30

Василев

преди 2 години

Хак да им е на антиваксърите, все пак 3-тата доза RNK която съм си поствил ще ми помага, ако трябва и 4-та ще искам но за сега не дават. Интелигентните отиват и се ваксинират, така утре няма да легнат да заемат място в болниците необходимо за по-нуждаещите се. Тук в България май всички се мислят за безсмъртни или са потенциални самоубийци... В каква държава живеем с инат народ ... ще мре ама няма да се ваксинира... И какво доказват ... Хайде нацъкйте ми минуси ... самоубийци ?

29

АнонимеН

преди 2 години

ЛЪЖАТ!!! ЛЕКАР ОЩЕ ПРЕДИ КОВИД КАЗА, ЧЕ ВАКСИНИТЕ ДАВАТ САМО ДО 40% ЕФИКАСНОСТ ЗА НОВИ ЩАМОВЕ! ИМА И СТАТИИ ПО ТОЗИ ВЪПРОС ОЩЕ ОТ ПРЕДИ КОВИД!

28

ТИРО-ЛИРО

преди 2 години

Никой не ми отговаря на 1-н *** въпрос. Кое е важно - да правим оборот за експериментални препарати на корпорациите или да сме здрави? Ако е второто, защо ни е зелен сертификат? Защо на публични места достъпът не е само с/у тест? Здрав си - влизай, не си - хайде към болницата (като искаш, ваксинирай се!)! КАЖЕТЕ ЗАЩО?

27

Анонимен

преди 2 години

Вече може да се пускат абсол'тно безсмислени статии по въпроса темата. Като тази например. Ваксините стимулирали Т-клетките, бля.бля. Идеята е ВирОса да не слиза от първа страница. Мисля да обърна друга страница, спирам да чета, спирам да комуникирам с хора извън абсол'тно тесен кръг. Готвя се за най-лошото - мешката да е в бойна готовност. На запад имаше едни, които живееха в бункери и чакаха ядрена атака. Да, ама Мейдън имат една песен, в която се оказа, че не била ядрена, а химическа и леш.

26

Анонимен

преди 2 години

Айде ве, бодете няколко доброволци с трета доза и ги вкарвайте при болните от макароната, да видим дали са защитени, дали боледуват, дали ще боледуват тежко и дали ще хвърлят топа. Какво чакате, нали ваксините са супер?

25

Не разбирам много

преди 2 години

Резултатите, които очаквахме всички с притаен дъх толкова дълго са вече тук. Няма вече ковид, няма мовид. Хайде всички в кварталния пункт за една бърза игла.

24

х

преди 2 години

Хайде на боцкането с новите елексири.

23

Анонимен

преди 2 години

Ама колко да пада ефективността на ваксина срещу щам, да който няма един умрял досега с него в 38 държави, които го наблюдават? Даже ваксината грам да не помага, самият вирус не убива и може да я пишат 100% ефективна. Тия вече съвсем се оливат в лъжите.

22

Анонимен

преди 2 години

И аз само частично ги забременявам, не напълно

21

Анонимен

преди 2 години

И тия в ЮАР като взеха тая кръв върху какво я тестваха? Върху вируса дето никой не го е виждал. Будалкат народа яко.

20

Фют

преди 2 години

По доказателства и проучвания на една баба каза. Те за алфата ще им трябват 55г да изкарат инфото ама мисирките вече имат за мороникона.

19

Анонимен

преди 2 години

Сайтът до голяма степен сондира настроенията в обществото и се наблюдава от хора в администрацията на управляващите... Статистиката за епидемията, също се манипулира според логиката, която преобладава в мненията на хората, които усещат дезинформацията в данните. РадеФ например също се издаде, че чете тук, като каза след изборите, че "Завръщането на бял кон от Бойко се отлага"...

18

Аман

преди 2 години

Не само пфайзер и другите са експерименти Защо лъжете хората? Лакомията води до началото на края на вашия мижен и мошеннически живот

17

Анонимен

преди 2 години

Няма да се изненадам, ако това са само свободни съчинения...

16

You

преди 2 години

Василева след като си работила по статията, после прочети ли я да видиш как заглавието си противоречи със самата статия. Или за теб и смотания ви сайт е по важно лъжата отколкото истината. Чети бе *** чети после пиши, ако въобще си го писала ти.

15

Анонимен

преди 2 години

Ами премахване на сертификатите за ваксинирани. Това, че са се перфорирали вече не дава никакви гаранции!

14

Анонимен

преди 2 години

Уникална безотговорност към здравето е да се инжектираш с не докрай тествани препарати.

13

Darth shadow

преди 2 години

да му мислят страхливи ваксинирани, като са се хванали на хорото ще играят до край, да бяха мислели преди това, ще минат само с една две дози и никой насила не ги влачил да се боцкат изборът си е техен и последствията също..

12

Анонимен

преди 2 години

Заглавието кърти мивки. Чудили са се как да го завъртят така, че да излезе, че ваксината не пази, а то е точно обратното. Добре, че в текста е написано това "Това насочва, че бустерна доза от ваксината може да помогне срещу инфекцията.", че иначе току виж някои хора се възрадвали, без да са чели статията и без да има кой да им каже. :)

11

Браво Е.

преди 2 години

Само тъй