47

Анонимен

преди 2 години

Видиш ли, във всяка страната направили здравни каси, здравни министерства, всеки университет с агенти, вскяа медия - само и само да ви "излъжат", за да се "набодете с отрови". Ако искаха да ви тровят, има къде-къде по-ефикасни методи, изискваши далеч по-малкобройна конспирация, за да го сторят, ама за да пастне страннта ви теория, трябва да бъде абсолютно откачена и нереалистична.

46

до 53

преди 2 години

До Омнимен- "Онзи ден изгонихме от работа един, дето твърдеше, че го сканираме с 5g, докато спи у тях." - Ако е истина, което не вярвам много,- че е откачалка - откачалка е. Но не виждам да е по-голяма откачалка от вас. А примера дето ми даваш с демократичен Китай, кърти мифки.

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 57 - Ами вземи си от старите.

44

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 56 - Любимият ми момент е, да си извадя картата от MENSA и да я изплюща в челтоо на невярващите. Бувкално затова минах през цялата мизерия с изпити и да се правя, че ми е интересно да съм сред тях! Но когато човек е уморен и отвентата страна не приема истината, човек не трябва да спори с по-нсишите немо. Лека вечер - дано ти е последна!

43

Анонимен

преди 2 години

"Ако искаш нещо безплатно да си забиеш във вените, аз мога да те снабдя с нещо за моя сметка." - Тива е заплаха. Мъжете "забиват" оная си работа (ако си жена, прости ми!) и това е във всекидневните разговорни нападки.

42

Анонимен

преди 2 години

Грипните ваксини до сега не бяха вредни и спасяваха живот но до сега. По време на пандемията се изговориха много неистини и вече не вярвам на елитите нито на медиите нито една дума .

41

До Златка

преди 2 години

Къде видя видя "заплаха за сексуално насилие" в коментара ми? Явно и ти си с "IQ от 148пункта", а ?! Ставаше дума за безплатна за теб течност, която доброволно да вкараш с инжекция във вените си.

40

Анонимен

преди 2 години

Грипните ваксини до сега не бяха вредни и спасяваха живот но до сега. По време на пандемията се изгориха много неистини и вече не вярвам на елитите нито на медиите нито една дума .

39

Анонимен

преди 2 години

5400 души в болницата с Ковид в България. В Дания са 470. Но неее, нека да мислим причини, не защо имат 10 пъти по-малко починаи и почти 12 пъти по-малко хоспитализирнни, а защо мерките им, които пак са в ПЪТИ по-леки от родните, били лоооошиии.

38

Омнимен

преди 2 години

До 52 - Първо - населението трябва да се контролира и то осново в "развиващите се страни", като вече усилията дават резулат. В китай са се родели с над 9 милиона по-малко деца през пиоследните 3 години, спрямо прогнозите. Второ - Много лесно се смущаваш.Трето - Прости ми, просто звучиш като всеки друг конспиратор. Онзи ден изгонихме от работа един, дето твърдеше, че го сканираме с 5g, докато спи у тях.

37

до IQ от 148пункта

преди 2 години

Не съм казвал че ще умрете до една година, нито че Земята е плоска. Въпреки че апетита ви към младежи и деца и видеото с Бил Гейтс за ваксина контолираща репродукцията на населението ме смущава малко. А също специалността на СЕОто на Pfizer! За другото което си писал- при грипни вируси само колективен имунет създаден от преминаване на вируса през здравото населението е спасявал Света до сега. Въпреки че и много старци имират, ако не бъдат предпазени.

36

Омнимен

преди 2 години

Вероянтостта, да се заразиш с Ковид е 2.2 пъти по-ниска, ако имаш ваксина, отколкто ако нямаш, а ако вероятността да имаш симптоми е 5 пъти по-ниска, спрямо заразените без ваксина. Шансовете, да се разболееш тежко са 11 пъти по-ниски с ваксина. Разбира се, тези факти са тотално игнорирани.

35

Анонимен

преди 2 години

До До Златка - А обясни ми, кой ти е дал безплатно здравеопазване? Или сега ще кажеш, че не било безплатно? Да, прав си. Не е. Както и ваксините не са. Ваксините против грип, проти полио, против шарка също не са безплатни. Още ли заплашва със сексуално насилие и ще ме караш, да се защитавам?

34

Анонимен

преди 2 години

До до 41 - Работя И с маркетинг, но не съм рекламен агент, но ако желаеш, може да ти посоча няколко добри. И какво? Искаш да ми кажеш, че човек, който лъже за здравословното си състояни и е горд от лъжите си, е добър ли? Дори и да кажем, че всичките твъдения са верни - че ваксините не работят и ще убият ваксинираните след 1 годиниа, това пак не прави хората, които са болни, но крият този факт, прави.

33

Анонимен

преди 2 години

"Абе ти малумен ли си. Ти сам си го дефинирал в коментара си! Това за нормален живот ли го имаш при толкова "ваксинирани"." - Да. Единсвеният проблем, който имам в момента е, че не продават алкохол, за да се напия, за да притъпя болката от анверизма, породен от чистата проба глупсоти в коемтнара ти.

32

Анонимен

преди 2 години

До 40 - Ами виж - никой не е затворен вкъщи. Можеш да ходиш във всеки магазин, да позлваш градскяи транспорт, да напскаш страната, институциите работят, училищата работят - голямата болка е, че след 12:00 вечерта, нямало кръчма ... Това ли е дефиницитятя ти затворена държава. И не, не съм малоумне. Имам IQ от 148 пункта.

31

до 41

преди 2 години

"виждам хора, които се гордеят, че са хванали Ковид, че нищо не им е станало"- Рекламни агенте, а не си ли чувал същото от "ваксинирани" че и сертификати имат да джиткат насам натам и да заразяват. И защо тези които са изкарали ковид без проблем, след като имат по официални данни 7 до 20 пъти по-добра имунизация от фалшивите "ваксини"?А Омикрон във "ваксинирани" ли го откриха и в неваксинирани? И кои го разнасят чрез сертификати по континентите? Тия "вакси" и в мозъците ли ви удариха?

30

до 40

преди 2 години

"Дефинирай затваряне на държавата?" - Абе ти малумен ли си. Ти сам си го дефинирал в коментара си! Това за нормален живот ли го имаш при толкова "ваксинирани". А сега виж и каква веселба е и в Гибралтар при 100% ваксиниране. И не ме карай да дефинирам. Почти отворена държава винаги е само Швеция. И то не заради ваксинараните там по една или друга причина, а защото никога не са носили маски от самото начало, без локдауни, не са принуждавали никой да се ваксинира и са достигнали натурален имунитет

29

Анонимен

преди 2 години

И псолднето - само в България виждам хора, които се гордеят, че са хванали Ковид, че нищо не им е станало и че са ходили на работа 5 дена, ей така. За кеф. Безотговорно е да ходиш дори и с настинка на работа.

28

Анонимен

преди 2 години

"А ако Дания са постъпили правилно защо при близо 90% затварят държавата преди коледа." - Дефинирай затваряне на държавата? Всички институции работят и са отворени. Всички работни места, включително и ресторанти, ще работят до 00:00, а домашите паритита са ограничени само до 50 души (айе сега, не ми казвай, че 50 са ти малко), киносалони и музей, ще са на 50% капацитет, а учениците имат 4 дена повече ваканция. Това ли е "затварянето" - Когато имаше КТП-а, аз пиех коктейли на плажа.