136

Анонимен

преди 2 години

Браво на Възраждане, долу всички измислени мерки и пропаганда.

135

Социопати

преди 2 години

Абе, тия ваксинираните, като толкова им харесва да живеят в диктатура, що не се хванат под ръчичка и беж към някоя " свободна" страна - кеф ти С. Корея, кеф ти Китай. Явно много им харесва ситуацията да са "висша раса" от привилегировани. Как може да те кефи ситуацията - да затваряш хора насила, да ги бодеш насила, да ги уволняваш, само защото, отказват да се ваксинират срещу настинка! Това говори за дълбоки комплекси и за тотална липса на мозъчна дейност!

134

Анонимен

преди 2 години

До 147: Да бе, и затова скандинавците се напиват като талпи по фериботите, а самоубийствата по едно време яко бяха скочили в Швейцария. Щото всичко е цветя и рози и там ли? Не мисля.

133

Зевзек

преди 2 години

Ами що само за него, дайте да направим референдум за личната карта, шофьорската книжка дипломата за образование и де що има документ.

132

Анонимен

преди 2 години

В България, въобще не трябва да има референдуми, тука простите ще трябва да определят бъдещето на всички. Не сме образовани население като швейцарци или скандинавци. Тука простотията вилнее от много години и за това хората с ум избягаха и продължават да бягат.

131

Анонимен

преди 2 години

Герберските красавици и хубавци имат ли поставени бустери. Но истински. Щото големия проблем е във фалшивите новини пардон сертификати.

130

Анонимен

преди 2 години

Реалиста и бау вече са заразени а за трепане не говорим за сега поне, каквото и да значи тая дума.

129

До Реалист

преди 2 години

"Реално Възраждане предлагат на референдум да се повиши няколко пъти смъртността в България чрез отмяна на зелените сертификати." Тоест ти считаш, че зелените сертификати са намалили смъртността няколко ПЪТИ? Глynaв си, или си тpoл?

128

Анонимен

преди 2 години

"Има неща, които може да се решават с референдум и други неща, които не може да се решават с референдум. Неща относно опазването на живота и здравето на хората не може да се решават с референдум." Те едно време така са обяснявали и на евреите, докато са ги товарели на влаковете, че става дума за опазване на живота и здравето им...

127

Анонимен

преди 2 години

Няма нужда от референдуми. Безусловна отмяна на задължителния зелен сертификат у нас, но и евросъюза трябва да го отмени напролет някъде.

126

баба

преди 2 години

до 139 А на държавните служители, защо не им искат сертификат!?

125

Анонимен

преди 2 години

Противоконституционни предложения не могат да се подлагат на референдум.

124

Реалист

преди 2 години

Реално този предлага за референдум всеки да има право да ме зарази и утрепе чрез вируса. Е, не съм съгласен изобщо да има референдум на тема, която дава възможност на някой да ме заразява и трепе.

123

Анонимен

преди 2 години

На запад почти всички са ваксинирани но пак са в локдауни. Може би гдзи може да обясни но той бил в отпуска ли на малдивите ли / версии.......

122

Факт

преди 2 години

Има неща, които може да се решават с референдум и други неща, които не може да се решават с референдум. Неща относно опазването на живота и здравето на хората не може да се решават с референдум.

121

Анонимен

преди 2 години

Сертификатите са една от мерките,които трябва да създадат безопасни условия за действия,движения,работа,както инструкциите за предприемане на тези същите за създаването на безопасните условия за използване,ползване на създадените продукти в резултат от тези действия,движения,работа или сертификатите са доказателството в писмена форма как документ на инструкциите,които също са в писмена форма за предприемане на действия,движения,работа,че правилно,положително са изпълнени спрямо мерките стандарти

120

Анонимен

преди 2 години

Защо слагате минус на идеята жълтата звезда да се забрани. Тя е отявлена дискриминация. Да не би да намирате някакъв аналог.

119

Анонимен

преди 2 години

За възраждане трябват ВЪЗРОЖДЕНЦИ, НЕ политически прос..т..ттуттки. Референдум за НЕЗАКОННИЯ зелен сертификат значи КЛЕКНАХМЕ. ПОДЛОЖИХМЕ СЕ!

118

Анонимен

преди 2 години

Зеления сертификат може да бъде фалшифициран и предполагам това стана на Запад. Явно лъжат яко щом пак са в локдауни но иначе се водят ваксинирани. Или ваксините не действат или имат фиктивен сертификат.

117

вьзраждане

преди 2 години

и аз ще ги изгоня извьн ес