8

Йеринг

преди 2 години

Още не се е задейтвала конституционната процедута, т. е. президентът не им е връчил мандата с указ, тези хубавци ухилени искат вече да бъдат избрани от Народното събрание. Няма как да идат там без указ с мандат, връчен на лице, посочено от най-гоялмата парламентарна сила. Поредно неуважение към конститцуията. Явно нямат търпение да захапат кокала на властта.

7

Анонимен

преди 2 години

Киркор и Кокорчо на седмото небе!От високо ще падат!

6

Анонимен

преди 2 години

ПП партия на краварката Мустафъ!

5

Попчето

преди 2 години

Те т,ва е да имаш президент зад гърба си - можеш да се смееш сатанински на всеки и за всичко,защото им е широко около врата ! А ние,наивниците ,гласувахме за промяна но къде е тя ?! Промяна се прави с честни хора,а тия двамата и другите около тях с какво м огат да се похвалят ?!

4

АнонимеН

преди 2 години

НЕЛЕГИТИМНА ПАРТИЯ ДЕТО НЯМА РЕАЛНО И 4% И НЕ ВЛИЗА В ПАРЛАМЕНТА ЩЕ УПРАВЛЯВА НАЧЕЛО С 2-*** СМЕШНИЦИ! ОТ КОИТО ЕДИНЯ ТРЯБВАШЕ ДА Е С ПОВДИГНАТИ ДОСЕГА МНОЖЕСТВО ОБВИНЕНИЯ!

3

Въпрос

преди 2 години

Тези двамцата "дружки" ли са ? Или може би единият не ревнува от Спецов?

2

Онзи

преди 2 години

Пригответе се за:1. Зелена енергия или 800% по-скъп ток.2. Над 3 лв. литър гориво.3. Покачване на цените, поне с 50%.4. Задължително боцкане на всички над 5 г. Ако откажете, глоба и затвор.5. Приемане на истан. конв.6. Клякане пред РСМ.И други

1

Анонимен

преди 2 години

Киро Факиро и Асен Пешкиро нямат връчен мандат за формиране на Кабинет