119

Коментар

преди 2 години

Ами плащайте си мъри!Царе!Докога вие оялите се олигарси ще видите на врата на бедния народец!Плащайте си дълговете и никой няма да ви гони!Вие сте същите!Присмял се хърбел на щърбел!

118

Анонимен

преди 2 години

Такива като тая с голем декар ги лубим най много на задна скорост. Има за какво да се гепим и да мандръ.сам па ман.дръсам па ман.дръсам......

117

да ама не

преди 2 години

Всечка каето кяазва е ИСТИНА , но кой я докара до там.Нали Баце докара Радев Фърчилков на власт като му противопостави леля Тетка . Той също докара на власта и Първанката ,но оня беше по-коректен -купи си хотелче със спестени парички и си др,гар,ваха мирно , докато Румбата фъркащия му погоди номера дрон с фотошопа с нощни шкафчета , вдигане на юмручето и пр. комунистически мурафети .

116

Анонимен

преди 2 години

Колкото противна, толкова и жалка!

115

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 123 "Освен хляб искаме и зрелищно вкарване на борисов в затвора. Има за какво, нагледахме се на доказателства от свидетели и неопровержими факти." Хихихи "нагледхме се" ... "неопровержими факти". Имаш предвид скалъпената фотоисторийка ли? Тя беше ДОКАЗАНА, че е ... скалъпена. Съшита с бели конци. Фейк нюз.

114

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен...и си прав,и не си..Тиквата може и да има много КРАДЕНИ пари,може и да може да мобилизира стотинаМУТРОИДИ-биячи,но...просто ще е безсмислено...И БанкянскияБашМутроид усеща прекрасно това..Иначе до сега ДА ГО БЕШЕ НАПРАВИЛ!!!..Предполагам че ще предпочете да изчезне в "неизвестна дестинация",след като../сигурен съм !/ е поразхвърлял КРАДЕНОТО по няколко начина..Просто още се надява.."Дум спиро,сперо"..

113

Анонимен

преди 2 години

Част от герб практикували корупция без задръжки, другите били честни -- тоя филм сме го гледали вече, всички са в кюпа и трябва да носят отговорност, включително затвор. Полицейска държава още няма ако главният разбойник е на свобода. Когато го приберат ще са си свършили работата, за която им се плаща. Изразът "полицейска държава" е много удобен за демокрадците -- все едно крадецът вика "дръжте крадеца."

112

Пчеличка

преди 2 години

Чудя се на каква длъжност ще изгрее сестра Галева, която се покри в последно време. Може би си прави нова прическа.

111

Анонимен

преди 2 години

Освен хляб искаме и зрелищно вкарване на борисов в затвора. Има за какво, нагледахме се на доказателства от свидетели и неопровержими факти.

110

ВетЪра на ПОДмяната

преди 2 години

България стана полицейска държава, но това със сигурност не я направи по-сигурна.Неведнъж съм казвала, че когато някой се занимава, когато някой идва от силовите структури, ние от него не може да очакваме нещо друго, освен силов ред..Биографията на човека, който подкрепяте вие определя вашето бъдеще. Ако в случая с хората, за които говорим от политическа партия ГЕРБ, няма как в продължение на 20 години те да се занимавали с рекет, част от тях." -ДСБ Деница Сачева 2013

109

Анонимен

преди 2 години

Борисов може да се опита да предизвика гражданска война, има достатъчно пари да го реализира

108

Анонимен

преди 2 години

Те не са раздали безлихвени милярди на едни а други будали да бачкат със собствени пари и после едвам си взимат парите от Автомагистрали АД ви е ги раздавахте

107

Анонимен

преди 2 години

Разбойникът борисов е обявил война на българската държава, понеже беше уволнен от суверена за лоша работа и кражби. Не трябва да има никаква милост за престъпници, чиято цел е да използват обществени ресурси за лични облаги. Борисов е враг на българското общество.

106

Анонимен

преди 2 години

Любовта изгоря/на народа/,пада пепел,ще приемеш ли ти,/Цачева/,че е сняг?Излишни са думите вече,възторзите,после гнева,далече,далече,далечееее,остана всичко товаааа.Сачева,посвещавам ти тази песен на изпроводяк.

105

Анонимен

преди 2 години

Те откраднатото са го скрили, ама лошото е, че няма да могат да го харчат на едро. Ще трябва да прибягват до врътки и все с опасност да се издънят.

104

мак

преди 2 години

До Анонимен112. Или ще кацне в друга партия, в таз, която е на власт. Опит има, но няма срам нито достойнство.

103

Анонимен

преди 2 години

Браво на сайтчето. Продължавайте да триете коментари срещу гробарите.

102

Анонимен

преди 2 години

Ами следете, и да не забравяте да ходите на свиждане на мyтpaта в затвора. Трябва да ви се намалят наеманите площи до разрешените по закон.

101

Анонимен

преди 2 години

Пак ли ни занимавате с бандитската шайка герб. Докато тарторът им се разхожда на свобода въоръжен с пистолет глок и жилетка под ризата да го пази от народната любов този антибългарски сайт ще ни го навира постоянно под носа. Ако не него нещо друго свързано с престъпното поведение на "демократични политици."

100

ЕСТЕТИН

преди 2 години

Голема сладурана е таа Сачева