117

Анонимен

преди 2 години

Хем е така, хем не е. Общо погледнато има различно третиране. Обаче в НС влизат едни и същи 300 човека, а в заведенията се събират хиляди различни хора.А различното третиране, че дразни, дразни.

116

Анонимен

преди 2 години

В МОЛа днес ще гласуваме дали да влизаме със сертификати.

115

Анонимен

преди 2 години

Да отпада каква е тази дискриминация

114

Стромба мен

преди 2 години

Тоя кръчмар си мисли, че стромбата освен сила дава и мозък. Освен безумщини до момента друго от този келнер не се чува. Ама критичната маса го гледа като успял умен българин.

113

Едно време...

преди 2 години

Едно време за да отидеш в друг град еле пък пограничен град ти трябваше документ от кмета по местоживеене и разрешение. Помня като малък ходихме към Рудозем ли беше, някъде из Родопите и имаше КПП. То по-добре да се върне Тато, жителството, разрешителни за пътуване из страната и т.н. Поне суджука беше евтини и истински.

112

you

преди 2 години

Какъв зелен сертификат ,кви пет лева.Във всички заведения и магазини тип Технополис,Техномаркет,Практикер се влиза само срещу една снимка на сертификат.Никой,ама никой не проверява на кого е.Това е положението г-н министър!

111

Хан Тервел

преди 2 години

Това че за едни важи а за други НЕ ясно показва,че проблема не е медицински!Нищо лично-просто фашизъм!

110

зеле

преди 2 години

най-големия смях ще стане като направят сертификатите за ваксиниране със срок на годност - 9/6 месеца. В България веднага ще се върне в зоната на 5-6 % ваксинирани.. как ще работи нещо тогава. Пълен цирк

109

Велизар

преди 2 години

Този герберски продажник,навсякъде се слага!Я да го разследват малко.Да се съберат с Бойко и да се кротнат!

108

:(

преди 2 години

Ресторантьорите и собствениците на нощи заведения, просто демонстрират, че не им пука за нас, здравето ни, здравето на бабите и дядовците в къщи. Пука им за $$$$$$$$$$ и само за $$$$$$$$

107

Анонимен

преди 2 години

Зеленият сертификат е чист нацизъм в действие. Някога холокоста започва с подобен сертификат, но за произход. Първоначално карали хората да опишат точно кои са родителите им, предците, съпрузи, с религия и произход. Без да обясняват защо им е. После на база сертификата почнали всеки с еврейска кръв. Стигат до абсурда в който отделят деца от родителите, понеже детето е със смесена кръв. Та детето в газовата камера, а тати на коктейл да крещи хайл! Ей такива ми ти работи. Тия повтарят стъпките.

106

Кръчмарски проблеми

преди 2 години

Няма особена разлика...

105

Българин-Германец

преди 2 години

Кажи ми турчин и приключва въпроса. Псевдо-политик. Политиката започва да става много елементарно поле за изява. Забавлението започва! Облегнете се и се забавлявайте с шоуто. Ще остане и за внуците

104

Анонимен

преди 2 години

Ся ги разбирам депутатите, гледам, че се опитват......:))) Ама щом гласуваха да са без сертификати, как да верваме на медийното вирусче, логика никаква :))) Нли те управляват държавата, що се дърпат от сертификата ? :)))

103

април месец

преди 2 години

Възраждане!

102

Док

преди 2 години

Въпреки, че АлиБаба ми е крайно противен, зелените сертификати трябва да отпаднат напълно. Това абсолютно дискриминационна и сегрегираща мярка с никакви ползи и с огромни вреди.

101

Анонимен

преди 2 години

Факт е че ваксинираните се разболяват. Вижте на запад какво чудо е от болни хора. Англия е една от най-ваксинираните държави, а от днес са с маски и на вън. Франция, Германия, Португалия, всички горат, въпреки огромния брой ваксинирани. В Португалия са 100% ваксинирани над 12 год, повечето имат и 3та доза и са огнище. Там налагат и пср за влизане в страната въпреки ваксинацията. Защото разбраха че и 100% ваксинация с бустер не ви пази от вируса, т.к. е създадена само за шипа му не за целия вирус

100

Анонимен

преди 2 години

Прекалено широко отразяват медийните изяви на боса-клошар.

99

Картофчо

преди 2 години

До kris: Какви равни бе kris, когато става дума за собствения ми живот и здраве, аз си решавам! И в болница като отида, ако им кажа че не желая лечение, нищо нямат право да ми правят!

98

Анонимен

преди 2 години

За зелевия сертификат колко сол се слага на 80 кила зеле?