128

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 151 Наскоро имах онлайн среща с хора от други държави в ЕС. Единият тъкмо се беше възстановил от такова нещо, другият(друга държава) каза, че и при тях има нещо такова. Да, върлува нещо, дето не могат да го определят като ковид или грип и е с грипоподобни симптоми. Не очаквах, че е дошло и насам.

127

Анонимен

преди 2 години

Току що разбрах че в групата на детето има само 5 деца, всички други са болни. Не знам какво върлува, но е брутално. Яка кашлица и температура. Антигенния тест казва, че не е ковид, ама знае ли се.

126

1212

преди 2 години

Тоя ги говори колто да не заспи. Втори месец съм в Ковид-отделение и нямаме нито един с реинфекция. От къде ги вади тия данни за спадане на имунитета след определен брой месеци, за масово реинфекции...Тия математици започнаха да разбират повече от имунолозите и вирусолозите.

125

Анонимен

преди 2 години

Пфайзер са показали документ със статистика за страничните ефекти описани от 12.2020 до 2.2021. За 90 дни имат 1223 умрели описани, 11361 невъзстановили се до датата на справката и другите възстановили се. Описват си неврологични, сърдечни и т.н. усложнения като в конспирациите. Въпросът сега е защо ни лъгаха толкова месеци, че я има 1-2 умрели, я не? 42086 пациента с 158893 оплаквания за 90 дни, 1223 с фатален изход. ОК. може би са 0.001% от инжектираните. Но съгласието нали е "информирано"?

124

анонимен

преди 2 години

откога математиците лекуват

123

Анонимен

преди 2 години

Математик и вируси?!?

122

Анонимен

преди 2 години

Какво е това говорене едно към гьотере бе, математика??? Тези са изкарали.., онези умножаваме по пет.., добре, че не е доктор така да раздава таблетките антибиотик.

121

Darth shadow

преди 2 години

Всичко предварително нагласено, омикрона е до май месец, после ще е следващия, до 2023 е разписано и последно ще е пси 2023 година, още ли не вярвате, че ковидофейка е постановка..

120

Анонимен

преди 2 години

До Ц - Щом опряхме да ни информират некомпетентни, значи медиците са спряли да приемат подкупи за подобни изказвания ! Сега куцо и сакато е "математик или експерт" ...ся че е отглеждал овце през целия си живот, не трябва да ни плаши хахах :)

119

Анонимен

преди 2 години

С тези хипотези по може да излезе,че най-малко 5 пъти се е заразило населението от тоз вирус с кратък инкубационен срок от 2 седмици и прекарано заразяване с преболедуване по начини на лечение също 2 сед. или за 1 месец цялото население 7,7 млн. са се заразили,прекарали,преболедували и излекували от него вирус Ковид19,че даже по вълни,които са 5+1 по варианти застъпващи се с прехвърляне с натрупване и смесване как омикрон както се появиха за почти 2 год. или за вариант по 4 мес. и остава почивка

118

Ц

преди 2 години

Айде стига с тези математици и статистици и тем подобни, дървени философи а ?

117

до 134

преди 2 години

Каква истина искате да разберете? :))) Всичко около вас е конспирации :)) ако четяхте нещо друго освен глупости из фейса щяхте да сте наясно, че света е пълен с вируси, винаги е бил и винаги ще бъде, дори ще има нови по сериозни. Това не е някаквъ пъклен план на шепа сатанисти управляващи планетата :)))))))))))))) хората винаги са се имали за нещо много специално, а реално са просто още един животински вид населяващ тази планета.

116

Ха

преди 2 години

Лелей какъв математик, всичко знае, кога и къде да очакваме ! Добре че сме ние простите, че да вярваме на подобни вицове !

115

Анонимен

преди 2 години

По време на испанския грип - загинали около 100 милиона...През втората световна война загинали - 75-80 милиона.... Ако това е студена война в момента значи е"новото нормално" - изчистване на природата...Започвам да вярвам, но навярно никога няма да разберем истината!!!

114

Ехххх

преди 2 години

Само Да Попитам Математика, нали се изказва и като Доктор, защо Леля ми почина в Пловдив Инфекциозно, като и слагаха най-модерните антибиотици за Пнеумония???? А Домуса се оттърва за две седмици без последици?? Що не Килнахте и Домуса бе че да ви разкатаят КучешкитеФамилии !!!!!!????BOKLUCI!!!!!!!!

113

Sofia Centre

преди 2 години

Omicron sushtestvyva samo v glavite na xora koito pechelqt ot svetovnata pandemiq

112

Ехххх

преди 2 години

Пнеумонията се лекува без антибиотици с Йод. Маже са на линии по гърба като ленти от моряшка фланелка. Вендузите също помагат.

111

Ехххх

преди 2 години

Който иска да кара леко вируса - Пчелен Прополис

110

Анонимен

преди 2 години

Какъв е проблемът щом се прекарва леко,а след пролетта се очаква да се превърне в обикновен грипен вирус?

109

Анонимен

преди 2 години

Интересува ме експертите по български език и литература какво мислят по случая.