32

Анонимен

преди 2 години

Руската Нудоль лети със 7 км. в секунда! Дъртака е плашил само гаргите снощи хахахаххаха

31

Бож.

преди 2 години

Украйна е по-стара дъежава от Русия: Киевското княжество на източните "славяни" (Българи!) доказва че съм прав!

30

Анонимен

преди 2 години

Вчера Путин подписа договор с Индия за огромно количество последна технология оръжие, в т.ч. ракети с далечен обсег. Индиеца прегръщаше Вовата като спасител, а и речта му беше ясна, Русия винаги е помагала на Индия и последната е вечен приятел, който в нужда ще покаже това. Дедо Джо си мисли че ще си прави каквото иска, но не е познал. Руснаците са пияници, но са луди когато защитават родината си, а индийските войници са ненормални. Не случайно британците са станали империя с тях.

29

Анонимен

преди 2 години

Нещата отиват към превземане на територията, където се говори руски. Русия се подготви за всякакви санкции и те няма да я спрат. За съжаление имат и оправдание след западната изцепка в Косово

28

Анонимен

преди 2 години

На мене пък ми писна всички световни войни да се водят в Европа! Стига вече. Нали трябвало да сме справедливи и да има равнопоставеност за всички. Който иска да воюва ще си води войните на техните континенти. Само един въпрос, американските граждани знаят ли какво е да бъдат бонбандирани градовете им? Знаят ли какво е да взривят детската им болница и да пускат играчки с бомба вътре, като подарък от самолетите?

27

Анонимен

преди 2 години

Аз пък не искам никакви американски ракети тука! Да си ги разполагат във Маями.

26

ДаЖивееВовата

преди 2 години

Краварете и ингилизите си въобразява,че като струпат пред портите на Русия чуждите войски на *** си, членуващи в терористичното военно формирование СатаНАТО,Русия ще им клекне,за да я яздят както си искат и краваре, и ибгилизи,ама ядец.Ако краварете спретнат Трета световна война, този път крайната спирка на руснаците няма да е в Берлин, а ще смачка и Ингилизия,и Краварника.Слава на Велика Русия - стожер на мира на планетата ни!Съд за политиците ни - предатели- българоубийци!

25

Оффф

преди 2 години

Вижте, става дума и за исторически уроци. Във вековете Русия е била нападана от кого ли не и се е налагало да пролива кръв за оцеляването си. В щатите, общо взето само си се сбиха в една гражданска война и никога не са водили войни за защита на територията си.

24

noFreeman

преди 2 години

нищо няма да има никога на границата с Украйна... всичко е прах да ви залъжат и отвлекат вниманието от най-важното за кук-ло-водите - вкарването на течността дето са я нарочили лечебна... тия двамата са поредните или последните пионки... *** скоро е пътник... дайте да видим какво става по градовете им...

23

Анонимен

преди 2 години

22 абсолютно прав си! Още преди 10 г беше ясно че санкциите ще направят Русия изключително силна, освен това обединяват и хората вътре в държавата. Запада никога не е познавал руската душа и психика, мислят ди е им изваждат очите, а накрая излиза че им изписват веждите. Русия стават вси по-мощни. А от вчера имат и един от най-мощните съюзници в района, Индия. Днесаджийте май не знаят за подписаната военна и оръжейна сделка с Индия! Е, знайте че при конфликт Индия е на страната на Русия!

22

Анонимен

преди 2 години

Путин вчера се подигра с джо като преди видео връзката каза на руснаците "имам тука едни протоколни работи" хахахаха

21

Исти

преди 2 години

Путин е помолил САЩ да му дадат юридически гаранции,че Русия ще оцелее в евентуален световен конфликт,понеже тя е станала твърде уязвима след напредъка на Китай и се превръща едва ли не в негов икономически придатък...

20

Анонимен

преди 2 години

САЩ и ЕС минават на акумулатори.

19

Путин

преди 2 години

Даде ясно да се разбере, че ако НАТО настъпи на изток, Русия ще настъпи на запад. Времето за достигане на руските ракети до столиците на НАТО ще бъде с 60 секунди по-малко от времето за достигане на натовските ракети до Москва.

18

Хайде, хайде

преди 2 години

Сега, това със санкции всякакви няма как да заработи срещу Русия. Дори да си представим, че не съществува останалия свят, Русия като територия, технологии и ресурси си е самодостатъчна. Ама били внасяли автомобили? Е внасят, като им е по-евтино защо не? Ако им наложат санкции, ще си ги произвеждат. Внасяха пшеница от целия свят, наложиха им санкции и в момента Русия е световния производител и износител на пшеница. Няма никаква драма.

17

Анонимен

преди 2 години

Абе много сте силни във форума, а осъзнавате ли че една война означава крах за България! Какво мислите че ще е предназначението на Черно море? И нали разбирате, че това че сме в НАТО ще означава че ни задължава да допускаме нападение над Русия от наша територия, т.е. бази и излитащи самолети. Мислите ли че българите ще се съгласят на това? Знаете ли каква гражданска война ще си спретнем ползвайки русофилство и русофобство за повод. Я се укротете всички. Трябва да работим за мир в региона!

16

фактите са следните

преди 2 години

Добре е европейските *** и американските им учители да знаят, че в техните домове и офиси днес е топло и светло благодарение на Путин. (Русия е втория по големина вносител на петрол и петролни продукти в САЩ. А за Европа е отдавна на първо място и скоро няма кой да я замени.) Така, че ако Путин реши е възможно много скоро евроджендърите и американските им колеги да се наложи да си купуват горивото за колите с купони и да изсекат горите на Канада за да си стоплят жилищата. И свещи ще трябват

15

Анонимен

преди 2 години

Дотук стана ясно, че НАТО няма да се разширява, Русия няма да напада, има основа за алтернатива на Минск 2 - който където е, там да си остане и да мирне тази част на света. Европа ще строи армия, а Русия ще й гледа сеира. В крайна сметка, чудото може да се случи - без война да има ново споразумение.

14

Голям!

преди 2 години

Путин е добър дипломат, стоически издържа, да гледа човек в кома по телевизора, за повече от 5 минути.

13

.

преди 2 години

Ако сега разрешат провеждане на референдум в Кьонигсберг, дали да се присъединят към Германия, резултатът ще е 120% За.... Стига германците да ги пуснат де. :)