153

Анонимен

преди 2 години

Чета "визитката" на Корнелия Нинова, и в нея никъде не пише, че е уволнявана за корупция, което е факт, и има ПРЯКО отношение към заявката на Кирил Петков за нулева толерантност към корупцията. Никъде не пише и за приватизирането от нея и унищожаването на Техноимпекс. Във визитката на Бойко Рашков пък не пише, че цял живот е работил за ДС. Интересно.

152

Факт

преди 2 години

Комунистически факт! Христо Иванов - комунист - факт.

151

Новото

преди 2 години

комунистическо правителство е факт.

150

Електра

преди 2 години

Бравооо, лапнишараните дадоха на почтените крадци властта, между тях ярко греят почтената Краднелия, откраднала и обезкостила за милиони Техноимпекс. Дамаджана Педерашков, който със спестени пари от жалката си милиционерска за семки, се е сдобил със 19 луксозни имота, като само в единия има 12 к. не. фа. Друга ярка звезда е мутрата от СИК И. Иванов, внедрен като министър в земеделието, за да възстанови ТКЗСтата, защото от тях се краде най сладко...

149

Анонимен

преди 2 години

Ей, Кирчо, дайте малко власт и на червено-белите социалисти и на розовите от ДПС, имаме нужда и от социална партия, трябва и морков, не само кютек!

148

Анонимен

преди 2 години

Радвам се, че Нинова е в управлението, защото БСП действително мислят за страната и хората, имат прекрасни хора и кадри, пожелавам успех на новото правителство, да са живи и здрави и да работят за България, хубаво е, че начело са либерали, така няма да се карат помежду си, защото и от ляво и от дясно има либерали!

147

Анонимен

преди 2 години

Радевам се, че Нинова е в управлението, защото БСП действително мислят за страната и хората, имат прекрасни хора и кадри, пожелавам успех на новото правителство, да са живи и здрави и да работят за България, хубаво е, че начело са либерали, така няма да се карат помежду си, защото и от ляво и от дясно има либерали!

146

ДС

преди 2 години

Събрахме се!

145

Анонимен

преди 2 години

Като им чета биографиите все са били на някакви службички - директор на дирекция, член на комисия и тем подобни. Не видях никакъв инженер. А най-неподходяща по образование ми се видя експертката по отбрана и сигурност.

144

Анонимен

преди 2 години

Голяма мъка за песнопойците на шмекер-премиера,че Винету не се обажда! Нали това искахте,продължете с Промяната

143

Анонимен

преди 2 години

Нинова, запази си оранжевия цвят, много ти отива, но ако може, не излизайте от ПЕС, има нужда от ляво и леви социалисти!

142

Ех, Канада

преди 2 години

Жена,нали ти казах че НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА! Щом и аз станах премиер,а Нинова- вице...

141

Киро

преди 2 години

Нещата на мен ми изглеждат много добре.А хората са го казали, че много хубаво не е хубаво.Ще видим на къде ще тръгнат нещата и докъде ще ни долара тая модернизация

140

П.К. инк.

преди 2 години

От многото гафове тук, направи впечатление и един малък щтрих при дискусиите.Една очилата дама до стола на бъдещия премиер, една нова калинка - непрекъснато го занимаваше и непрекъснато се хилеше. А процедурите по избора продължаваше с пълна сила. После разбрахме, че тази нова калинка е вице по "ефективното управление"??? И вероятно много други като мен си мислят, как аджеба, тази дама ще изисква и ще учи другите да правят всичко "ефективно", едновременно с това хилене?

139

Анонимен

преди 2 години

Слугите на чорапа поеха управлението

138

КНСБ

преди 2 години

Все фигуранти на главния фигурант :))) Честити да са на избралите ги !

137

Анонимен

преди 2 години

Абе кажете как е днес Главния мakak / както го нарече Гриша Ганчев/ ? Менискуса как е? А кръвното? Не сме чули нищо от него днес и взехме да се притесняваме. Я Мата Хари, ако чете това, нека намине да го види как е, да не би пак да отвит..

136

Дидо

преди 2 години

Ей сега вече автокъща "Шепо и син" с.Енево Новопазарско ще се развихри.Досега само крадяха и лъжеха ,а сега с това лабаво правителство и без прокаратура,бог знае какво ще измислят. Бог да пази България.

135

Анонимен

преди 2 години

А вие какво се пънете тук.Защо гласувахте за тези и не гласувахте. Излезте навънка и викайте : Оставка !Хората сами са виновни за това което избраха първо защото са глупави и не мислят второ защото не гласуват!Оставка !

134

Анонимен

преди 2 години

Жалко че няма да има народен съд над Борисов и хрантутниците му. Заслужават дълги присъди, които да изкарват с работа в урановите рудници.