83

Анонимен

преди 2 години

То и с тия зелени папири да влизате, пак няма да ме убедите да се надупча с една, да не говорим за буст пък забрави.

82

Защо така?

преди 2 години

Българинът знае, всичко може! Има мнение по всички въпроси! От нищо не го е страх! Българинът,нищо не може да го спре! Конституции,закони за него са незначителни неща! Дай му малко власт и забравя кой е, извърта се в обратна посока на това което е бил! Неможе да се спори с него! Може светът да се срива, той ще каже не е верно, това е измама!Защото съди по себе си, че е готов винаги да измами и да прецака дори и себе си!Просто българин!За него не важат никакви правила!Той се има за безсмъртен!

81

Анонимен

преди 2 години

Зелените бумаги нямат отпаднат докато САЩ не кажат, а те засега нямат намерение да отпускат края! Ето защо и в Европа страдат, ама слушкат янките и техните дружки от Израел, пък и в БГ - също! Ерго, спореъ между тия наши ВЕЛИКИ партии е безслислен и излишен )))

80

танас тъпото

преди 2 години

Споко ще има подаръци за всички за ковида и нова година. Пък всеки ще се лиши по десетина годинки живот . Данък си взема вируса . За това е създаден.

79

Анонимен

преди 2 години

Който не се ваксинира, вероятно не е прочел повече от една книга. Значи, К-19 увеличава процента на грамотното население в страната. Австрийският ефрейтор вероятно скача от радост

78

бурсук

преди 2 години

Трябват зелни сертификати. Да знаем ние нормалните дане ходим на сборищата на разпространителите със сертификати.

77

Даа!

преди 2 години

Политиците ни няма какво друго да ни показват , единственото е да се ЧОПЛИ ДО БЕЗКРАЙ , ТЕМАТА ЗА ВИРУСА ... АЙ СЕКТИР , НЕГРАМОТНИЦИ !

76

КОФТИ

преди 2 години

Нямаме право да сме в ЕС , не отговаряме на елементарно покритие .

75

Анонимен

преди 2 години

До 81. Опростачването тръгва от семейството. Ваксинирайте / тествайте си децата, за да ходят на училище и да не останат прости като вас.

74

Анонимен

преди 2 години

Днес в парламента се обсъжда, дали Българския парламент трябва да спазва законите на изпълнителната власт. Утре вероятно ще се гласува закон за движение по пътищата специално за депутати, който важи само за тях и е различен от този за обикновените хора. Ето например те могат да решат да карат само коли с десен волан и да се движат обратно на движението тъй като имунитета ги пази

73

Случаен

преди 2 години

Тази глупост трябва да отпадне веднага! Хората със сертификат разнасят точно толкова колкото и хората без - справка западна Европа ;)

72

АЛО , ИТН ?

преди 2 години

Това ли е най-важното за момента ?Започвате да ме карате че съжалявам за гласът си ,.. верно сте ЦИРКАДЖИИ !

71

Анонимен

преди 2 години

От утре, който не ходи с инжекцията в г*за, не може да напуска жилището си.Бегайте си налупайте по 100 дози простотин и идиотин, прости селяндурчета!

70

Анонимен

преди 2 години

Няма как да се отрече, че тези 240 депутата не ги бива за нищо. Все още спорят дали да се влиза в НС със Зелен сертификат.

69

кьорав

преди 2 години

Не се ли вижда , че много ЯКО СЕ МРЕ ???

68

Вьзмутен

преди 2 години

Герб издигна опростачаването до нови висоти - тези деца които имат сертификат ходят на училище другите не - вие от герб искате децата ни неуки и прости като вас лиКакво беше казала една дама от - гербСтолицата на виетнам е пекинХодете пеш - гербаджии , няма кой да ви търпи вече

67

Фактите !

преди 2 години

Защо ваксини ? Ами защото в България нямаме съзнание и отговорност , един към друг !

66

Анонимен

преди 2 години

До 48. Това е обяснение на човек, избутал д мъка трети клас. Няма нищо общо с действителността

65

Даа!

преди 2 години

С неграмотен народ , работа не се върши , а каму ли и държава да строиш!

64

Анонимен

преди 2 години

корумпетата от гроп се изложиха пак хахаха, ако продължават така следващите избори нема да минат 4%. "Но дори децата ни, които ходят на училище имат сертификат. Тези, които нямат не ходят." - това не е вярно. Един неваксиниран и непреболедувал човек е в пъти по-внимателен от "безсмъртна вакса". С дебати или без, който е искал се е ваксинирал, сега се ваксинират тези, които ги принуждават, другите (мнозинството) нема да се ваксинират доброволно квото и да правите.