69

Върбан

преди 2 години

А колко умряха от ваксини? И стига с тия случаи. То ако се ръководим от тестове няма да има здрав човек изобщо. Ако искате да съобщавате истина, тя е че има някакъв брой тестове показали положителен резултат. Всичко останало са фантасмагории. Нито всички тестове показват вярно, нито са тествани всички българи, нито всички с положителен тест имат някакви оплаквания и съответно са болни.Влезлите в болница не е фантасмагория, но и тук има нюанс - влезли за лечение или за пари.

68

Анонимен

преди 2 години

Да ви кажа как стоят нещата за България. Зелените сертификати и да имат някакъв дял в пречупване на вълната, той е минимален. Основната превенция в България идва от училищата. Отваряш масово - до две-три седмици започва покачване. Затваряш - вълната намалява до две седмици, до месец затихва. Да оставим настрана сериозни научни замервания. Тази игра я играем за четвърти път. Не ви ли светна под капачките.

67

Статистика

преди 2 години

С всеки ден изглежда че процентът на болните ваксинирани расте - преди месец 99% от болните бяха неваксинирани, вече са под 90%! Що така?!

66

Анонимен

преди 2 години

Досега се ваксинирах еднократно. През лятото боледувах (не от коронавирус) и до седмица-две ще си поставя втора доза. Следвам процедурата по ваксиниране на САЩ, така че бустерната доза да си я бият наивниците. Ще изчакам Господ да си приеме в небесните селения своята комисиона от боледуващите и онези юнаци, които смятат, че ще им се размине, но това не става. Да не говорим, че на лекуващите лекари вече им писна от такива, а и въобще не лекуват старите хора - директно ги пускат в разход.

65

Ваксините работят

преди 2 години

До До 100-Ваксините раб Първият клош се обади....

64

До 95

преди 2 години

В БГ няма нито един умрял от ковид. Ти защо си сигурен, че са умрели точно от ковид? Ходи да ги броиш ли, или им прави аутопсия?Много данни си подготвил/а за пропаганда тук. Съмнителен си много!!!

63

Й

преди 2 години

Да, пиковете бяха, когато хората по задължение се ,,ваксинираха,, за да упражняват правото си на труд и свободно движение. Няма наплив за бодене и случаите намаляват.

62

Анонимен

преди 2 години

В 11 млн Швеция 85% ваксинирани , вчера 6 умрели. В Дания 6 млн. 88% ваксинирани , вчера 5 умрели. Португалия 11 млн., 18 починали. И то в момент, когато там случаите се увеличават. Кое не е ясно? Ваксините работят! Като успеят с бустера и още по-добре ще бъдат.

61

Анонимен

преди 2 години

Това е инцидентно намаление, а не тенденция и това вие го знаете много добре.Докато не преминат 14-20 дни от края на периода, в който имаше по 5000-6000 новозаразени дневно (14 дни вече изминаха), ще има над 100 души починали дневно. Казаното от проф.Витанов от Матем.институт към БАН е вярно: неговият екип е уловил математическия тренд в развитието на КВ19 (и неговите щамов) и неговите прогнози се сбъдват, още повече, че само 27% са ваксинирани,което означава,че те звучат дори малко оптимистично

60

Анонимен

преди 2 години

Да са се ваксинирали!

59

Ваксините работят

преди 2 години

Във 11,7 милионна Белгия,където много хора са ваксинирани има 337 смъртни случая последната седмица!А в неваксинирана ,6.5 милионна България-681!!!Ваксините работят...само клошовете мислят обратното

58

Анонимен

преди 2 години

Кирчо Ментето според мен също ще се опита да наложи на обществото задължителна ваксинация.

57

коптор

преди 2 години

До Анонимен Брат като си *** как да те уплашат?Тъпанара няма как да осъзнае той си е ***!

56

...

преди 2 години

88,97%! - Изнесени пунктове за ваксиниране ще работят и в неделя...

55

в Чехив

преди 2 години

12 хиляди новозаразени и 135 починали! Ваксините се оказаха лъжа и измама!

54

Анонимен

преди 2 години

Знаем вече,че поради малкото персонал през уикенда,не се докладват всички новозаболели и починали в системата.Всички го разбрахме,с изключение на журналистите.Затова както много хора посочиха,отчитането е на седмица ,ако ще се прави извод.Тогава можем да говорим за спад или не.Хубава неделя на всички!

53

djGrrr

преди 2 години

До ПАНДО БАРАБАТАМишко , ти си умрел от страх бре !!!

52

Pfizer

преди 2 години

От Pfizer заявиха, че четвъртият бустер трябва да се постави 4 месеца след третия бустер, а не 6 месеца.

51

Перник33

преди 2 години

@Фен на Пфайзерще хапнеш дървото ... не само иглата !!!! Гъзолизец !!!

50

ПАНДО БАРАБАТА

преди 2 години

Пак питам. Къде избяга Данчо със Baгинaтa