175

Анонимен

преди 2 години

200 Личната война на комунистите срещу Гешев и Борисов и техните образовани марионетки, ще провалят поредното правителство на Радев.

174

Няма такава държава

преди 2 години

Сбор от клептомани ще борят корупцията, а Радев щял да строи АЕЦ

173

Анонимен

преди 2 години

Не съм гласувал за нито една от тези партии , но искренно им желая успех .

172

Анонимен

преди 2 години

Имаш диплома от западен университет, знаеш английски, ела тук, че ми трябваш! Ставаш министър. Други ще "управляват"обаче, комунистите.

171

Според мен

преди 2 години

Освен злобата срещу ГЕРБ тази коалиция не може да предостави нищо на младото поколение. Провала е неизбежен!

170

Знаем

преди 2 години

Тюрлю-гювеч - за няколко евро повече

169

Анонимен

преди 2 години

Комунисти под прикрите господа!

168

Анонимен

преди 2 години

Правителството е съставено от деструктивни елементи и няма как да е успешно

167

До "Как ли се ч

преди 2 години

До Анонимен Това издава манталитета на "младите и образованите". Можеш да защитиш лидера си много по-убедително, но за това са нужни образование, възпитание и дори гени, ако щете. Вчера я слушах тая жен ка - докара го но второразрядна селска сватовница. Достатъчно ми е да си направя извод за останалите.

166

Блумбърг

преди 2 години

Кабинетът на Петков вероятно трудно ще оцелее, коалицията е от партии които трудно се разбират

165

Ройтерс

преди 2 години

Скъпа енергия, ниски заплати, слабо ваксиниране са водещите предизвикателства пред политическите опоненти съставили коалиция

164

Жалко е

преди 2 години

Освен злобата срещу ГЕРБ тази коалиция не може да предостави нищо на младото поколение. На всичко отгоре при служебното правителство коронавируса се развихри както никаде в Европейския съюз.

163

Жалки изчадия

преди 2 години

Единственното нещо което свързва тази странна коалиция е недопускането до власт на Гешев и Борисов.

162

Анонимен

преди 2 години

196 Ясно е, как. Старият комунистически кадър е тук. Младите и образованите, са само фасада.

161

Анонимен

преди 2 години

Как ли, се чувства Петков, след хвалебствените излиявния на колежката му, от трибуната на НС? Аз бих се притеснил сериозно, на негово място. Да заемаш парламентарно време и то в първите дни, на правителството, с подобни възхвални оди, за своя шеф, е непристойно, най-малкото. Иначе, Петков е опериран от свян, няма го.

160

Анонимен

преди 2 години

Най важно е дали Европейския съюз ще отпусне 13 милиарда лева на това правителство и как ще бъдат разпределени тези средства

159

Анонимен

преди 2 години

Оказахте се, по-големи натегачи и от старите комунисти. Явно сте научили добре, да се хвърлят бедро, в собснвен ПиАр, да не кажа, нахално и безпардонно. Конституцията ни, трябва, да е свята, за всички нас, а не да се нарушава, с усмивка...Как се клехте в нея, след като я нарушавате?

158

Анонимен

преди 2 години

Ваксинацията ще стане горещата точка

157

Безпартиен

преди 2 години

Факт е, че немогат да изпълнят почти нищо от обещаното, камо ли в първите 100 дена, въпроса е защо толкова нагло лъжат? Трябва да си зададем въпроса, кой или какви интереси стоят жадни за власт, зад това правителство? Нито ще направят 3 магистрали със спрените кражби, нито ще спрат корупцията, след като именно чрез корупция Кирил няма да лежи в затвора, все пак документи с невярно съдържание, а и да не забравяме кръгът Капитал. Интересно е защо се лъже най-безпардонно, каква облага дава властта?

156

Анонимен

преди 2 години

Ако изкочат основателни обвинения за корупция в една от коалиционните партии с това правителство е свършено! А такива има много!