи си една изкуствена планета и си се заселвай там, но недей да налагаш това на другите. А относно задължителността- всеизвестно е, че насилието е лош признак- признак на безсилие. Безсилието бъдеще няма.

40

сс

преди 2 години

Диктатура. Те са свикнали

39

Антиваксър

преди 2 години

До Програмист "Пейте си песничката, антиваксъри....". Безброй игли ще те споходят теб. Нас не ни мисли. Повечето противници на препаратите са мислещи хора и ще намерят начин да се отърват. Кой с фалшив сертификат, кой с фалшиви противопоказания. Да не забравяме, че все пак сме България - страната на неограничените възможности за заобикаляне на всякакъв вид правила и закони :)

38

(-_-)

преди 2 години

До програмистъ: Нищо няма да дойде. Това е доброволен акт, въпрос на личен избор! Това, че те е яд си е твой проблем. Карай си абонамента със здраве :)

37

До Програмиста

преди 2 години

Да бе, на все по-обедняваща България само социална криза предизвикана от задължителна ваксинация й трябва. Това програмистите си живеете отдавна в някаква паралелна реалност. Покажете най-сетне ушички от топлата метавселената и вижте какво се случва в студената реалност. Ще се радвам логичният скорошен провал на хиперцифровизацията да ви отрезви чрез пълен катарзис на сетивата.

36

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Вън от Европа шкеназки евреи! Вън от Трако-Келтските Земи, които Вие гер-МАН-ци,братя на ос-МАН-ците,узурпирайте! Безумци фашистки шкеназки германски,ще съжалявате,че сте се раждали на тази земя,защото нито чест,нито достойнство,нито милост имате! След ужасите от Първата и Втората Световни войни Вие ни натресохте ,заедно с руснаци,американци и турци най-зловещата в историята окупация на земите ни от евреи. Вие не сте човешки същества,а нацистка шкеназка noмuя!

35

Анонимен

преди 2 години

геофонда, бонтуват, да се боцкаш като таралеж. все едно човек пита за посоката в столипиново или факултета. наистина е повече от отчайващо положението, сега виждам защо сме най-неграмотната и оглупяла нация в ЕС

34

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Вън от Европа шкеназки евреи! Вън от Трако-Келтските Земи, които Вие гер-МАН-ци,братя на ос-МАН-ците,узурпирайте! Безумци фашистки шкеназки германски,ще съжалявате,че сте се раждали на тази земя,защото нито чест,нито достойнство,нито милост имате! След ужасите от Първата и Втората Световни войни Вие ни натресохте ,заедно с руснаци,американци и турци най-зловещата в историята окупация на евреите земите ни. Вие не сте човешки същества,а нацистка шкеназка noмuя!

33

Еврей

преди 2 години

Ти като си ваксиниран, нали си защитен?Какво те е страх от мен, неваксинирания?

32

Анонимен

преди 2 години

Да беше само там и само 3000 човека хахахах, смешници от ф-е-й-к.бг

31

Анонимен

преди 2 години

Провалът на науката започва да се превръща в политически провал. В името на общественото добро, това трябва да се прекрати. Крайно време е науката да признае, че в сегашния си вид не може да се справи с кризата и да се търсят алтернативи на сегашните научни решения, вместо обществата да бъдат хвърляни в ада на социалните безредици.

30

Анонимен

преди 2 години

Комунистите пак организират безредици.

29

Анонимен

преди 2 години

До 35"... НЯКОЛКО ПОЛИТИЦИ И МАГИСТРАТИ." - защо само "НЯКОЛКО". Все едно 1989-90, когато само НЯКОЛКО БКП лидера бяха свалени.

28

Анонимен

преди 2 години

Пичове, и да минвате и да не минвате, ФАКТ е, че Борисов каза, че "феновете на европейското развитие са про'стаци". По-големи от него даже.Истина, която самите те доказват ежедневно във форума.

27

ХП

преди 2 години

У Ирландията министъръ наздравеопазването обяви че бустеръ трябва да е на всеки Три месеца! Дет съ вика "Л.д умора нема..." На Запад скоро шъ съ чудят как да лекуват ваксинираните от ваксините.

26

Ха така

преди 2 години

Какво ли не правят парите Те настройха хората да се мразят едни срещу други готови да убиват Това беше голямата и заветна цел на ГЛОБАЛНАТА ДЪРЖАВА И Я ПОСТИГНАХА ЗА ДА МОГАТ ТИЯ КОИТО СА НАЧЕЛО НА НЕЯ ФА БЪФАТ ВИНАГИ НА ВЪРХА ЗАЩОТО НАЙ ЛЕСНО СЕ УПРАВЛЯВАТ РАЗДЕЛЕНИ ХОРА