13

Ха

преди 2 години

На червеното , черно викат ! Просто няма как да си признаят истината ...

12

Анонимен

преди 2 години

Само студентките стават като завършат.

11

студент

преди 2 години

Светло бъдеще-свободна продажба на дрога и повече чалга.

10

Малко магазинче

преди 2 години

Дъщеря, магистър по стопанско управление ме пита:"Тате, как се пиши разсад, със С или със З". Отговарям и: "И с двете моето момиче, и с двете". Пък аз някак недоубутах и до средно. Така се случи.

9

До 6

преди 2 години

Запази си за твоите деца ориенталските тарикатлъци и беж в Ирак или от където си.

8

Студент

преди 2 години

Професорът ми по трудова икономика казва:-Ще ви късам като китки в градина! Както мен късаха едно време, сега така аз вас!Вече 4-ти път ме къса, ако не му платиш на това кпеле, няма да си вземеш изпита!

7

Duchess of Cringe

преди 2 години

Нищо не ми се изгражда, като знам, че след мен идват само ромеи и китайци. Второто даже ми е по-неприятно. Така че, кеф до спукване докато съм млада, а после потоп. Препоръчвам всеки да живее на макс докато може. Какво да изграждам за ромеите, ей сега... Европа вече прилича на Египет, Китай ни *** на вратата и буквално вече имат биологични оръжия специално за разлипните раси - отделят 9 милиарда за тази цел, това някъде казва ли се? Те даже не го крият... Говори ми той за изграждане, сладур.

6

2

преди 2 години

"Учете се,мили птички,четете ,пишете !Свойте глави с разум напълнете!"Така ми звучи Денков-откъснат от реалността на обезцененото вишу!Цели батальони от проВесори и дУценти , произведени на конвейер-не знаещи чужд език и говорещи с непреодолян диалект!Това ли са ни уЧенте!?

5

Драги Студенти,

преди 2 години

ние безхаберните поколения, не помнещи 2 световна война и живяли в най-хубавото време на човечеството се погрижихме за вас, така хубаво се погрижихме, че оправяйте се!

4

Анонимен

преди 2 години

Тоя е станал журналист ходи по всечки телевизии и плаче мрънка

3

Анонимен

преди 2 години

Поне една обувка да беше полетяла към тая с.ор.о.с.оидна под.л.о.га

2

Анонимен

преди 2 години

До Асан А най-добре изобщо не си губете времето и живота и направо ходете да учите в университет в чужбина, но не като Кирчо. Не бъдете като Кирчо.

1

Студент

преди 2 години

Мит е за този, който не е студент. Студентите много добре знаят какво е качеството. Знаят как се обаждат на професорите да благоволят да дойдат да им изнесат лекция. Иначе няма да ги видят през цялото следване. Знаят и за подкупите и за безхаберието.