104

Анонимен

преди 2 години

Историята говори 2058г.: Мошениците яхнаха държавата през 2021г. Канадски гражданин Кирчо подписа декларация с невярно съдържание и съвместно с тогавашния президент Румен Радев излъгаха народа. В началото на 2022 г настъпи тотален натиск над държавните служители. Съкратиха 30 000 служители и си направиха 30 000 министерства. Кирчо доведе кръга от олигарси клиенти на прокуратурата на власт. Шоковите цени събудиха народа. През февруари 2022 започнаха протести. Април 2022 народа ги би с камъни

103

Анонимен

преди 2 години

Петков - Боко ll, с мажоретки !

102

Боко съм

преди 2 години

Гледам зад дувара и ако се наложи нападам.Хи Хи хи хи.Ще ви сцепа ако мога.

101

Анонимен

преди 2 години

С прискърбие ви съобщавам че червената мафия си върна държавата, ще страдате както винаги.

100

Анонимен

преди 2 години

За какво протестирахте толкова комунистите пак на влас със толкова важни министри. За какво си губите времето със тези форуми

99

Кунчев Воскресе

преди 2 години

Задължителната Васинация, от кога я въвеждаме! Получихме ли, инстукциите от ЮдеюСемитиМасоните, с които Кикорко и Кокорко празнуват Ханука с Минора в ръка?!

98

Сертификатчо

преди 2 години

Комунисти отново ще маршируват по жълтите павета....нашите глави са като павета...заслужаваме си беднотията!

97

Лейтенант:

преди 2 години

Тълпата вреди много на индивидуалността Лейтенант. Коефициента на интелигентност на една тълпа се определя от коефициента на индивида с най-нисък такъв. А какво развива по-голяма индивидуалност лейтенант? Човек да си остане по-дълго време сам със себе си, да прави неща които харесва и обича - изкуство, гледане на филм всякакви работи. Ето пример с момчетата отгоре - от Харвард до не знам си къде - като цяло доста по-интелектуален микс. И ако гледат първо изкуство и после наука може и да оцелеят!

96

Анонимен

преди 2 години

Историята говори: Кирил Петков ще е един от най-бързо изританиmе премиери нарушил Конституцията.

95

до Опасен чар

преди 2 години

Те са си имисари ама емисари на олигарсите клиенти на прокуратурата.

94

ПротивоЕпидемик

преди 2 години

снимката Красторечиво Говори - Маскирани Р0бе, Данъкоплатци!

93

Социалист

преди 2 години

На следващите избори ще гласувам за БСП щото България винаги е била добре когато БСП е на власт по времето на Станишев и Парванов бяхме много по добре от сега!

92

Анонимен

преди 2 години

Гласуваш за Кочо и Гочо, а получаваш променената вуйна Корни.

91

Опасен чар

преди 2 години

Не мога да издържа постоянно да го гледам ухилен, с безброй зъби и зееща уста, с разпокъсана мисъл и лигаво говорене,както и тънкото гласче на другия и оцъкления поглед вперен в нищото. Приличат ми на емисари от сектите.

90

Е лейтенант...

преди 2 години

Какво да ти кажа ...Казвам им аз, че нещо цели и се прицелва в хора на изкуството, културата, некви бунтари срещу съществуващото положение. След моментна уплаха усещаш правилната мисъл в главата си, а именно:"Малииии аз оцеляххх, колко ли не са могли" и придобиваш друга осъзнатост за нещата от заобикалящия те свят.Ето Светльо Витков едно от новите ни попълнения разбра както и друг един или няколко , защо е в клуба. Той и партията му имат някаква програма за образование, която може и да проработи

89

реалнафантазия

преди 2 години

Много лош тайминг на създаване на правителство, ако наистина се повишат цените след на, може да им изиграе лоша шега и кратък живот на това правителство... дано не съм прав. :)

88

Анонимен

преди 2 години

Млади послушковци на Радев!

87

Анонимен

преди 2 години

Киро ментето!

86

Анонимен

преди 2 години

Най младите нарушил конституцията!

85

Анонимен

преди 2 години

Прекрасно. Но искам все пак да напомня, че, поради определени демографски процеси, основната част от избирателите в България са около и над средната възраст. Те имат нужда някой да представлява техните интереси.