7

До 1

преди 2 години

Държавата бедства от 12 години.Да напомням ли колко хора загинаха от наводнения заради непочистени реки и преливащи язовири.Май много ти е къса паметта или удобно го забравяш.

6

Анонимен

преди 2 години

Това е резултата от боковите ремонти.Няколко часа дъжд и току що ремонтирани пътища вече се разпадат.

5

Урко

преди 2 години

До факт: държавата няма как да бедства. Бедства страната. Научете разликата най-накрая. Нали ужким всички сме граждани, интелигентни и с претенции...

4

Язека

преди 2 години

Викам да не повдигаме въпроса благодарение на чие действие или бездействие стигнахме до тук. Да си помислим, че последните дванайсе години са виновни и да зачакаме нещата да се уталожат и проблема няк'во да изчезне сам.

3

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ не управляват вече 7 и повече месеца. Всичко е в ръцете на големия държавник Радев. И..мълчите. Фервруари дето на 2хил.м. надморска восочина се изля пороен дъжд сливиците си изплюхе как Бойко Борисов бил виновен за свлачища и поройща. Още по притеснително е, че не се подготвиха пътищата за зимата тази есен. И сигурно не помните в какъв вид бяха пътищата след Тройната и Орешарски февруари март на следващата година. За кратерите тогава отново виновен бе Бойко. Не е цвете за мирисане, но тези!

2

Растата

преди 2 години

Човек като гледа само снимките, ще си помисли, че са правени някъде в Сомалия или Кения, или пък някъде в джунглите на Далечния изток - Камбоджа, Филипините и пр. Но уви, това е България с нейната сурова действителнодт.

1

Анонимен

преди 2 години

Сечете, сечете, цялата гора изсечете! На голи баири останете!