63

IQ 3.14

преди 2 години

требва да има повод за локдаун, ако се стигне до протести и гражданско неподчинение.

62

епидемиолог

преди 2 години

='властите не съобщават тревожни данни във връзка с тях, но повечето държави на Балканите въведоха превантивни мерки, за да ограничат разпространението на Омикрон'== И тогава защо пак с тази глупост противоречаща на науката за тия вируси? С ограничаване нищо не се постига, освен удължаване във времето! Особено пък с Омикрон при който тежки случаи няма. Само да развалят Коледа на хората и пробурат още от калпавите си неваксини на още наивници. Срам за науката.

61

Маке-ариец

преди 2 години

108 е закрил темата!

60

Анонимен

преди 2 години

Омикрон настъпва.. кой и къде ? Ами да настъпва.. простотията и невежеството също настъпват и са най големият вирус ,но , като гледам ,огромна част от човечеството е неосъзнато и неразвито духовно!!! От такова човечество и създадените в лаборатория Омикрон и Делта и Корона вируси бягат..Няма край с тази пандемия измама за нов световен ред ..за немислещте хора които си убиват тялото организма, който е съвършен с ваксини, щото някой така иска и е казал по нареждане на Бил Гейтс.

59

Щ.Младши

преди 2 години

Ние вече си имаме вариант Пи-Ен, тези още за О-микрон ми говорят!

58

Анонимен

преди 2 години

Китай, САЩ и Европа печатат яко пари в момента. Това е Омикрон.

57

Българския дух е жив

преди 2 години

Знаете ли, радвам се, че българите се обединихме най-накрая! Тук са се раждали много пророци - всички те са споменавали за силата на българския дух и, че ще дадем пример на света! Мисля, че в бъдеще ще се гордеем със себе си, просто не трябва да скланяме главица, пък и не за първи път сме изправени пред пропаст.. Не са успяли досега да ни заличат, няма и да успеят в бъдеще.. Прочетете какво казва един полски ясновидец - Яцковски още от преди години - той казва - БЯГАЙТЕ В БЪЛГАРИЯ!

56

хм-м

преди 2 години

Мой близък скоро изкара ковид с нетипични симптоми,без позитивни тестове. Докторята едвам разбраха от какво е болен, аджеба. Ич не мойте ме убедите , че различават ковид от грип, делта от далта, алфа от калфа , а пък че са засекли омикрон,ми звучи все едно, че са засекли баба Мара да пресича шосето.

55

Анонимен

преди 2 години

до ККК ;За теб , тиквеното отроче, новите министри не са ти Кирко и Кокорко , а Koypko и Натопорко ! Ако не си го чул досега с ушите , ще го усетиш скоро нейде изотзадзе . Визирам дискретния гъдел на любовния мускул . Щото те за герберасти ги точат отдавна ...

54

хът

преди 2 години

неееее....само да не е той :-(

53

от 94

преди 2 години

тука цензурират името на Новият ни ВицеПремиер К0рни!

52

Щирлиц

преди 2 години

Ауу,не можахте да го докарате в България...Язък.

51

Шаш и Паника

преди 2 години

Оле малеееее... ко ша праим - идва Омикрона! Пускайте пердетата и се крийте под леглата... и си купете носни кърпички, че много се кихало от него ...

50

Евро-Либераст

преди 2 години

Вече втора година не спирате да експонирате грипа, все едно е чума! Не ви щем "ваксините"! Забождайте си ги на вас бустери-мустери, не ни занимавайте!

49

Евгения

преди 2 години

НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМ ! ако ще и Рубикон да дойде

48

Анонимен

преди 2 години

Макарон се загуби по пътя.

47

Анонимен

преди 2 години

колкото повече един вирус заразява и мутира толковя повече отслабва затова и респираторните вируси не представляват проблем

46

До Муахаха

преди 2 години

Ами ако ги питаш тях това е повод за трета доза, а може и четвърта според Бурла от Файзер. Не е ясно защо ако не води до хоспитализация е нужна ваксинация. Това само в болните им мозъци има смисъл.

45

Сандо

преди 2 години

Некадърници! имат официална заповед да намерят вируса и в България и не могат

44

Анонимен

преди 2 години

Тука е сборище на невежи не грамотници. Давайте, той ще дойде и за някои от вас! ;)