24

Факт факт факт

преди 2 години

В България транс хуманизма е заменен от трансстероризъм чрез програма за изтезания и следене - TARGETED INDIVIDUALS - Менгеле е пеленаче пред тези

23

инж Ганев

преди 2 години

До 26. Напротив. Райхът на Хитлер, както и болшевишката революция са щедро подкрепени от банкерите на Уол Стрийт. Нещо повече, ВСВ 1939-1945 всъщност напълно разрушава старият световен ред и полага началото на нов. Който в момента медицинско-технологичната революция руши за да наложи трансхуманизма. Био-дигитално бъдеще в което всички ще бъдем щастливи и няма да притежаваме нищо. А ако не искаш да си щастлив, просто те изключват от системата.

22

инж Ганев

преди 2 години

До 8. Единствено по-големи от Вангард са Блек Рок на Лари Финк. Почти всеки продукт произведен в света е тяхно (Блек рок/Вангард) притежание. Разбира се Ротшилдовата финансова империя за която медиите се правят, че не съществува е може би най-мощното финансово-икономическо-властово формирование. Все пак Лари Финк все някъде си държи парите, нали?

21

Кико

преди 2 години

Руски учен ! Посочва само зад океански фирми който ще донесат Трансхуманизма на човечеството!

20

бивш алкохолик

преди 2 години

До 27 От както не пия, се чувствам, като прероден

19

Шией

преди 2 години

Еволюцията е неизбежна, но липсата на морал я превръща в трансдехуманизъм. Технологичният напредък без духовно израстване ще бъде провал за човечеството. Историята от последните 100-200 години са ясното предупреждение, но къса е човешката памет. Сипвам си още една ракия и спирам да чета новини.

18

До 21

преди 2 години

До заплаха- "масово измиране на хора от нещо за което има ваксини" ????????????? ---Ама ти сериозно ли? Или си на трета бусерна! Ако цъфтят и връзват тия с почти 100% вакса и ваксата върши работа, защо ги локдаунват пак? От утре пак и в норвегия. Или не знаеш че Омикрон удря предимно във ваксаните. И във ваксани само бе открит първо. И те го разнасят по света, чрез сертификатите си. Изясбява ли ти се вече?

17

юбералес

преди 2 години

За съжаление пропагандата определи Ницше за нацист, неговия ''юберменш''(всръхчовек) за германец а ''у.н.т.е.р.м.е.н.ш'' ( пиша го така, защото беше цензурирано по-долу) за руснак. Юберменш-ът на Ницше няма националност, раса, религия, няма определен цвят на кожата, определен ръст или тегло. Той може да е както мъж, така и жена. По времето на Ницше не е имало технологична възмоност за транссексуални операции, затова философът не се е 'сетил' за това.

16

мда

преди 2 години

А, дубри утро! За какво го прокараха Фалшификата - с него ще ни следят изкъсо. В бъдеще сигурно ще бъде свързан с банков, социален рейтинг и който не слушка, сещате се.

15

юбералес

преди 2 години

Ницше не споменава че ''юберменш''(свръхчовекът) е транссексуален. Ницше казва е юберменш е човек, който мисли като бог. Сегашният човек е ''***'' и той мисли като животно, тоест мисли за себе си и своето житейско оцеляване посредством унищожение на други хора, животни, ресурси и пр. Юберменш мисли за всички на планетата - хора, животни, растения, суровини, въздух, вода и пр. Юберменш балансира планетата като бог. Като единствено човекът от всички видове има шанс да стане юберменш.

14

заплаха

преди 2 години

най-голямата заплаха за хората е безпросветността, плоскоземието и дебелизма, справка това което става в БГ сега, масово измиране на хора от нещо за което има ваксини, в други държави умират не повече от 10-20 души при БГ са 100-200

13

глупости

преди 2 години

трансхуманизма съществува единственно в главата на бездарни философи, кккорпорациите искат само да печелят и това което правят трябва да има пазар никой от тях не иска да прави свръх човеци или други подобни глупости. подобренията на живота на човек е нещо заложено още от време оно когато е бил изгонен от Рая и се стреми да достигне подобно състояние сам но всъщност този стрмеж остава асмиптотичен. в което няма нищо лощо. инче още щяхме да измираме от тетанос или от туберколоза.

12

бай ганю

преди 2 години

Най голямата заплаха за в бъдеще би бил не контролируемия или лошо контролиран изкуствен интелект

11

Анонимен

преди 2 години

Анисийче, Силиконова долина няма, има Силициева долина. Нещо бъркаш силиконите.

10

Таня

преди 2 години

Не разрешавам на Facebook или свързаните с Facebook лица да използват моите снимки, моята информация, моите съобщения или моите постове, минали и бъдещи. С това изявление предупреждавам Facebook, че официално е забранено да се разкриват, копират, разпространяват или предприемат други мерки срещу мен въз основа на този профил и / или неговото съдържание. Съдържанието на този профил е частна и поверителна информация. Нарушаването на неприкосновеността на личните данни може да бъде наказано със закона (UCC 1-308-1 1 308-103 и Римския статут.Забележка: Facebook вече е публична организация. Всичк

9

Асан

преди 2 години

Опасността е че много философи се навъдиха.... нема кой да копа с мотиката на село :)))

8

Дев

преди 2 години

Крайно време е IT компаниите да управляват света. Програмистите имаме логически непоклатими идеи. Далеч по-смислени от политическите бутафории

7

Друго значение има

преди 2 години

Отвъд човечеството е връщане към животинското царство.

6

Анонимен

преди 2 години

Чел съм публикации и книги на Тийл. Според мене доста сносен пичага. Дано успеее!

5

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1 - Има два варианта - първият е провал на идеята. Ще има няколко хиляди опарили се и това ще е. Творият варинат е успех на идеята. Ще има няколко стотина облажили се, а останалите ... ами не вярвам, че нещо ще се промени за нас.